LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, am vazut pozele de la intalneala si sunteti super!!!
si io vreeeau!
ce fain de voi ca va puteti intalni...
La Oradea nu veniti???

noi suntem raciti parca si mai rau, eu ma simt ca naiba. Asta noapte macar a mai fost cumva (am dormit vreo 2 ore legate) fata de precedentele, in care ma trezeam din juma in juma de ora, ba la Marc, ba nu puteam respira. Nici nu-mi aduc aminte de cand n-am mai fost racita in halul asta. La Marc e prima data, in orice caz. Dar el e vioi ziua, mananca bine. Da' nu ne lasam si maine plecam la iarba verde

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Alina,merge poza caci verificai.Dar......nu stiu daca e recomandat sa iesi cu puiu pe afara daca zici ca-i racit,......mai gandeste-te n pic.Sistemul lui imunitar e in lupta cu inamicii.....si nu prea e bine sa vina alti inamici.Nici mie nu-mi place sa stau in casa,....stiu.I dai vreun siropel ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Alina,merge poza caci verificai.Dar......nu stiu daca e recomandat sa iesi cu puiu pe afara daca zici ca-i racit,......mai gandeste-te n pic.Sistemul lui imunitar e in lupta cu inamicii.....si nu prea e bine sa vina alti inamici.Nici mie nu-mi place sa stau in casa,....stiu.I dai vreun siropel ceva?

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Acuma merge si la mine. Oare de ce n-a mers din prima?
mai, dar tu arati la fel ca in 99, doar culoarea la par e alta, dar mie imi place cum iti statea blonda si in poza aia in care esti in rochie alba langa brad. Misto.
Io nu stiu ce sfat sa-ti dau, chiar nu stiu ce-as face intr-o situatie asemanatoare...

dr. ne-a dat voie sa iesim afara, mai ales ca Marc nu a facut nici febra si nici nu tuseste. In schimb e plin de muci. Si cica o aeroterapie nu ne strica, mai ales la aer curat. II dau Panadol de 3 ori/zi.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ce misto pozele de la "intalnirea de gradul 6", imi imaginez ce bine v-ati simtit! Aratati bestial, sunteti de invidiat! Ce bine ar fi sa vin si eu data vitoare (macar sa va stric poza oficiala -glumesc).

MP, sa stii ca nu prea se lasa cu cazaturi, asta s-a intamplat pana acum, ea e f precauta, pasteste incet, atat cat e sigura pe ea, daca nu, sta pe loc in picioare (asta de mult timp), sau stie sa se lase jos fara sa cada. Viteza nu prinde inca singura, decat daca e tinuta de manuta.

Delia, sfaturi nu sunt in masura sa dau, teoretic tu ar trebui sa stii cel mai bine ce simti si ce vrei pt tine si familia ta (chiar daca acum esti bulversata, atinsa la coarda sensibila si plina de contradictii, lucrurile se vor mai aplana si vei putea sa iei decizia potrivita fara sa ai pareri de rau mai tarziu).

Alinaalex, cu vremea asta schimbatoare am reusit si eu sa ma racesc, am ragusit, abia mai vorbesc. Sper sa nu-i transmit si Alicei, sa-i dau ceva preventiv?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Vazui si eu pozele de la marea intalneala.Toate sinteti asa de frumusele si finute.Pupici pt toate,si sper ca pozele sa fie elocvente si la urmatoarea intalneala sa fiti mai muuuuulte.
Apoi vreau sa va multumesc din inima la toate cela care ati avut un cuvant bun, de incurajare pt mine(noi).Treburile stau cam asa.Testele nu mai pot fi repetate, pt ca exista un interval de timp precis in care trebuie facute, si daca se depaseste nu mai sint elocvente.E posibil ca kit-ul de lucru sa fi fost la limita expirarii si de aici sa apara eroare in rezultat.Sint si alte multe cauze de posibile erori, dar cand e bebe la tine in burta, parca nu poti sa te culci pe o ureche ca laboratorul a gresit... si unde mai pui ca vara mea se incadreaza la varsta risc ptr Down. Oricum, toti inarmati cu credinta, asteptam amniocenteza, si apoi se ia decizia.Bine sau rau, noi sintem decisi pt avort terapeutic( zic noi, pt ca sintem familie, noi doua sintem ff legate, si am vb zilele astea f mult, dezbatand problema).Nu stiu daca la mon in care s-a decis pr avort terapeutic, a fost vb numai de faptul ca ei ca parinti nu fac fata unui copil cu handicap.Sint cel putin 2 probleme f importante.Nu e numai chestia de un anume retard mental al copilului, ci problema e ca acesti copii au multiple alte malformatii( cardiace, digestive,nervoase),si aici nu te mai gandesti la tine ci la cat va suferi sarmanul si asa nenorocit copilas.Si dupa ce nu mai esti tu ca parinte,cine e cu el?! Si doi, e copilaria Oanei la mijloc, care probabil ca ar avea multe de tras... Ma rog, sper sa nu va fi scandalizat cu ideile noastre, dar din mintea noastra nu a iesit ceva mai bun pana acum.
Despre Nicola mea, pot sa afirm ca e un spanzurat de copil.Pozne nu face, insa nu este loc in casa unde sa nu fi incercat sa se catzere.Azi am gasit-o tinandu-se de clanta si incercand sa excaladeze usa.... mi-e frica sa o mai las o clipa singura.
Alinalex sanatate la cel mic.Am vazut pozele voastre, si chiar daca zici tu ca Marc nu merge, la cat zici tu ca mamanca, el arata f atletic.De unde deduc ca e un bebe ffff activ.Pup pt insanatosire grabnica.
Delia minte limpede si decizii bune.Intr-adevar pari neschimbata.
Va pup cu mult drag si cu multumiri ca sinteti langa mine
Si pt ca si asa nu am apucat sa povestesc nimic de la petrecerea noastra, macar catve poze sa marcheze faptul ca si noi sintem fetita mare si motata.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanna_m/album?.dir=8736re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanna_m/album?.dir=96d5re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

am ajuns! din pacate nu am avut acces la net! imi pare tare rau ca am ratat intalnleala!

La multi ani si multa sanatate tuturor bebelusilor
4 aprilie

Adriana Andrei Cristian

7 aprilie

iasima Catinca Maria
Cristina30 Magnus Tiberius
DanaR Sebastian Florentin

8 aprilie

Marilena12 Anna Maria Angela

10 aprilie

Simona Toma Eduard Gabriel
Otilica Krisztian
Guguluff Eliza-Maria
roxivan Darius Mihai

11 aprilie

TINA WELSH David Nicholas
Ioana22 Filip Andrei

13 aprilie

Lady Hawk Ana Alexia

14 aprilie

ROROSU Stefan
Chichina fetita
_
15 aprilie

Tania2 Bianca Alexandra Iris

La multi ani mamicilor DanaR si aalina2003

Noi ne-am tuns...la Viena a fost fain, insa cam ciudat fara bebe...iar internetul nu a fost mocca era 8 euro /ora...o sa recuperez sper saptamana asta!

Poli sper ca ai avut o nunta si un botez super!

Va pup si revin mai tarziu!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Poliiiiiiiiiiiiiiiiiiii - vreau poze cu bebe mumos si miresica superba!

Alina - ei bine, NU! Nu le-am sunat, m-au sunat ele pe mine, sa-mi spuna ca mananca PAPANASI! Iti poti imagina asa ceva ???? Si bineinteles sa-mi faca in ciuda ca ele-s adunate si io nu!

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare fetele!!!
Dau si eu un semn de viata ca am vazut ca ati intrebat pe ici pe colo de mine.
Am vazut poze de la marea intalneala, bravo voua ca ati reusit sa va vedeti. Sigur nu ati fi scapat de mine daca eram prin apropiere ... poate data viitoare fug la Ada la Sibiu si de acolo facem noi cumva sa ajungem in Bucuresti city
Noi suntem relativ bine, in afara de faptul ca face Iulia rosu in gat des de tot. Si ma cam dispera noua pediatra ca hodoronc tronc ... urgent imi da sa-i dau antibiotic. Acum i-am facut si un exudat faringian, sa vedem ce-o iesi si la analiza asta. Maine primesc rezultatul.
De vreo 2 zile merge singurica si patruleaza prin toata casa. Eu, panicoasa din fire, sunt tot dupa ea sa nu cada sa se loveasca. O vad mai repezita si mi-e frica sa nu dea cu capul de ceva.
Va pun cateva poze noi cu Iulia, sa n-o uitati incepand de AICI si mai intru eu, macar din cand in cand.
Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Micaalsa, voi ce mai faceti? Cum mai doarme Iulia?

Cu somnul nu prea ne putem lauda mai ales in perioada asta in care maselutele ne chinuie rau de tot. Tot din ora-n ora e programul de trezire Partea buna e ca doarme tati cu ea asa ca eu sunt fresh dimineata si pot sa ma ocup cu forte proaspete de maraici
Inainte sa inceapa sa o chinuie maselele isi reglase cat de cat somnul in sensul ca se trezea de 2 - max. de 3 ori pe noapte ... sper sa-i iasa acum cat de repede ca se vad coltii tare de tot si dupa sa-si revina cat de cat cu somnul.
O cheste noua la ea care ma dispera la culme ... isi baga degetelul in gurita si isi face greata si nu odata mi-a Nu stiu ce-a apucat-o ca inainte nu facea chestii de genul. Tot timpul acum e cu degetul in gura, isi apasa pe gingii in locul unde iasa maselele ... sper sa iasa odata ca o gramada de probleme avem din cauza lor.
Cam cu astea ne ocupam noi mai nou.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Vineri am avut o zi superba:am avut intanirea cu cele mai dragute si mai simpatice mamici din Bucuresti si Germania(mai sunt cateva,dar o sa le cunoastem la urmatoarea intalnire).Pana si vremea a tinut cu noi.M-am simtit foarte bine si sper sa ne revedem cat mai curand.
Eu le stiam pe fete doar din poze,dar din prima clipa am avut impresia ca ne cunoastem de multa vreme si am vorbit relaxat cate-n luna si in stele.Daca a venit cineva ,la ora cand am fost noi, in restaurant sa se relaxeze in pauza de pranz, a luat o mare,mare teapa...Rasetele noastre au acoperit fondul muzical si conversatia celor din jur.Nu e frumos ,dar e foarte,foarte sanatos...
Pup dulce fetele de la intalneala si asteptam si pe altele in gasca.
Eu n-am avut aparatul la mine,asa ca n-am ce poze sa pun.

Tocmai ma laudam la fete vineri ca dupa 10 luni de nedormit am inceput in sfarsit sa dormmmmm....Teapa!De vineri noapte a inceput sa se scoale din doua in doua ore si sa planga.Eu banuiesc un dintisor sugubat,dar nu prea am cum sa vad,ca,capseaza rau de tot.

Maine mergem sa facem analizele pt. bilantul de un an si apoi ne intalnim cu Cat.

POZE

Mergi la inceput