Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Anca tu la ce medic mergi la cluj?
Afibebe fa-ti o programare la medic sa te linistesti nici eu nu am simtit nimic si azi am 20 de saptamani ,aseara m-am dus si eu disperata la medic sa vad daca este in regula ...totul era ok,doctorita mi-a spus ca probabil nu simt eu miscarile fiind prea finute.

LAVINI20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, tie tre sa iti trimit si prajituri si bere! Ca le meriti din plin.

Sabina, pai sa vina omu sa ii dau sticla. Vmkriss, hai aici sa dau berica ca ma cearta Sabinelu ca sunt zgarcita.

Cecilia si Annisia, si eu sper ca BB al lui Nature e ok.

Annisia, fetita mea nu suporta muzica clasica, era tare enervata si ma batea la greu. Miscari mai placute si mai linsite la Shakira. Sa il vedem pe fratior acum. Am Vivaldi versiunea pentru copii, ceva mai stilizat.

Anca78, nici medicul meu nu se omoara cu explicatiile, noroc ca sunt eu pisaloaga. Nu iau nici un fel de vitamine.

Rox 19+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Afibebe, doamne ajuta ca si-a revenit cumnata ta, sper sa fie bine. Grea incercare...Nu te agita cu miscarile, o sa simti tu si o sa vrei sa te ciocane mai putin cateodata.

Sabina, dar niste Metallica nu ai? Asta asa ca sa stii despre gusturile mele neartisitice, dar te mai avertizasem eu Aveam inainte niste piese ale Metallica cantate de o orchestra, in stil clasic. La acelea ma refeream. Mai bine ma incerci cu muzica compusa de tine.

Nature, drum bun si tinem pumnii stransi.

Rox 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna, sunt o fericita viitoare mamica si vreau sa intru si eu in clubul mamicilor de septembrie - octombrie.

Numele meu este Valentina (Valentina_22);
UM: 19.01.2007 ; DPN: 26.10.2007

Multa sanatate si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Gata am venit. Dar numai eu ca pe -uta o trec de astazi (n.r. maine - ca acum doarme) pe bere "sofereasca".
Annisia ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Si alta data cu placere.

Flori 17+ cu si tati

http://bd.lilypie.com/ZeZdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

afibebe, ce vesti ma rog la Dumnezeu sa fie bine ptr cumnata ta
roxana, multumesc mult dar am o gramada acum. nu mai beau fiindca nu ma mai doare burta acum.ma simt mult mai bine,chiar il simt si pe bebe.e minunat

danielle 16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Danielle, ma bucur ca esti bine. Sper sa nu mai ai nevoie de pastile. Iti trimit numai pupicii daca vrei.

Rox 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetele,

Azi am liber si am de gand sa lenevesc nitel.Doar trag o curatenie si apoi ma hodinesc nitel.
Burtica creste pe zi ce trece,la fel si sutele de grame...am o foame continua,au trecut greturile si acum as manca non-stop.Incerc cu mai multe legume si fructe si mai putine inghetate si dulciuri.
Roxana tare ma bucur ca a fost totul bine.
Acum ma gandesc si la nature,sa speram ca si ea va fi bine.
Vorbeati de clasici,cred ca mama deja si-a pregatit colectia pt bb,si ea tot Mozart prefera si culmea ii place Bach,eu una nu-l prea 'gust'...e un pic mai 'greu' pt gusturile mele,sau mai trebuie sa cresc nitel ca sa il intelegIar cel mai mult ascult Chopin,imi place pianul f mult.
Vroiam sa va intreb pareri pro-contra nastere cu epidurala,pe DC am gasit cateva informatii care sa ma puna pe gand in alegerea mea...si as vrea sa fac asa un mic sondaj....cateva pareri,ceva site-uri,sa ma informez bine bine pana sa fac o alegere.

Sabina Y.18+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetele,Vroiam sa va intreb pareri pro-contra nastere cu epidurala,pe DC am gasit cateva informatii care sa ma puna pe gand in alegerea mea...si as vrea sa fac asa un mic sondaj....cateva pareri,ceva site-uri,sa ma informez bine bine pana sa fac o alegere.
Sabina Y.18+japonia prin ochii unui amator
personal nu prea agreez ideea,numai gandul de a-mi baga careva un ac in sira spinarii imi da fiori. Dar poate sunt eu exagerata.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

neatza tuturor,

va multumesc mult pentru raspunsuri.
ei astazi tin sa va spun ca am primit o veste de la sotul meu.
mi-a facut-o...
marti e ziua mea si se pare ca mi-am si uitat.noroc cu sotul...
mergem la un gratar la tara la bunica mea si o sa vina si cativa prieteni.
o sa beau si eu un pahar de vin.
abia astept.oare o fi ceva?
sper ca nu.

va pup si weekend placut.

AFIBEBE 19+

Mergi la inceput