Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
afibebe spune:
dragilor salutari tuturor si de la noi dupa o lunga absenta.
noi ne-am confruntat cu probleme ft mari.
bebe al nostru e ok insa cumnata mea dupa cum va spuneam a pierdut sarcina la 18 sapt si interventia a fost ft dificila.
ei bine totul a fost in regula pana a iesit de la terapie intensiva.
imediat ce a ajuns in salon au aparut complicatiile.
cum stimatii doctori erau in weekend iar cel de garda nu avea interes a intrat in coma si am stiut ca o vom pierde.
nu mai era nici o speranta.
insa minunea s-a implinit si dupa 2 sapt si-a revenit.
e tot in spital dar traieste.
nature imi pare asa rau de ce ti se intampla.
Roxana ma bucur nespus de fericirea ta.
sa va dea Dumnezeu tuturor numai bucurii.
eu sunt asa disperata.
nu am simtit miscarile lui bebe.
avem 19 sapt si 3 zile si nimic.
voi ce credeti?
sunt disperata.
va pup,
AFIBEBE
19+
Sabina spune:
vaaaiii, afibebe, ce ingrozitor!!
slava Domnului ca acuma e bine!!
cred ca ati fost terminati.
Nu te ingrijora cu miscarile bebelusului, eu pe Sofia am simtit-o la 22 de saptamani!!!!
si e cea mai jucausa si miscareata fetita:)))
Anissia, perioadele cele mai critice pt calatorii sunt primele 3 luni ca e risc de avort spontan si ultimele 2(a 8-a si a9-a) pt ca esti departe de casa si sa nu cumva sa te-apuce travaliul.
eu oricum voi fi toata vara la munte, ca nu suport caldura de bucuresti....sper sa n-am probleme, oricum, daca e ceva, Busteni e aproape de Bucuresti.
eu va zic clar ca Mozart si Haydn sunt mai faini:), daca va place, preferatul meu dintre toti compozitorii este Bach, numa ca poate fi putin mai greu, ca e f serios.Dar concertele branderburgice sunt mai accesibile si sunt superbe.
Cand eram gravida cu Sofia am si cantat un concert de Bach la pian, adica concerty cu orchestra pe scena,...acuma saracu bb o sa iasa analfabet, ca nu ma simt in stare de nimica intelectual :((((((((((
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
alehiam spune:
afibebe bine ca si-a revenit cumnata ta
si sa DD sa-si revina si dupa pierderea suferita
Acum nici eu nu pot sa ma laud cu bebe miscaretz... asta e: prima mea sarcina, placenta anterolaterala. Acum astept sa-mio dea un sut bine de tot ca sa-l simt
.. Iar daca esti prea ingrijorata, poate te poti programa pentru o ecografie.
Se vede ca azi sunt singura acasa
ca numai pe forum stau
Madalina,
19+
Annisia spune:
Ahaaaa, ascult Vivaldi nenica! Taticul nostru de la Odisee mi-a trimis toate anotimpurile, pe alese! Asa ca am treaba. Ati scapat de mine putin, numai putin...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Sabina spune:
Madalina, noi suntem toti acasa, am pus laptopul pe un scaunel langa usa ca sa prind net wirelss de la vecini, si 2 perne de la canapea pe jos, pe una stau eu, pe cealalta sofia cu capul la mine in poala si se alinta in timp ce eu scriu:))))))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
am uitat sa va spun ceva:)
cand nu stiti ce muzica sa ascultati puteti sa puneti pe Romania Muzical, acolo e toata ziua numai clasica.
Sabina si
anca78 spune:
Afibebe, si eu am aceeasi problema : nu l-am simtit niciodata pe bebe, desi am 19 saptamani...iar doctorul mi-a spus acum doua zile la eco ca e imposibil sa nu-l fi simtit fiindca e "foarte dinamic"...
Si totusi...NIMIC![]()
Am asteptat sa vina bebele aproape un an si acum doar citesc cum e sa ii simti miscarile...
Anca
alehiam spune:
Sabina, faina pozitie
si ce bine ca puteti sta la munte toata vara...
Intr-o perioada ascultam si eu romania muzical... acum nici frecventa nu o mai stiu![]()
Madalina,
19+
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by myral
Roxana la cat de mult ma bucur pt tine atat de mult ma intristez pt Nature dar cred ca totusi intotdeauna mai exista o sansa.
Si acum binenteles intrebarile meleCum a reusit sa stea bebe nemiscat daca nu ti-a facut nici un fel de anestezie? Si gandindu-ma si la mine care am contractii in fiecare zi (nedureroase si scurte dar totusi) ar fi fost posibila amnio sau ar fi existat mult mai mari riscuri? Acum ma gandesc ca nici cu eco si pliu nucal in regula nu poti sta linistita.
Fetelor sunteti f curajoase eu nu as fi rezistat prin cate ati trecut voi. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fie totul bine.
Myral19+
Myral, habar nu am cum a stat bb linistit. Nici nu am mai intrebat acolo, ramasesem socata ca m-au intepat direct fara nimic. Dar iti spun sincer ca nu a clintit si varful acului se misca putin cand trageau lichid. Si eu ma gandeam daca se intareste uter, ma tot gandeam la ce a povestit Nature la amnio a ei. Insa nu s-a intarit nimic si e foarte rapida procedura.
Oricum dupa amnio ti-am zis ca BB a facut un gest ciudat, m-am uitat la cd din nou si mie mi se pare mai degraba o crispare decat ras. Cred ca s-a speriat, sincer.
Nu stiu ce sa mai zic, nici de TT si nici de eco si nici de pliu. Eram adversara inversunata a TT...la mine fost ok pana la urma desi TT prost, dar...
Rox
19+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by danielle02
roxana, am uitat sa iti spun.am primit felicitarea de la tine marti. multumesc tare mult![]()
sunt pastilute de 80mg.
danielle16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Daca mai ai nevoie sa imi zici, sa pun deja la posta. Eu numai de acelea am gasit atunci la farma, dar le poti rupe in 2.Rox
19+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)