Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Arleena, super modelul de tricou, imi place tare. Multumim pt. timpul acordat!!
Irinel, !
Miti si noi am fost la un botez. Haideti sa va povestesc....Eram si eu bucuroasa ca, daca tot Alexandra se simte mai bine si nu mai are febra, putem si noi iesi sa ne distram putin. Vine mama la mine sa ramana noaptea cu Alex si ne pregatim noi, ne inmbracam si mergem pe la 9. Alex nu dormea cand am plecat, ca ora ei de somn e pe la 10. Ajungem noi, stam pana pe la 11 si ne suna mama ca de cand am plecat plange continuu, nu bea nici laptele si suspina, aproape nu mai are aer. Am luat primul taxi si am fost acasa. Cand am ajuns si m-a vazut a tacut imediat, s-a prins cu manutele de gatul meu si statea cu fata lipita de mine si suspina. Mi s-a rupt inima de mila, dar pe de alta parte ma si ingrijoreaza aspectul...Ziua sta cateva ore fara probleme cu bunicii, dar nu doarme.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Alina s-au vazut pozele. Eu personal ador peisajele mai ales cu oameni in ele iar ce am vazut in pozele tale m-a incantat...foarte multa culoare. Cred ca era un parc, nu? Sa nu-mi spui ca asa sunt toate strazile din Torino . De-asemenea m-a emotionat o fotografie din pozele tale. O foto inramata in care apar delia si bunicul, Delia cred ca era l o luna 2. De ce spun asta? Pentru ca eu am foarte foarte multe poze cu Mihnea insa doar cateva in care apar eu sau ta-su sau bunicii. Si regret ca am fost foarte mult centrata doar pe copil fara ambianta. Am cate 7 poze aproape identice intr-o ipostaza si am doar 2-3 cu bunicii si asta pe la 4 luni.
Ai o fetita minunata, dar cred ca stii deja ....

Da,Carmina este vorba de parcul valentino.Este o minunatie,nu stiam unde sa mai facem poze ca sa surprindem toata paleta aia de culori...Si eu i-am facut f.multe poze Deliei,dar am vrut sa apara si bunicii,si noi...Intr-adevar,este o fetita deosebita,ca si baietelul tau,de altfel.Deli-cioasa mea a fost o eroina,a rezistat mititica la un drum asa de lung cu masina pana-n Torino(2300 km)Nu ne-a facut probleme de nici un fel ,asa ca data viitoare avem curajul sa mai incercam sa plecam.
Acum va las,fetelor.Mi-ati dat de lucru,am o gramada de citit din urma.Ati scris,nu v-ati incurcat...Va pup,pa.

Alina si bb Delia (9,5 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

...
Oana din pacate, cred ca nu stiu ce-i mai rau de fapt, nu erau colici ci otita. vineri seara am fost cu el la control pentru muci si pentru puta si nu numai ca nu-i trecuse deloc raceala ba a facut si otita. Acum pare mai bine ca am insistat sa-i aspir mucii cu orice pret.

Imi pare rau pt Mihnea, ii dorim sanatate.

Si noi ne luptam cu mucii.. si nu e un "noi" retoric, si eu am treaba cu sinusurile, dar Paul e cel mai chinuit de vreo 2 zile. Macar in rest e tare bine dispus!

Sunt restanta cu povestitu' - o sa mai aman putin ca vreau sa caut ceva, o mica poveste despre ce inseamna sa fii parinte, care pentru mine reflecta mult pentru ultima luna.

Adib parca povestesti despre nptile lui Paul... acum daca avem iesit de tot dintele 7 sper sa vine ceva timpuri mai bune...

Votez si eu pt toate pozele cu cirese - chiar ca n-am preferinta, eventual un castron de cirese proaspete... si coapte bine, si daca ar fi si de-alea alb-galbui....

ici la cireshici!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Buna fetele, am si eu o ciresica de iunie 2006, ma primiti in clubul vostru?

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by arleena

http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=459095062&size=o

astept pareri....poate fontul de pe spate sa fie altul...ca nu-mi place ca sunt taiate 0 -rile alea....dar iar m=o prins ora asta si mi-e lene sa-l bibilesc...

cum e acum putza lui mihnea?saracutul, acum are si otita....mai mai....sanatate multa!!!

sa-i tineti pumnii la lacri maine ca are examen de la 10 la 15....io as muri atatea ore....

A.C. minunate pozele....se vede ca ati avut o vacanta super. cum a fost calatoria pt delia? si la delia ii plac porumbeii??alex e disperat cand ii vede...acum ca umbla singur fuge dupa ei sa-i prinda si tare mi-e frica sa-si juleasca nasul...ahhh, vroiam sa te mai intreb, ati fost dupa voi cu carucior, premergator, etc??

cam liniste a fost azi in licada virtuala.....se vede ca e frumos afara.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Calatoria cu Delia a fost nesperat de linistita,am reusit sa n-o fac sa se plictiseasca.Faceam pauze la 3 ore,o spalam pe fata,o invioram,ii mai cumparam jucarii noi sa nu se plictiseasca...si tot asa pana am ajuns la destinatie.Am luat caruciorul pt.ca stiam ca o voi scoate la plimbare zi de zi iar premergatorul a fost indispensabil,maica-mea avand numai gresie si parchet in casa.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

In loc sa fac ce trebuie m-am tot delectat cu tricoul de cireasa...

E tare frumushel da' uite ca inclin sa zic si eu ca poate pe tricou alb ar merge mai bine... macar ca ma topesc ce bine le sta la bebei in rosu

Fonturile sunt si tot restul, Arleena

Si pentru ca-s geamana, uite, una din mine zice tricou rosu, cealalta alb
Da' la ce vad eu ca sample-uri ma convinge ca oricum va fi varianta finala o sa fie super

In rest, tinem pumnii la Lacri si votam - pe cat putem si pe cinstite desigur

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Imi place mult varianta cu "Prinde-ma de codita", e foarte cool.

Mergi la inceput

Asa, si daca tot sunt (in pijama ) in zona, o intrebare, va rog.

O sa facem o minivacanta in Grecia, mai precis pe insula Creta.
O data, scaunelul de masina trebuie musai sa-l luam cu noi? Vom avea o masina inchiriata - vila e un pic departe de diverse "obiective", deci precis masina.
Apoi, Paul va avea 11 luni, oare cum sa-mi planuiesc meniul lui?
Precis duc laptele praf si cerealele, fructe cumparam acolo, dar pentru masa de pranz... Eu nu i-am dat deloc papa din borcanele, si desi vila e dotata cu bucatarie tocmai pt ca vor fi 2 bebei pe acolo (celalate in varsta de 1.5 ani) ma intreb daca e o idee buna sa-mi planuiesc sa-i gatesc ca acasa..... Vreau si eu sa merg la plaja... baie... altele

Daca aveti ceva idei, va rog sa sariti cu ele pe mine
Multumesc!

A, si ceva "tips" pentru calatorie? Vom zbura la Atena si de acolo luam feribotul (piticii lui mamam sper sa nu fie mare agitata si sa-mi iasa pe nas.....)

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamea

Buna fetele, am si eu o ciresica de iunie 2006, ma primiti in clubul vostru?

Bun venit Ana, ia spune detalii despre voi!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Detalii: sunt din Radauti/Suceava, dupa cum bine vezi, casatorita de 5 ani si anul trecut, dupa multe incercari si ceva pierderi am reusit sa aduc pe lume o ciresica, ANA-MARIA.
Am nascut prin cezariana pe data de 4 iunie.
Am stenoza pulmonara si am riscat un pic, dar totul a fost mai mult decat perfect cu sarcina, mai mult a fost frica, si pentru mine si pentru medic.

Mergi la inceput