Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ma inscriu si eu pt.tricouri !!!!!!!!!
Intr-adevar ,cireasa the one e superba!!!!!!!!!!Ar arata demential pe tricourile puilor nostri!

Alina si bb Delia (9,5 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alina s-au vazut pozele. Eu personal ador peisajele mai ales cu oameni in ele iar ce am vazut in pozele tale m-a incantat...foarte multa culoare. Cred ca era un parc, nu? Sa nu-mi spui ca asa sunt toate strazile din Torino . De-asemenea m-a emotionat o fotografie din pozele tale. O foto inramata in care apar delia si bunicul, Delia cred ca era l o luna 2. De ce spun asta? Pentru ca eu am foarte foarte multe poze cu Mihnea insa doar cateva in care apar eu sau ta-su sau bunicii. Si regret ca am fost foarte mult centrata doar pe copil fara ambianta. Am cate 7 poze aproape identice intr-o ipostaza si am doar 2-3 cu bunicii si asta pe la 4 luni.
Ai o fetita minunata, dar cred ca stii deja ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Carmina, o fi si suceveanul pe vreun forum. Ce-i naspa e ca mai vine unul din urma ala din Brasov de pe trei. Azi dimineata avea putin peste 1000 de voturi, acum are 1800 aproape...

Chiar voiam sa spun asta dar mi se parea atat de neverosiml incat am crezut ca poate am retinut eu gresit nr. de voturi ale celui de pe locul 3. Acum pe bune crezi ca e posibil ca in 24 ore sa aduni 800 voturi? Asta ar insemna ca ora de ora vreo 32 de prieteni sa voteze in continuu...nu stiu ce sa zic. si oricum suceveanul e destept nu se arunca, ci isi pune atatea votrui cat sa-si asigure spatele si probabil se gandeste ca si noi trisam dar ca ne jucam de-a soarecele si pisica nu stie ca Alex are intreaga livada in spate .

Arleena, nu m-am suparat si am inteles perfect la ce te -ai referit, dar tu stii asta deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

nu mai pot sa adorm la ora asta desi sunt moarta de oboseala
abia astept sa treaca si ziua de 15....
multumim, livezii cu cirese apetisante,ca sustine razacila mic in continuare. Numa' va rog sa nu fraudati....sa-i lasam pe altii.
Romanu' nu se poate abitine, nene, sa nu triseze.
Carmina, inteleg ca ai fost la doc cu Frumu. Bine ai facut.
Pup si noapte buna

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=459095062&size=o

astept pareri....poate fontul de pe spate sa fie altul...ca nu-mi place ca sunt taiate 0 -rile alea....dar iar m=o prins ora asta si mi-e lene sa-l bibilesc...

cum e acum putza lui mihnea?saracutul, acum are si otita....mai mai....sanatate multa!!!

sa-i tineti pumnii la lacri maine ca are examen de la 10 la 15....io as muri atatea ore....

A.C. minunate pozele....se vede ca ati avut o vacanta super. cum a fost calatoria pt delia? si la delia ii plac porumbeii??alex e disperat cand ii vede...acum ca umbla singur fuge dupa ei sa-i prinda si tare mi-e frica sa-si juleasca nasul...ahhh, vroiam sa te mai intreb, ati fost dupa voi cu carucior, premergator, etc??

cam liniste a fost azi in licada virtuala.....se vede ca e frumos afara.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Arleena, mie imi place!
Si fonturile de pe spate sunt excelente, parca sunt scrise cu creionul apasat ca sa se vada bine, zic ca merg excelent!
Si fatza e interesanta. Eu sunt de acord cu modelu'
Pupici

PS.. fie-va mila si scoateti listele alea de la incepuuut..
Haideti sa le punem undeva, sa dam link la ele daca vrea cineva sa se uite.. ce ziceti?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

A.C sunt minunate pozele. Imi plac f mult, ce de porumbei, noi aici nu prea vedem asa ceva...si caldura vreau si eu... Ai o fetitza tare dragalasha.

Areleena mie personal imi place tare mult cum arata desenul.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Arleena este superb si ce m-a impresionat este modelul tricoului. FOARTE BINE GANDIT. BRAVOOOOOOO. Cu gatul in forma de plic, numai sa gasim asa model.

....sa nu ma injuri dar ma gandeam sa pui cireasa mai jos decat logoul, asta daca iti vine vreo idee cum sa asezi bulele alea albe ca sa dea frumos. S-ar putea ca unora sa li se para prea incarcat si atunci ar intra in scena varianta tricou alb cireasa rosie cu scris rosu. Nu stiu ce sa zic...mie imi place rosu dar daca iese mai, cum sa zic?, extraordinar pe alb atunci eu nu am nimic impotriva. Spun de pe acum ca sa se stie parerea me in caz ca....
DAr concluzia finala este ca imi place si asa...doar cireasa un pic mai jos decat scrisul .
Felicitari Arleena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Arleena si mie imi place rau de tot ultima varianta de tricou !!!

Lyly BATFA maine !

Carmina cum ai rezolvat putza lui Frumu ? Dar cu si-a dat sema ca are otita ?

Fetelor azi am fost la botez dar va povestesc maine ca sunt ruptaaaaa de oboseala !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Irinel te pup si eu ! ...si multa putere !...of...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput