Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

arleena cred ca ai dreptate, o sa facem tricourile aici dupa ce o sa ne trimiteti si noua desenul.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Hristos a inviat! Stiu ca e o urare cu intarziere,dar abia aseara ne-am intors din Torino unde am petrecut niste zile de vis!
N-am apucat sa citesc nimic din urma dar...promit ca de luni imi fac timp sa ma pun la curent cu tot ce s-a mai intamplat de cand am plecat.AM pus poze noi,sper sa se vada.
Va pupam !

Alina si bb Delia(9,5 luni)

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Si noi vrem desenul de pe tricou. O sa-l imprimam aici. Multumim.

La multi ani Betty cu putina intarziere..scuze. Sa fi sanatoasa si tot binele din lume.

Un weekend placut va dorim.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani tuturor cireselelor nascute in aprilie care implinesc un anisor. Sa fiti sanatosi si cuminti, sa aduceti numai bucurii parintilor si sa fiti fericiti.

Pupici si pentru celelalte ciresele si pentru toate mamicile.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Irinel, multumim frumos! Cred ca stii ce cuvinte imi stau in minte dar...oricum inca imi amintesc cu drag barza din fata casei tale cea care o intampina atunci pe ingerasul Mariuca .
Multa sanatate si noroc !

Mergi la inceput

Diana nici un sfat nu este prea tarziu. Ti-am citit raspunsul chiar atunci noaptea dupa ce terminasesi de calcat "mormanul de rufe" dar eram moarta de somn sa mai raspund.
Multumesc fetelor ca ati fost alaturi de mine si de ihm...puta lui Mihnea.

Imi place cirea The One, suuupeerrr, mai ales stropii de apa sau roua ce-or fi ei, demential. Azi m-am uitat la cirese de imi vine sa omor pe cineva pentru o muscatura dintr-o cireasa .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

quote:
Originally posted by carminabulina

...
Si inca una fetelor: este posibil sa mai aiba colici la varsta asta? Pentru ca azi dimineta de la 5 la 7 a avut Mihnea un spectacol de plans si eu pe langa el pana mi-a trecut prin cap asa intr-o doara sa-i dau cu Flatulin. I-am dat el a tras un part si a adormit instantaneu iar eu m-am speriat de moarte ca am crezut ca a lesinat. Va dati seama ce consum nervos pe cpul meu in alea 2 ore. Inca cateva episoade de genul asta si imbatranesc cu 20 de ani mai devreme.

Carmina, eu sunt convinsa ca mai pot avea colici - eu am avut toata viata.
Poate ceva nu s-a digerat ok, nu te stresa ca nu-i bine la ten
puiutzu' mic

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Oana din pacate, cred ca nu stiu ce-i mai rau de fapt, nu erau colici ci otita. vineri seara am fost cu el la control pentru muci si pentru puta si nu numai ca nu-i trecuse deloc raceala ba a facut si otita. Acum pare mai bine ca am insistat sa-i aspir mucii cu orice pret.

Mergi la inceput

Cine a inceput cursurile de sofat??????? Eu luni o sa vorbesc cu un instructor deci in principiu saptamana viitoare incep si eu. Am mari emotii ca ma incapatanez sa cred ca sunt anti talent dar e mare nevoie de carnet, mai ales luna asta cand sotul a avut permisul suspendat.
Mai ramane sa imi cumpar masina. Una mica si in leasing. Dar nu stiu de care si nici ce culoare . Exclus: BMW, Audi, Mercedes sau alte bijuterii de genul asta.
Va pup ma duc sa-mi culc copilul.

P.S-Luana nu te-am uitat cu raspunsul...o sa-l scriu, il am in cap , doar sa-mi fac ceva timp.
P.P.S- tot pentru Luana - m-a terminat Empire Falls. Adica nu credeam sa mai citesc o carte asa...impresionanta. Azi la 01.10 pe HBO este aprtea a doua a filmului. La prima nu m-am uitat ca eram la inceputul cartii. E cu Ed harris si Helen Hunt.

Mergi la inceput

Mai scriu unul ca m-am enervat. Dau un vot si chiar in acelasi timp primeste si piticul sucevean, himmm. O fi si ma-sa pe vreun forum, cine stie!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amis, am vazut pozele cu Petra in parculet! Ca de obicei mi-au placut la nebunie. F fain locul de joaca, poti s-o lasi pe acolo fara grija, nu gasesti nimic de genul asta prin Arad...

Carmina, o fi si suceveanul pe vreun forum. Ce-i naspa e ca mai vine unul din urma ala din Brasov de pe trei. Azi dimineata avea putin peste 1000 de voturi, acum are 1800 aproape...

Pozele cu cirese sunt dementiale! Aia ultima pusa de Arleena cu o singura cireasa e super (de fapt sunt doua, dar pe tricou ar merge taiata doar una), cred ca se potriveste cel mai bine.

Irinel, si un lui Danut!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput