Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 29
eli1977 spune:
good morning sunshine!!
LA MULTE LUNITE FERICITE

Emma Ioana, bblina de Marinar ,
Iulia Antonia,bblina de Monu
Sa va traiasca micutii crestini, fetelor cucuietelor care ati petrecut zilele astea!!!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
LA MULTI ANI si pt bebelusa Maia, a Mirandolinei!!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
kateryna spune:
Aelita,
te-ai suparat chiar asa rau pe noi de nu mai vrei sa ne scrii si noua? Ca am vazut ca la noiembrie-decembrie ai intrat, dar la noi...Hai inapoi!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
oana_bucur spune:
Buna dimineata, mamicutzelor.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
N-am mai intrat de ceva vreme buna...am avut mainile ocupate de-a binelea...inca le am dar nu asa mult ca acum vreo luna.
Dodo al meu este tot o bomba atomica si nu apuc in continuare sa fac nimic cand sunt doar eu cu el.
Doarme mai mult decat inante cand ma exaspera la cele sub 10 ore din 24...noaptea e ceva mai bine. Ne linistim asadar treptat treptat. Un fomist incurabil ramanem si de aceea adesea si un mare crizat.
Nu ma mai intreb cat de multe ati putut discuta in aceasta ultima luna si ce informatii am mai pierdut insa sper ca sunteti bine puiutii vostrii ca si voi.
Si mai sper sa apuc sa revin constant aici...recunosc ca mi-e dor de voi.
Va pup cu drag
cu scandalagiul Teodor 11 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Am mosmondit niste poze pt voi, ca doarme bb...
Incep de aici si dati voi cu sageata la dreapta sa le vedeti si pe restul...
oricum sunt la noi in album...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
Azi bubulina mea implineste 3 luni! este un copil f cuminte, o mare mancacioasa si o dulce vorbareata.
Marinar, sa va traiasca Emma!
pe noi inca ne supara ceva ca haraie si se ineaca si nu pot sa imi dau seama daca mai are muci.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
la multi ani! sarbatoritilor acestei zile
Marina, Monu sa va traisca comorile!!!! sa fiti fericiti!!
Am citit cam pe sarite din urma asa ca nu prea va pot raspunde punctual insa multumesc celor care s-au gandit si la noi si la evenimentul din viata noastra!!
Sambata bb Margelutza a devenit bb Teodor Ioan.
A fost super fete!! Cat de minunat e sa vezi ca-ti sunt aproape prieteni dragi si rude apropiate in momente importante din viata.
Au fost 40 de invitati - aprx toti si la bisericutza si la party.
Teo a facut pipi pe patrafiru' lu nenea popezu' Asta e...cica ar fi semn de... bine, de "mare om, mare caracter"
Nu am apucat sa vb cu popezu' sa nu mi-l zdruncine, insa parca mi-a auzit ruga caci in cristelitza l-a bagatusor si apoi cu mana i-a pus de trei ori apica pe cap.
Oracaielile de protest au fost inainte de baitza sfanta cand s-a trezit dezbracat brusc si cand a prestat si minunatul pipilic.
Dragelor doua geamantane de hainutze am primit....jucarii nu va mai zic.... ce ma faaaaaaaaaaaaaaaccccccccccc ca mai vroiam si io sa-i mai iau cate una alta de prin magazine. Mi-au luat astia toata bucuria de a face cump pt bb..... ca deh are gupilu haine pana al un an sa-si puna si in cap...
Nu va zic ce costum a avut dimnsihorul...cu vestutza din saten (culoarea ivoire cu insertzii grena) si lavaliera... vaaaaaaaaaaaaaiiiiii mortal.
O sa va pun si imagini+filmuletz cand vor fi gata!!!!!
cine vine acum in Cismigiu???/? Noi intr 12 si 14 suntem pe acolo..........
pupici, ne-a fost dor de voi si felicit si eu Lilimic, Marina, Adela si cine a mai crestinat gupil...
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
care deschide capitol nou?? o fac io???????/
haideti ca o fac repejor
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marinar spune:
monu sa-ti traiasca printesica.
alinuk ma bucur ca sila voi a fost ok. cat despre hainutze...si la noi tot cam asa, a primit emmi cat pt un an.
lili tare dupce si micul au crestin.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)