Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

quote:
Originally posted by Messa

quote:
Originally posted by rali

Apropo... ce se pune in apa pentru baitza de dupa botez?

... copilu'?

quote:
Originally posted by Messa

pai cu atatea ingrediente... de-abia daca poti sa le tii minte... poti uita esentialul, care ar ramane sa doarma relaxat in patutz cat adultii se foiesc in jurul caditei sa nu cumva sa uite ceva
[size=1]--------------------

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ce ma bucur ca nu ati scris multe pagini,asa am recuperat si eu.

Am facut si noi ieri botezul si chiar a fost super,super desi am avut peripetii.Am prins stau pe autostrada si am ajuns cu jumate de ora mai tarziu.A trebuit sa ne cam grabim ca veneau sarbii la slujba la biserica si ne-a facut popa slujba mai scurta.Am fost tare fericita cind am vazut ca nu era cristelnita mare,deci bb a fost doar partial udat.La faza cu lingurita n-am ma comentat ca era oricum singurul botez din ziua aia,deci barem era curata.Lucas a fost cumintel pina la faza cu dezbracatul si udatul ca atunci s-a pus pe plins.Cu ocazia asta i-am vazut si eu lacrimile,ca el de fapt pina acum n-a plins niciodata asa de mult,adica 3-4 minute.
La noi botezul a fost restrans,adica 4 perechi.Dupa biserica am fost la un restaurant grecesc si cum am avut parte de 27° am stat la terasa.Bb a dormit si asa a putut sta si cainele nasilor cu noi.Pe urma ne-am mutat la noi si am continuat pina la 1 noaptea,timp in care bb a dormit in patutul lui,pina dimineata la 7.Deci doarme 10 ore fara pauza.Astazi n-am mai facut baie,ca na,nu stim noi obiceiurile si am plecat toti la un lac in Austria.A fost foarte fain si am mai petrecut o zi la iarba verde cu invitatii.
Poze nu am asa multe ca a mai fost un aparat si pe ala inca nu l-am recuperat sa salvam pozele.Slujba am filmat-o si asa am fazut si eu tot botezul ca in rest ma invarteam ca titirezul sa fie colilul repede imbracat si sa-l opresc din plins.
Preoteasa imi spunea ca de aia se boteaza copii pina la 6 saptamani,ca atunci sunt mici si nu realizeaza ce li se intampla si nu pling.Al meu s-a cam speriat si seara cind ne uitam la ce am filmat,plingea in somn cind se auzea cit a urlat la botez.Sper sa uite repede prin ce a trecut.

Am plecat la somn ca mi se inchid ochii.

Noapte buna!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Messa, mai ai si alte talente ascunse? Luna trecuta ne-i prezentat-o pe Messa poeta, luna aceasta pe Messa croitoreasa. Cine urmeaza acum?

laura_ionescu, ce frumusica e Eva. Ce pulpite si ce burtica grasunele are! Iti vine sa le mananci.

Marybell, e precoce tare Erik al tau daca a invatat sa schimbe programele la TV Serios vorbind, ce mare a crescut!

liliana, imi pare rau ca te-au dezamagit invitatitii. Ei au avut de pierdut.

quote:
Pentru o clipa ma luase tristetea, insa am renuntat cu gandul ca puiul meu e cel mai important si de aceea ma aflu acolo.

Asta demonstreaza ca esti o mama echilibrata! Felicitari!

Felicitari tuturor celor care s-au crestinat astazi (nu vreau sa nominalizez pt ca sigur voi sari peste o persoana)

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by mihacarm2002

Messa, mai ai si alte talente ascunse? Luna trecuta ne-i prezentat-o pe Messa poeta, luna aceasta pe Messa croitoreasa. Cine urmeaza acum?
Habar n-am... gasesc eu ceva

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Noi azi am avut o zi care te face sa te gandesti ce frumos e sa ai copii. Eva a fost tare cuminte. Am fost plecata cu ea de acasa 9 h! Record.
Mai intai am fost la sora mea care are un baietel si acolo a fost tinuta in diferite brate (inclusiv ale nepotelului de 5 ani) si a dormit in urletele verisorului care are o energie... Nepotelul a fost tare hazliu: trimitea sa se spele pe maini persoana care vroia sa o ia in brate, o atentiona sa ii tina capul.
Pt ca tot vroia sa o tina pe Eva in brate iar eu vroiam sa o lase sa doarma i-am spus ca poate sa vomite si sa-i murdareasca camasa (era noua). Asa ca nimeni nu a mai luat-o in brate ca sarea cu gura: "las-o ca sa nu vomite!"

Apoi, de acolo am fost la Carrefour si Real sa cautam leagan pt fata (insa nu am gasit). Fata a dormit non-stop pana am iesit din Real cand iar a vrut sa manance. Pt cine nu stie, aceste mall-uri se afla ca capete opuse ale Constantei. Asa ca fata nu a cerut mancare cam 4 h! Alt record pt ca daca eram acasa intre orele 17-21 cere mancare non-stop si e tare maraita.

La 10 i-am facut baie si la 11 dormea. Acum sper sa nu se trezeasca mai devreme de 4!

Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Danuto sa va fie de bine si sa iti creasca mare si voinic micul crestin.Idem lui lilisor si tuturor fetelor care si-au botezat copchiilasii pe 14.
Margeluta are un de la moi.
Cine mai boteaza?Noi ramanem pagane pana pe 8 iulie hahahaha......Mi-a numit preotul copilul pagan.....auziti voi imi venea sa ii sar la gat.
Hai va pupic !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

azi suntem in 16 asa ca LA MULTI ANI EMISHOARA MEA!!!!!!!!!!!

botezul a fost superb, Emmi s-a comportat ff bine, a fost cumintica in timpul slujbei. a fost bagata de tot in cazan de 3 ori si cu toate astea nu a scos un sunet. dupa aceea a inceput sa planga putin pana a fost imbracata, iar apoi a adormit in brate la nasa. petrecerea a inceput la ora 19, am tinut-o si pe ea cu noi pana la ora 23 dar ea tot a dormit, inclusiv cand a luat-o tati in brate ca sa danseze cu ea.

ieri tot cumintica a fost cand i-a facut nasa baitze.

ma apuc de citit si revin cu amanunte.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!! sarbatoritilor de astazi

am vazut pozicile cu anelin si irina...sunt niste dragalasi amandoi.

rali cred ca depinde si de preoti cum stiu sa organizeze tptul. la noi au fost 4 boteuri dar a fost mai frumos decat ma asteptam. nu haos, nu balamuc, nu lume claie peste gramada, nu a incurcat nimeni pe nimeni.

lili bebe sa fie bine, restul u mai conteaza. la noi au venit absolut tpti invitatii, chiar si in plus, au fost in total 73 de pers si a fost supeeeeeeeeeeeeerb. o sa pun si eu poze cand o sa fiu in stare...inca dorm

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by marybell

de cateva zile a inceput sa aiba o noua placere. stiti ce face? ma musca de sfarculetz, il prinde intre gingii si strange cat poate el de tare, ba mai mult trage de el asa intr-o parte de zici ca e un catelus cu o bucata de carne in gura. e tare haios dar pe mine ma doare in momentele alea destul de rau si am inceput sa il cert cand face asa sperand sa inteleaga la un moment dat ca nu e bine ce face. ma gandesc cand i-or da dintii, ce ma fac?

Marybell, asa face si Anelin...numai ca el prinde sanul intre gingie si dinti...si traaaggeee

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si ieri (sper rusinea mea am uitat sa-i trec).
Kachi

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput