Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 27
monu spune:
quote:
Originally posted by rali
Apropo... ce se pune in apa pentru baitza de dupa botez?
poze Vladutz
Ralucalui Vlad-Matei(31.01.2007)
Noi am pus la baitza de a doua zi - miere, petale de trandafir, busuioc, apa sfantita, banuti, bijuterii din aur, floricele de la lumanarea de botez.
mami de
Alexia Ioanasi
Iulia Antonia
marybell spune:
rali felicitari pentru botez, fie ca noul mic crestin sa aiba parte in viata numai de bucurii si fericire alaturi de voi cei care il iubiti.
la baia de a 2a zi dupa botez, poti sa pui cam ce vrei tu in apa.
stii tu cate bordeie atatea obicee ![]()
noi am pus asa, de fapt nasa:
un pic de apa sfintita (sa fie copilul "curat" ca apa sfintita)
petale de la diferite flori (sa fie placut mirositor ca florile)
busuioc (sa fie copilul atragator, mai ales daca este fata)
miere (sa fie dulce ca mierea) se poate pune si zahar am inteles
lapte (sa fie alb
cica...)
verigheta (sa fie iubit)
banuti (sa aiba noroc de bani in viata) - noi am avut un banut vechi de argint
un ou (simbolizeaza fertilitatea si sanatate)
pana (sa fie usor ca pana) eu am smuls una din fundul papagalului ![]()
grau (sa fie cinstit)................
si mai poti sa adaugi...
important esta ca apa de la baitza asta sa nu fie aruncata in cada sau la toaleta. se pune la radacina unui copac de preferat unul fructifer ( simbolizeaza ca viata copilul sa fie plina de bucurii, fericire, ma rog lucruri bune, ca fructele copacului) insa noi am dus-o in fata blocului la radacina unui tei, fiinca de... nu avem altceva.
pupici
si sper sa-ti fie de folos postarea mea ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
monu spune:
Na' ca la asta mica am uitat de pana.doar la alex am pus pana. Marybell faina faza cu papagalul. saracu'
de el!
era sa uit. bb mic afacut kk singur. stiti cum? am stat cu ea la aer de pe la 11.30 pana pe la vreo 16. si cand am ajun acasa era toataaaaa.... dar nici pas nu a zis.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marybell spune:
ia uitati fetelor ce face Erik la ora asta, vreau si eu sa fac o baie si ma chinui sa-l adorm, iar el nu vrea sa doarma, vrea la televizor ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Messa spune:
pai cu atatea ingrediente... de-abia daca poti sa le tii minte... poti uita esentialul, care ar ramane sa doarma relaxat in patutz cat adultii se foiesc in jurul caditei sa nu cumva sa uite ceva 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ALINATXA spune:
Hello fete dragi,
Din nou am tras chiulul insa avand un motiv intemeiat:sunt super ocupata ....munci la greu,bitica,niste petreceri,etc...
Bita va pupa dulce si va multumeste ptr urari.
De asemenea urez la multe lunisoare tuturor stelutlelor nascute azi
Eli esti u dulcica cum ai tinut tu mine ca mammica o alinta pe robertica Bita.
Maine ii cumpar vaccinul ala faimos si ne vaccinam.Am un pic inima indoita insa m-am tot gandit pe care sa il fac si am decis.fie si ptr faptul ca vaccinul asta cu plata presupune o singura intepatura comparativ cu cel de stat si tot merita.
Va pup pe toate si toate stelutele.
eli1977 spune:
Gio, , nu sunt in nici un foc..(si daca as fi m-ar scoate sotiunea, ca doar asta a invatat toata viata
)..am facut schimbari:am schimbat restorantul pt ca aia mi-au facut niste figuri si mi s-a luat, am gasit ceva mult mai elegant si mai mare, avand in vedere ca vor fi la sigur vreo 50 de perechi si peste.., am schimbat data-27 mai(din cauza de loc, de nas accidentat la picior, cu ghips , si de ce sa nu recunosc, mi-a convenit, si pt ca vreau sa mai slabesc, sa arat si eu ca un om pana atunci), iar biserica va fi cea de la Cimitirul eroilor, cea noua, unde vom fi doar noi, nu 100 de botezuri, pe banda, cum am vazut din pacate, de nu se mai intelegea a cui e bbele..
Alina,, pai cum, mai, sa nu tin minte, doar sunteti vecinutele noastre, nu?un pupic pt Robertica de la pisoiul meu, ma intreaba cand ne vedem prin parc, e gelos pe Margelutza!!!
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Liuda spune:
bei cata treaba! a fost suparata de dimineata sau de la vreme sau s-o fi trezit cu durere de cap, dar dupa masa pupa plimbare... a fost mai bine . acum ne pregatim de baie....
noapte buna
pupici
ylilimic spune:
BUna seara, dragele babei!
Am facut si botezul, am 2 copii crestini, cuminti asa cum mi-ati dorit
monu, criss, lauraionescu- multumim pentru ganduri bune!
messa - tu chiar ai 2 maini dibace...Si eu as vrea masina de cusut, si poatte intr-un viitor galactic...o sa am!
katy - sa stii ca am vazut poza cu fermecatorul Anelin si printesa Irina: nota 25 pt amandoi!
delfinuta- cu asa program... nu vrei sa vii sa-l inveti si pe al meu?
ahhaaa, acum ca ai prins spilul cu pozele ne tot bucuri privirea cu bucuria ta ...
roandre - asa zicea si sotul ca o sa aibe multi bani (ca la nunta de altfel); sa vedem si in ce masura e adevarat!
eli - multumim de urari
rali, alinuk - sa va fie de bine, sa traiasca micii crestini!
marybell - cat de frumos descrii joaca puiului cu sanul...imi aduc aminte de Matei
Ce a zis papagalul "despanusat"?
alinatxa - si la cel de stat e doar o intepatura + 2 picaturi
Asadar pana dupa masa vremea si-a schimbat opinia si a iesit soarele, a batut vantul dar a fost OK. Sigur ca nici in biserica nu era cald asa cum doream, dar participantii zic ca a fost acceptabil. Adam a fost crizat si plangacios de ne-a bagat in sperieti...acasa cand il pregateam de plecare. Apoi a adormit si doar cand a inceput iar foiala cu hainele a plans putin, insa l-a impacat parintele cu baia lui asa ca in rest a admirat zambareata nasa- tooooaaaata slujba!
I-am facut multe poze, dar nu am poze in noaptea asta (va rog nu-mi cereti imposibilul). Am fost si sunt super dezamagita ca nu au venit invitatii care au spus ca vor veni, asa incat abia am adunat 1o persoane cu tot cu noi...
Pentru o clipa ma luase tristetea, insa am renuntat cu gandul ca puiul meu e cel mai important si de aceea ma aflu acolo. Pacat de orele pierdute in bucatarie, de oboseala acumulata
Dar totul e bine cand se sfarseste cu bine, am facut botezul pt copilul meu si nu din interes, asa vad si eu cine imi sta alaturi... Au fost nelipsitii (chiar primii veniti) socrii, si mama cu o atitudine retrasa si imbufnata si grabita...
Eiiii, lasa, noi sa fim sanatosi ca belelele curg!
mai vb si maine ca s-a trezit micul crestin...noapte buna!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici