Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
adinush spune:
mediterana pediatra mea a zis ca nu e nici un ric de dependenta pana la 4 luni asa ca nu-ti fa griji si nu lasa fata sa se chinuie.La noi nu se intampl decat de 3-4 ori pe luna dar daca nu a facut intr-o zi ii si bag un sfert de supozitor ca mi-e mila de ea cand o vad cum se inroseste de la atata scremut
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
laura ionescu spune:
Liliana - distractie placuta la botez si sa fie copilashii - ingerasii cuminti 
Am vazut ca a existat o dezbatere aprinsa despre diversificare. Personal cunt de acord cu Catalina si anume:
- fac ce zice pediatra ca de aia ea e medic si eu am alta meserie, ca daca ar veni ea la mine sa ma invete ce sa fac m-as umple de draci. Culmea este ca la medicina se pricep cam toti, asa ca imi dau seama ca este o meserie tare ingrata
- maica-mea a crescut 3 copii, din care sor-mea si frate-miu sunt gemeni si mai mici decat mine cu un 1 an (nu ma intrebati cum a reusit!! probabil ca lilica) si ne-a diversificat de la 4-5 luni. Suntem sanatosi tun si nu avem probleme cu ficatul, rinichii sau stomacul.
- sor-mea care are 2 baieti - 1 an si 2 ani - si sta in Canada, deci foooarte aproape de cercetatorii americani invocati, a diversificat la 4 luni si nu are probleme cu apetitul baietilor, sunt mancaciosi si sanatosi tun, pana acum nu au fost nici macar raciti.
Deci fiecare face cum vrea si cum ii spune instinctul ca e bine.
Catalina -
si strange din dinti la masaj, chiar daca Matei urla, ca e spre binele lui. Si eu as plange in hohote daca mi-ar plange asa pitica. Curaj!
Adinush - pt gat eu iau hexoral sau hexoralette. Am luat si in timpul sarcinii si medicul mi-a spus ca pot sa iau fara griji si cand alaptez. Mai exista Bronchicum, dar ala e un sirop de tuse. Eu cu hexorallette asta m-am pus pe picioare de fiecare data cand am avut rosu in gat.
Pup fetele si nu mai fiti bosumflate
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
laura ionescu spune:
Cassius Clay
Am pus poze noi, daca vreti sa ne vedeti suntem in albumul comun.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
eli1977 spune:
LA MULTI ANI fericiti, in liniste si bucurii, alaturi de familiuta ta, si tot ce-ti doresti sa devina real, draga Kachi!
LA MULTI ANI FRUMOSI PENTRU STELUTELE NOSTRE SARBATORITE AZI,

bb Adam, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, Lilico!
printesa Roberta, Bita de Alinatxa
vad ca e slaba miscarea pe aici...lumea ori se drege dupa botez(Alinuk, Marinar, Adela)-sa va traiasca crestinutii!, fie se pregateste-ca Lilica-distractie placuta!!!
Ce vreme!ciudata rau, acu ploua acum iese soarele.Baietii mei sunt in Herastrau, ca e mare petrecere Profm, am liber de la program pana pe la 17...ma lafai.
voi aveti probleme cu papatul..eu n-am probleme cu asta, in schimb nu stiu ce sa mai fac sa doarma si pisoi mai mult ziua.Doarme toata noaptea, de la 23 la 10 dimineata, dar dupa asta mai doarme doar afara, 2-3 ore, cat stau, si daca merg cu caruciorul, nu sa stau ca nu ne convine asa..in rest ziua nu ne trebuie somn mai deloc..nu plange, nu face urat, dar nu doarme.
Delfinuta, ce frumusel e Erik!
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
delfinuta spune:
Eli multumesc si Andrei e frumusel foc! Si eu am vrut sa-i pun al doilea nume Andrei (pe mine ma cheama si Andreea), dar daca el a vrut sa se nasca de sf Stefan...n-am prea avut de ales...
Supozitaore si eu folosesc ori de cate ori e nevoie, Erk se cam constipa de cand papa lapte praf, asa ca nu-mi vine sa-l las sa se chinuie. Noua pediatra ne-a recomandat, asa ca nu cred ca e vreun pericol.
Despre vreme...ce sa zic...ne-a dat programul peste cap..vroiam sa mergem in parc. 
Irina si bb Erik Stefan
gio spune:
V-am scris un ditamai mesaj ce s-a pierdut
..
Va spuneam La multi ani pt sarbatoriti!!! bafta la botez si petrecere frumoasa!
Am admirat pozici, ma plangeam ca suntem idem Eva de Laura la capitolul mancare...
Am gasit tinuta de botez, ceva sa imi vina cat de cat bine.
Diana, eu intrebasem de martipan, mersi de lamuriri. Pana la urma asa facem, iar la interior va fi tort Victoria (ca bubu mic) - ceva insiropat si cu visine (cu alcool
).
messa, sa-ti deschizi magazin cu haine de bb ca eu nici intr-o suta de ani n-as scoate asa ceva din mainile mele. adica eu m-am chinuit juma' de ora sa fac doua marturii, in ideea in care am totul mura-n gura, trebuie decat sa le "asamblez".
eli, si voi sunteti in focurile botezului, tinem pumnii. pana la urma la ce biserica faceti?
n-o mai laud in veci cu somnul ca mi-a facut niste figuri...
pupici
rali spune:
Buna!
Noi ne pregatim pentru baitza de dupa botez, pentru ca ieri am fost si noi increstinati!
A fost frumos! Dar am avut o surpriza mai putin placuta cand am ajuns la biserica si am aflat ca sunt 7 copii de botezat! A fost o nebunie, aglomeratie.... asa ca fetelor daca nu vreti sa patiti ca noi alegeti o biserica micuta si nu din buricu' targului... Nu m-a deranjat ca au fost 7 copii ci faptul ca a fost aglomerat,haos... parca era o intrecere care dezbraca/imbraca bebele mai repede... Puiul meu a plans pana la bagat in cristelnita dupa aceea a fost tare cuminte.
Petrecerea a fost foarte reusita (am avut 30 de invitati) si m-a facut sa uit un pic de balamucul din biserica (am bocit o ora cand ne-am intors de la biserica pentru ca nu mi-am imaginat si nici nu mi-am dorit un asa botez pentru puiutul meu... pentru mine era foarte importanta slujba si de aceea am ales biserica la care ne-am si cununat... dar ca sa o spun pe aia dreapta am cam luat-o in freza.)Asa ca va rog din suflet sa alegeti cu grija biserica daca nu vreti sa patiti ca noi.
Bebele a stat aproape tot timpul cu noi in restaurant (de la 18.00-01.00) si a fost un scump...nu a plans deloc ba chiar a si dormit... si a fost de fata si cand s-a taiat tortul... a fost minunat...
Mai tarziu o sa pun si pozici...
Am vazut poze cu lucrurile ce au iesit din mainile dibace ale Messei si subscriu la ce a scris Gio- apropo eu am renuntat la marturii si le-am dat invitatilor o poza cu noi 3. Gio noi am luat fursecuri cam 100g de persoane si fructe (babane, mere, clementine si mandarine) cam 7 kg toate - si crede-ma ca a ramas pe masa mai mult de jumatate (astea pt 30 de persoane); alune nu am avut.
Am vazut si pozele cu minunatii bebei la intalnire (anelin si irina), cu basmaluta (eric),cu pumnisorii stransi (eva), bb Ligia (mamica e si ea foarte frumoasa si nu arata rau deloc), bb Diana... toti dragutzi (daca am uitat pe cineva scuze... dar am vazut multe poze)
La multi ani sarbatoritilor de azi! 

Si petrecere frumoasa celor care azi se/s-au botezat!
Pupici
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
rali spune:
Apropo... ce se pune in apa pentru baitza de dupa botez?
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
marybell spune:
dragele mele,
si noi p'aici dupa ce am lipsit vreo 3 zile de la apel, am avut o hemoragie (menstruala) de toata frumusetea.... ca sa zic asa, pana la urma am ajuns ieri la urgenta si mi-au facut 2 injectii. ma simt mai bine acum, dar cred ca din cauza asta si lapticul meu a avut de suferit fiindca Erik a fost foarte nervos, agitat si plangacios ![]()
de cateva zile a inceput sa aiba o noua placere. stiti ce face? ma musca de sfarculetz, il prinde intre gingii si strange cat poate el de tare, ba mai mult trage de el asa intr-o parte de zici ca e un catelus cu o bucata de carne in gura. e tare haios
dar pe mine ma doare in momentele alea destul de rau si am inceput sa il cert cand face asa sperand sa inteleaga la un moment dat ca nu e bine ce face. ma gandesc cand i-or da dintii, ce ma fac? si cand il cert a inceput sa clipeasca din ochisori asa mai des, ii micsoreaza putin privindu-ma in ochi in acelai timp, si sfarseste cu un zambet larg de smecheras, de ma face sa ma intreb: oare e instinct sau ratiune?
Liuda sorry de intrebarea aia "stupid" pe care ti-am pus-o zilele trecute vis-a-vis de laptele de vaca. am uitat ca formula are la baza de fapt lapte de vaca. pur si simplu am uitat
daca mai eram in ultimele saptamani de sarcina poate ca mai aveam o scuza, dar...asa
pupici
tie si Dianei si sper ca alergia asta sa nu va mai dea de furca niciodata.
Delfinuta l-am vazut si noi pe "tiz-ul"
nostru. ce scumpic si frumusel este..., mai ales poza haioasa cu baticutz ne-a placut tare mult.
de la noi.
referitor la intrebarea pusa de tine, Da am nascut la municipal cu d-na dr. Delia Gradinaru, insa am eu am avut parte de un episod tare urat in sala de operatii, o intamplare care s-ar fi putut sfarsi tragic, insa Dumnezeu a fost cu noi si totul s-a sfarsit cu bine. din cauza asta nu imi place sa imi aduc aminte deloc...
. o sa caut sa vad unde am postat povestea nasterii lui Erik si sa iti dau link-ul ca sa citesti mai multe cand ai timp. ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Messa spune:
quote:
Originally posted by rali
Apropo... ce se pune in apa pentru baitza de dupa botez?
... copilu'?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!