Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Messa, frumoasa salopetica. Daca aveam fata cred ca ii faceam la rochite si eu.. Si apropo de asortat cu bb. Nu mai stiu in ce magazin am vazut ca se vand haine de la nr mic ptr bebei si pana la nr ptr parinti. Iti dai seama ce misto e sa apari pe strada imbracat la fel?

Diana, multumim!

Lili, petrecere frumoasa! Sa va traisca micul crestin!

Delfinuta, pai inceputul e cel mai greu. Trebuia sa le arate cineva cum se face. Irina a fost mai cooperanta, Anelin nu-si prea dadea seama ce se intampla ca tocmai se trezise. Dar, dupa ce s-a trezit si el bine a fost mai cooperant.

Raluca, avea si Anelin un body subtirel pe sub camasuta ptr ca batea vantul cand am plecat de acasa.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza!

Liuda, eu in fiecare dimineata am trezirea FIX la 5 fara un sfert. De obicei ii dadeam sa suga prin somn, culcata, dar acum ca nu a luat bine in greutate m-am ridicat in capul oaselor sa fiu sigura ca a mancat. De atunci program de joaca non stop. Deci nu esti singura!

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Hop si eu pe aici! Cred ca am ratat vreo 3 capitole, o sa incerc sa recuperez.
Am vazut ca sunt si alti copii care nu au apetit. Eu ma vaitam ca Eva nu mananca destul de acum 2 saptamani. De unde ii dadeam completare destul de des, am ajuns sa ii dau numai seara, in rest mananca de la san. Si la san face ca un catzelush. Nu ii dau prea des fiindca deja ea mananca la 4-5 ore. M-am consolat cu gandul ca stie ea cat sa manance ca doar n-o fi fraiera sa rabde de foame la varsta asta.
La noi au reaparut colicii. Sau cel putin asta e explicatia mea la partidele de urlet isteric din ultimile zile. Si am observat ca de cate ori o iau in brate eructeaza, cu toate ca eu am grija sa faca asta dupa fiecare masa. Deci are gaze, ca trage si partzulete.
Vine pediatra luni si o sa o intreb daca nu trebuie sa ii schimb laptele de completare. I-am dat NAN HA 1, poate s-a saturat de el...

Ma pun pe citit din urma.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata pe la pranz...puiul meu doarme toata noaptea, dimineata se trezeste la 8-9...deci n-am treaba cu el. E un copil exemplu! Asa l-am obisnuit de la vreo doua luni jumate, am facut program - baita si ultima masa la 10-11-12 seara si pana dimineata nu avem treaba. Avem un program si daca ne tinem de el nu avem nici o problema, suntem cei mai cuminti baieti!

Vad ca inca n-a iesit soarele, azi vroiam sa stam iar afara!!
Sper sa iasa soarele...

Va pupam,
Irina si Erik Stefan 27.12.2006

Mergi la inceput

Marybell tu l-ai nascut pe Erik tot la Municipal? Dupa poze asa pare...Si daca da, cu ce doctor?
Va pupam,

Irina si Erik Stefan 27.12.2006

Mergi la inceput

Imi mai aduc aminte asa cate ceva...ca am vazut ca nu e trecut ...Erik s-a nascut la ora 8.00 si a avut Apgar 8.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

sunt supi!!!!!11

Ploua in draci! bate vantul cumplit, zici ca e furtunaaaa! ce zi avem de botez....
sa nu raceasca bb!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Liliana aveti grija de voi si speram sa se indrepte vremea mai tarziu! Pupici multi!

Am mai pus poze cu bebeeeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lili, lasa ca o sa aiba bb parte de multi bani in viata...ase se spune cand iti ploua la nunta/botez, etc.
Eu sunt tare curioasa dc va ploua la botezul lui Andrei pt ca la cununia civila a plouat inainte si dupa eveniment (doar cat am fost noi la primarie a fost frumos de am putut face poze afara). La nunta mi-a plouat iar inainte sa mergem la biserica...dar tot raul spre bine ca s-a mai racorit putin ca era tare cald pe 3 iulie. La botezul Alexiei a plouat inainte cu o zi de botez si dupa botez, dupa ce am ajuns acasa.
Dc la Andrei n-ar ploua, ar fi ceva suspect...hehehe.

Hai ca n-o sa raceasca bb, il imbracati mai bine si nu mai stati mult cu el la poze iar apoi venit repede acasa unde e clad si bine.

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Buna dimineata fetelor, cam tarziu cei drept...
pt. cele care au botezul va urez distractie maxima.
.
Noi am programat botezul in 5 mai.
Raportez si eu la 2 luni si jumatate ca cea mica devine tot mai mataita noaptea, se trezeste din ora in ora, se tot foeste, mananca mai putin si ieri tam-nesam a facut diaree si o durea burtica de numa.
cred ca am gresit eu formula, sau apa n-am fiert-o suficient...i-am dat ceai de menta si s-a calmat destul de repede. are 5. 750 KG. facem masaj si gimnastica in fiecare zi, isi tine bine capul si are o energie de parca ar lua vitamine. eu ii dau sa manance cand ii e foame. am observat ca nu agreeaza prezenta altor persoane cand mananca.Referitor la supozitoare-eu cand vad ca nu a iesit pana la ora 13 ziua si burtica e umflata, tare o ajut cu termomentru sau un supozitor. o fi parerea pediatrilor contrara dar decat sa astept sa o doara burtica si sa fie toata rosie, mai bine o ajut.
Va urez duminica placuta!

mediterana

Mergi la inceput