Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 24
kateryna spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070413&ctime=022753" target="_blank">Aici puteti vedea ce au facut ieri Anelin si Irina , bb de anne_ispas
, la plimbare in parc.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Messa spune:
Kate, da' ce asortati erati! Mami cu bebe in camasi aproape la fel 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sraluca spune:
Mai copii bucuresteni la voi e cald tare tare. Pai ma uitam la Anelin numai in camasuta si bascuta. Pai noi ... ne imbracam bine bine ca e frigulet afara. Si mai bate si vantul. Azi de dim am crezut ca nu o sa putem sa iesim afara din cauza vantului dar ne-am inselat ![]()
Am fost la plimbare cu tati si cu Bobo (care e pe functia de body-guard, era sa haleasca pe unii care s-au apropiat cam tare de carucior) si acum dormim cu spor in balcon.
Dar cu tot soarele tot nu e de camasa. Dar las ca cine o sa faca baie in mare (oare ma voie vara asta?)
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
delfinuta spune:
Kateryna sunt fff draguti copilasii, cam chinuiti acolo sa se pupe...dar pana la urma cred ca a fost bine..
Noi am stat afara toata ziua azi, in curte la unchiu...l-am tinut pe bebe in maneca scurta si piciorusele goale...ma gandeam la cremele alea de protectie de care tot vb voi...trebuie neaparat sa achizitionam si noi una, ca deja soarele incepe sa fie puternic.
Va pupam si seara buna!!
Irina si Erik Stefan
ylilimic spune:
Seara buna!
Ce bine e cu botezurile astea...nu mai scrie lumea ca nebuna pe forum...
Sa stiti ca mama a venit fiindca a inteles gresit o intrebare ce i-o adresasem, si a venit cu matusa caci amandoua s-au oferit de ajutor. Pacat ca nu avea intentii mai bune, nu spusese inca nimic matusii, iar eu pe scurt, cand am putut "am dat repede din casa". Concluzia matusii a fost sa pun mana pe telefon si sa ii mai spun o data sa vina la botez!
Hai fie, am sunat-o in seara asta si cu greu s-a lasat convinsa...Mai precis mi-a motivat ca nu e bine sa se intalneasca cu personalitatile mele, invitatii mei de vaza, ca sa nu ne incurce cu prezenta, bla, bla... I-am multumit frumos si ca o ultima lovitura i-am spus ca nu o s-o deranjez maine sa iau apa calda de la boiler (biserica e chiar in spatele casei si mama "asigura" apa la multe botezuri-din placere)... A reactionat imediat si a intrebat cand sa vina, de fapt, la noi - ca sa vedeti ca ea nici nu stia saracuta!
Sa o vad maine la raport si imediat v-o dau in gat! ![]()
Altfel spus, am gatit intr-o veselie, i-am gasit camasa sotului, am fost si la cosmetica, dar maine tot mai am de revizuit tinuta tuturor, un aspirator de control, si se mai gaseste
La ora asta, desi mor de foame, merg sa fac o baie luuuunga!
Va pup si intru cat pot de repede.
P.S. Aelita am primit PM, cand gasesc ragaz iti scriu! Multumesc!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
Lili petrecere frumoasa maine si sa fie cuminti copiii. Sa va traiasca crestinul.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
criss68 spune:
Ligia tot nu vrea sa manance, nu stiu ce sa ma fac. In seara asta totusi a mancat din proprie initiativa (nu stiu cat) dupa care m-am mai chinuit vreo jumate de ora sa-i dau prin somn cu bibe, a luat cca 20 ml, mai mult nu am mai avut rabdare
Lilisor, distractie placuta maine. Abia te asteptam cu vesti, sper sa iasa totul bine, sa te linistesti si tu
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Messa spune:
Azi, cu manutele mele dibace, i-am facut salopetutza
:
www.animalutze.com/images/messa/salopeta-1--001.jpg" target="_blank">Salopetutza pe www.animalutze.com/images/messa/salopeta-1--003.jpg" target="_blank">o parte si www.animalutze.com/images/messa/salopeta-1--004.jpg" target="_blank">pe alta
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Liuda spune:
neata!
cine e treaza de la 6 ? eu!
ca eri nu a dormit mata toata ziua asa ca seara la 8 a cazut lata, si nu am facut baie si m-am culcat si eu de la 9 ca stiam ca la noapte sigur se trezeste satula de somn. asa ca uite-ne , ne jucam de o ora, viata de mamica.... vreau nani!!!!!!!
asta e, va pupacesc si ma apuc de treburi
poate mai vin aici la voi dar duminica e cam putina miscare in front
distractie placuta la botezuri!
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor!
DISTRACTIE PLACUTA LA BOTEZ, CELOR CARE AVETI ASTAZI! ASTEPTAM POZE
KATERINA - ultima poza e supeeeeerba... cum zambeste ea la el ...vaaai ce dragoste nenica
superb! iar voi doua mamici frumoase aranjate, la blugi. bravo!
MESSA -ia uite, stii si din astea sa faci. ti-a iesit super! pai sa ne pui poze cu arianna imbracata in ea, nu asa goala.![]()
CRISTINUTZA - eu stiu ca s-a saturat cand nu mai urla ... ca ii dau dintr-un san si simt cand s-a terminat si ea incepe sa se agite si imi da la palme pana o trec in partea cealalta. si halp halp pana ii ajunge si apoi incepe sa ranjeasca gingiile la mine. gata, s-a saturat!
daca doarme bine, nu urla si te scotocesti la portofel sa cumperi haine noi ca i-au ramas mici atunci ... totul e ok, ii ajunge laptele
asa cum ai incredere intr-un copil care papa de la biberon ca s-a saturat si nu mai vrea restul , asa trenuie sa asculti si copilul care papa la san, stie el cand e gata si nu mai vrea. cu timpul o sa te obisnuiesti cu asta. si iti mai zic ceva. eu tot ca tine faceam si ii dadeam la o masa un san si la alta al doilea , dar intre orele astea mi se facea unul plin rau si tare si ma durea deci intr-o zi am zis sa incerc sa ii dau pe amandoi sa vad cum merge. deci am lasat-o pana s-a inmuiat primul apoi am trecut-o la al doilea sa il elibereze si pe ala. si a fost bine. si la urmatoarea masa faci invers, incepi cu cel cu care ai terminat. si asa in cateva zile s-a reglat laptele sa fie la fel in ambii sani si nu ma mai doare. si nu am in plus.
succes!
fetelor azi beau o cafea in liniste ca sunt singura, tati si bebe plecara la biserica. cand se intorc mergem afara, pe langa mare la plimbare , bananaim pana pe la pranz , apoi la socrii la masa. am fost prin magazine ieri si am vazut lucruri super, dar nu iau nimic inca, am zis ca pantaloni nu cumpar decat marimea dinainte... mai am de asteptat.
va pup! sa avem toate o zi minunata, insorita , fericita!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi