Buna fetelor!
Am prins si eu un moment de respiro si ma grabesc sa va citesc si sa va raspund.
Kachi , multumesc pentru raspuns. Ai dreptate, am observat ca acum, cand ii dau sa manance la 2:30 - 3 h, face kk cu bulinute din acelea de lapte nedigerat mai micute si mai rare decat inainte.
Dianamizzi , hai ca m-am amuzat teribil..."daca doarme bine, nu urla si te scotocesti la portofel sa cumperi haine noi ca i-au ramas mici atunci ... totul e ok, ii ajunge laptele " ....Asaaa eeee!!! 
Nu stiu daca ca s-a discutat despre cum puneti copilasii la dormit in patut.... eu incep sa fiu din ce in ce mai tematoare... fiindca a inceput sa creasca si mi-e sa nu se intoarca din greseala pe burtica in timp ce doarme si sa nu poata respira!!! Ca prea se impinge in picioare... Fetele cu bbii mai maricei... cum este situatia? Am citit ca cel mai riscant este intre 2 si 4 lunisoare (statistic vb, ca altfel cica pana la 1 an
)... Eu o pun noaptea cu picioarele spre tablia patului - unde are aparatoarea...ca sa nu poata ajunge sub paturica... iar paturica este bine prinsa sub saltea pe toate 3 lateralele; si ii ajungea doar pana la mijloc.
Doar ca acum e mai caldut si de vreo 2 nopti am lasat-o neinvelita.... insa mi s-a parut la un moment dat ca prea se hatzana cu picioarele incoace si incolo....
,
Cristina si bb Daria - aproape 2 lunisoare