Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

MADY, nu prea e lasat din babe chestia cu schimbatul gustului la lapte cand esti gravida, ca la vavi sunt clare modificari ale guustului laptelui in functie de faza in care sunt (vitel in burta, vitel fatat samd). Sa nu te superi pentru comparatie.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Cristiana nu ma supar, stai linistita ,dar ma bagi si tu la idei...o fi vreuna ...oricum trebuie sa-mi vina musafirii zille astea si o sa vad. Nu stiu daca v-am zis dar mi-a venit menstruatia la 2.5 luni de la nastere desi alaptez.Poate si ptr ca Bianca nu s-a mai trezit de la 3 saptamani noaptea sa manance.

Mergi la inceput

Livia problema e ca ieri chiar nu am mancat mai nimic pt ca nu am avut timp ,am baut doar o cafea dar cred ca ma las si de sportul asta. Pana acum am baut zilnic cate o cafea si nu a avut nimic iar de mancat mananc aproape orice pt ca nu am avut probleme nici cu colicile dar acum de paste cine stie?
aaaaa mi-am adus aminte am mancat un ou cu ketchup picant si asta chiar nu am mai mancat pana acum .Poate o fi de la asta....ce inconstienta sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, apropo de Avent, la ce tetina sunteti acum? Eu i-am luat de vreo saptamana nr.3 (cu 3 gauri) si piticul e foarte multumit.

MADY, ma bucur ca nu te-ai suparat! Cafea nu ai baut pana acum?

CRISS, apropo de reactiile tale cand ia cineva fata in brate, pai sa stii ca si eu sunt cam geloasa, nu imi place sa traga toata lumea de David.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mady,aici se spune ca si daca ramai insarcinata trebuie sa continui alaptarea pina il nasti pe urmatorul,iar dupa nasterea prioritatea la supt il are bb mic.

Alinuk,asa e cu lumanarea cum a spus Criss.Mi-a adus mama lumanarea din tara si o fac eu,ca nasii nu aveau de unde sa ia lumanare mare.Aici nu e obiceiul asta si nici nu gasesti sa ti-o impodobeasca cineva.

Messa,se poate sa fie de la suzeta.Eu am auzit de la inceput de la alte mamici ca bb va avea preferinte si m-am ghidat sa fie toate oarecum la fel.Adica aceeasi forma,nu neaparat aceeasi firma.

Bai ma speriati cu lacrimile,ca nici al meu nu are.V-am spus ca doar la un ochi ii apar,acolo unde e canalul lacrimar infundat.O fi de rau?Trebuie sa ma documentez.
In rest doarme cam mult in ultima vreme.Sau poate inainte dormea prea putin?Nu stiu,dar si ziua si noaptea le cam doarme,dar in rest mananca bine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LIVIA72, ROANDRE - sanatate la bebelusi!

ALINUK- ce frumoasa ideea cu filmuletul! pai sa ne arati si noua!

MADY - o fi fost prea obosita. thea asa face cand vrea sa adoarma. o las sa se linisteasca . daca e prea obosita nici nu o bag la baie , doar o spal la fundulet si repede la somn. ca daca se agita prea mult apoi nu poate sa adoarma si plange. daca plange tare asa si n-am ce-i face, stiu si o las un minut doua in patut singurica sa planga, apoi ma duc si ii dau suzeta si o invelesc sa adoarma. si se linisteste. cica asa se zice ca astia mici seara obosesc de la agitatia de peste zi si au nevoie sa planga oleaca sa se dez-streseze .

bai fetelor da ce ziceti de mine ... ca simt cateodata niste miscari ciudate prin burtica ca atunci cand misca thea... sunt gaze normal dar asa imi aduc aminte de atunci. paranoia sau mi-e mie dor...
si eu m-am gandit ca daca as fi fost iar as fi avut 2 in acelasi an. ca a mea e nascuta pe 2 ianuarie... dar nu cred ca se poate ca ne protejam si alaptez exclusiv... da ma intreb eu femeile alea pe vremuri care dadeau numai lapte de la tzitzi ca nu era altul si faceau cate un plod pe an... alea cum ramaneau gravide cu tot alaptatul lor exclusiv... eu tot ma gandesc ca dupa o luna de cand a venit thea am revenit la utza si in focurile pasiunii am uitat de protectie ... si ce ar mai fi sa fie ceva p acolo... si eu sa nu stiu. ati mai auzit de din astea??

am vazut ca s-a vorbit mult si despre diversificare. asa e, fiecare face cum vrea pana la urma cu tot cu informare, doctori si alte alea... si u cred ca trebuie urmarit copilul cand este pregatit sa vrea altceva, cere el cred cum ati zis si voi. da sa stiti ca eu nu cred ca ii face rau daca incepi oricand. pai mie mi-a dat mami suc de portocala de la 3 luni ca asa era pe atunci . acu citricele cica fac rau sub un an. eu n-am nimic rau... nu am avut probleme niciodata cu stomacul. si suntem atatia sanatosi . oricum eu mai astept pentru ca in mai, iunie vreau sa merg in romania si e mai bine sa fim tot pe alaptat sa nu stau pe acolo la hranit la lingurita. si ar fi prea multe schimbari dintr-o data...

fetelor va pup! si sa avem toate o zi minunata, bucuroasa , cu bebei sanatosi si fericiti!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Cristiana cafea am baut si pana acum dar fara cofeina iar de vreo 3 zile beau cu cofeina ca dr a zis ca o cafea de dimineata nu ii face rau la bb ...dar nu mai beau deloc mai bine.In legatura cu tinutul in brate de catre alte persoane si eu fac urat dar in gandul meu doar ...nu imi place deloc.
Daconst, ce nasol !pai nici nu scapi de primul ca trebuie sa il alaptezi pe al doilea. Sper sa nu fie cazul meu dar nu cred ca e ca nu prea sunt sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Dana, si fie-mea doarme de rupe, nu stiu ce are. Ieri dupa ce s-a zbenguit toata dimineata, cu mancat putin si des, dormit cate 10 min, a adormit pe la 1,30 si s-a mai trezit la 6. A mancat bine, am scos-o afara si a dormit pana la 11, adica am trezit-o eu. Dupa baie a dormit toata noaptea. Bineinteles, de azi dim scoate toate sunetele posibile, dar eu dorm pe mine, cred ca stau prost cu Fe, Ca ca am uitat sa iau si ma simt obosita incontinuu. Poate au si ei astenie de primavara..

criss & Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sa inteleg ca nu a fost de interes cartea de retete pt bb-i

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

diana, asa o fi ...o fi fost prea obosita ...sper sa fie asta.Iar cu bb 2 in acelasi an las-o mai moale ...pai ce tu vrei sa i-o iei inainte Hormonicai si lui Virinel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by livia72

Multumesc Roandre, Monu,

Nu stiu ce sa fac, i-am luat si eu Eurespal. Ii dau si eferalgan. Daca nu se imbunatateste nimic cred ca o sa mai caut un medic. Respira f. prost si din cauza asta si mananca greu. Si tuseste. Mi-e frica ca tot la un antibiotic ajung in ritmul asta.

De scos afar nu am mai scos-o de 2 zile. Roandre, tu ii mai faci baita sau astepti intai sa-i treaca boala?

O zi buna, fetelor.

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Deci bb-le meu a facut febra doar luni si marti dimineata (38.2) si de atunci n-a mai avut nici urma de febra si a ajuns la faza cu raguseala, tusea si nasul infundat cu mucisori. Acum f putin se mai simte ca a fost ragusit, mai tuseste cand si cand iar nasucul pare ok.
Baie nu i-am facut zilele astea, l-am spalat doar la fundulet si l-am sters cu carpa. In seara asta totusi facem baita in cada caci zic eu ca e mult mai bine bebele.
Eurespal ii dau fix 3 zile.
Antibiotic nu i-am dat pt ca nu a mai facut febra si mi-a parut ca e mai bine bb dar il aveam in casa dc observam ca se inrautatea situatia.

Sanatate multa!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput