Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by monu

Sa inteleg ca nu a fost de interes cartea de retete pt bb-i

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Eu am cartea de cand era Alexia mica...dar sincera sa fiu nu prea am facut retete din ea...tot ce stiam/auzeam ca a facut cineva incercam. Parca nu mi-a venit sa deschid cartea si sa fac din ea. Tu ai facut din ea?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Livia72- multa sanatate micutei Irina!
Monu- ce bine ca mi-ai adus aminte, acum o iau.. pt. mine va fi foarte folositoare !

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

bai fetelor da ce ziceti de mine ... ca simt cateodata niste miscari ciudate prin burtica ca atunci cand misca thea... sunt gaze normal dar asa imi aduc aminte de atunci. paranoia sau mi-e mie dor...

Hei, DIANA, si eu mai am senzatii d-alea, dar am crezut ca ceva nu e in regula cu mine.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata

La multi ani pentru bebita Alexia Maria, de mami Adela 2006!

Imi pare asa rau cand citesc ca sunt bebici bolnaviori...multa, multa sanatate, sa se faca repejor bine, Livia,Liuda, Roandre..ne gandim la voi si va tinem pumnii.
pupici,

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

dana, pediatrul nostru mi-a zis ca nu conteaza daca are lacrimila un ochisor, ideea E SA AIBA - asta e un semn al maturizarii neurologice.

fetele, cu falfaielile prin burtica ma inscriu si eu. mai mult la prima sarcina. atunci chiar ma gandeam ca-s sarita de pe fix dar am vb cu mai multe mamici si mi-au confirmat ca simt la fel.

eu ma enervez ca taisia e virusata, cred ca face si febra si daca ia si eva ma impusc. mai e o sapt pana la botez.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am citit in graba mai pe diagonala dar sunt franta , super obosita

maine avem botezul nu am cumparat decat servetelele si lumanari roz dupa care am colindat tot orasul si toate magazinele , nu am cu ce sa ma imbrac trebuie sa ma tund si sa-mi fac freza ( azi normal ) si nu am cu cine lasa copilu ca m-am certat cu maica-mia ieri si socrela e la lucru
mi-am batut capul cateva ore cum sa asez invitatii la mese si nu-mi iese deloc oricum i-as pune vor iesi discutii si vor fi nemultumiti normal

sunt plina de nervi si-mi vine sa plang din orice ( m-a busit plansul ca ne-a felicitat eli si si-a amintit de noi )
cum spuneam sunt super obosita

ieri fica-mia a dormit ziua doar 2 ore toata ziua in rest s-a matait trebuia sa stau numai cu ea ( nu langa ea ) sa-i vorbesc sa ne jucam ; la un momentdat nu mai stiam ca sa-i fac mi se dusese imaginatia si nici nu a mancat decat 500 ml lapte dar vad ca nu e singura

seara a venit cumnatu ( 22 de ani ) cu prietena si al meu statea cu ei in bucatarie la o bere ( cand ma gandeam si eu ca mai sta si el cu fata sa-mi fac si eu macar un dus sau sa manc ceva )
pana la urma i-am scos pe aia afara cu riscul sa ma creada nebuna dar nu mai aveam nervi eram terminata

am observat ca al meu cam evita sa stea cu copilu ; nu stiu cum sa va explic sta cu ea dar daca incepe sa planga mi-o plaseaza mie nu are rabdare cu ea nu se joaca ( a se citi prosteste cum fac eu )

azi e vineri 13 si facem si noi 3 luni ce trece timpul deci LA MULTI ANI copilul meu drag si atomic

multa sanatate la bebelasii bolnaviori sau cu probleme ( aelita , liuda ; roandre ; livia )

nu am luat cadou la nasi logic dar ma consolez cu ce zicea criss

probabil mai intru duminica sau luni ca nu voi mai avea timp cu botezul deci :
sa aveti vreme frumoasa bebelasi cuminti si distractie placuta , suntem multe cu botezul maine

a si sa nu uit trebuia sa mearga cineva ieri la doctor sa vada de ce vin rusii asa des ( scuze dar nu mai stiu cine parca monu ? neuronu meu e ovbosit si el )
ce a spus doctoru ca la mine vin 2 zile ma lasa 3 / 4 si imi vine din nou

ma pun sa mai citesc si daca ma lasa fica-mia mai revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,hai mama,capul sus ca trecem noi si peste asta.Si eu m-am simtit obosita si stresata saptamana asta,ca abia mi-au plecat o tura de musafiri de pe cap si acum vin altii.M-am descarcat si eu pe sot,ca na,era prin zona,dar cel mai bine mi-a fost ieri cind am fost la sala.M-am descarcat bine si apoi acasa am fost ok.
Cu sotul,eu am observat ca cu cit il las mai mult cu bb,cu atat se ataseaza mai tare.Incearca sa gasesti motive sa-i lasi doar pe ei singuri cit mai mult.La mine asa a mers si vad ca e tare bine.
Despre imbracat,ce sa zic,nici eu nu sunt chiar multumita,dar e acceptabil in negru ca mai subtiaza.
Cadou nu am luat nici eu,asa ca ne luam de mana.La noi in Ardeal,Banat,nu se practica,na.

La muli ani,iubitei tale si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Gio,mersi de raspunsul cu lacrimile...ca deja iar imi cautam toate cartile sa vad ce si cum.

Liudo,da un semn sa stim ca sunteti bine.Pupam fetele!

Alinuk,sa stii ca m-am gindit si eu la faza cu lingurita cind am fost la biserica si vedeam ca baga popa aceeasi lingurita in gura la toti oamenii din biserica.Nu dati cu rosii,dar mie mi se pare o prostie cu risc mare de imbolnavire.La fel ca si pupatul la icoane.
As lua si eu lingurita cu mine,dar mi-e sa nu se simta popa jignit,ca al meu e cam ciudat,dar e singurul pe care-l avem in zona.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
sunt o mamica de martie -aprilie 2007! Va felicit pentru frumoasa voastra familie pe care o urmaresc de cand eram gravida.
Va deranjez cu o intrebare.Fetita mea(are o luna si trei saptamani) se chinuie de doua saptamani sa faca kk.De fapt nu face decat cu jumatate de glicerina la 2 zile.Am incercat cu termometru ,i-am dat si ceai de musetel si nimic.Nu mai stiu ce sa fac! Astazi mi-a pus capac!!!!I-am pus jumatatea de glicerina si dupa doua ore a inceput cosmarul.Am plans o data cu ea.Are niste dureri groaznice.Isi smulge hainele de pe ea.Nu mai stiu ce sa-i fac!Sunt disperata!Imi plange de trei ore! Stiu ca si voi ati trecut prin asa ceva cu cei mici si as vrea sa stiu daca mai exista si alta metoda prin care ii pot usura suferinta.Astept raspunsul vostru!
Va multumesc anticipat

loradin

Mergi la inceput

Loradin,alaptezi sau dai formula?

Mergi la inceput