Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by livia72

Buna,

Am si eu o intrebare: cineva tocmai spunea de laringita. Cum s-a manifestat? Pentru ca Irina respira suierator si tuseste, dar nu prea reusesc sa scot muci (nu pare sa aiba) si nu face febra. Cumnata mea, care este doctor pediatru, a ascultat-o la plamani acum 2 zile (caned nu tusea asa rau) si a zis ca nu are nimic la plamani.

In afara de aerosoli, ce era celalalt medicament, antibiotic?

Sanatate multa.

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

BB-le meu are laringita. A facut mai intai febra, apoi nasuc infundat si secretii pe gat, haraiala si intr-un final raguseala (de nici nu se auzea cand plangea) iar acum tuseste.
Ni s-a recomandat Eurespal pt tuse, Panadol dc mai face febra, Pivalone picaturi pt nasuc (nu i-am pus ci i-am curatat bine nasucul cu ser fiziologic si pompita), Ospamox-antibiotic (dar nu i-am dat). Aerosoli ni s-a spus sa-i facem cu adrenalina si ser fiziologic.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gio, multumesc de raspunsul legat de ap de aerosoli.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmm spune:

Buna fetelor,

Nu apuc sa scriu prea des dar va citesc atunci cind timpul imi permite. Sunteti fenomenale!!!
o intrebare cum as putea accesa mailul comun, citesem mai demult de niste filmulete, cum as putea sa le vad si eu?? Ma poate ajuta careva

multumesc,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mersic CRISTIANA70, ai dreptate, nu m-am gandit...asa este. ptiu si doar stiam. asta este, am pus si eu o intrebare de "copil mic"

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Roandre pediatra noastra ne-a spus sa nu ii dam Pivalone la bb. Ne-a recomandat tobradex cate o picatura dupa ce scoatem mucii. cat despre antibiotic .... ai grija sa nu faca complicatii mai ales ca face febra. pot doar sa iti spun ca Alexia a facut laringita si a avut un episod urat de sufocare. si a luat antibiotic ca sa nu se agraveze.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunitze sarbatoritilor de ieri si de azi!

Lili - cata dreptate ai cu medicii astia... am fost la ortoped si ne-a spus ca nu i se pare nimic suspect la sold si cum bebe este mic ne-a chemat la o radiografie la 5 luni, pana atunci trebuie sa-i facem masaj el s-a nascut cu talpa stanga orienatata spre exterior. Toate bune si frumoase pana cand ma intreaba a avut umflat testicolul drept pt. ca are lichid acolo...

Aelita,Liuda, Monu - multa sanatate fetitelor si voua putere si radbare

Lauramar- eu am nascut intr-o miercuri la fix 40 de sapt. Luni am fost la control si mi-a spus dr. ca am colul bine inchis si ne mai vedem joi... ne-am vazut marti ca de luni noaptea au inceput primele contractii... Mult succes si mai ai un pic de rabdare (stiu cat de greu iti este, dar vb. unei fete de aici 'niciuna nu o sa ramaneti nenascute" si asa a fost) si o sa-ti vezi si piticul!
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Aoleo! te duci pentru ceva si te intorci cu altceva!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri.M-am mai linistit um pic,sper ca in curand imi voi tine minunea in brate.

laura39+6arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by criss68
Avertisment pt fetele care urmeaza sa aiba botezul! Sa le puneti vata in urechi si sa aveti betisoare de sters urechile. E pericol de otita daca le intra apa, eu nu cred in babisme de genul ca la botez copiii nu racesc etc. De fapt pt mine botezul in sine nu e decat o traditie pe care insa o respect cu sfintenie, ca un semn ca imi recunosc si accept religia, ca nu as schimba-o in contextul in care au aparut peste noapte nu stiu cate religii care afirma ca ei sunt cei mai tari. In schimb nu cred in minunile botezului. Daca ar sti barbatu-meu ce scriu aicea m-ar omori. Ca sa nu mai zic de preotii prieteni de familie, cred ca nu mi-ar mai calca pragul. Eu nu stiu cum poate cineva sa creada ca bb-le nu mai plange pt ca a fost botezat?! Daca are in jur de 3 luni si ii trec colicii normal ca nu mai plange. Chiar o sa vad si eu ce se intampla dupa botez, ca yo nu am nici o pb cu copilul, e o minune realmente.

V-am pupat, sper sa mai reusesc sa va scriu

criss & Ligia

la capitolul atentiune la botez
io o sa iau lingurica de acasa ca sa o foloseasca popezu pt impartasit gupil

Gio, Albinutza la botez se pun cruciulitze intr'adevar si o sa le pun cand apuc adica incepand de la biserica si la masa...ca nu toti vin la biserica. Eu am gasit micutze din argint (la pret oki) si am luat funditza verde inchis sidef - le-am facut eu.
Marturiile le pun pe mese, da!

liuda tinem pumnii micutzei sa se faca bine.
Auzi da inteleg eu rau...ii dai lapte de vaca?? il are din cauza alergiei la lapte de vaca,
gresesc eu sau a inceput sa pape mai putzin de cand a venit noua bona?? Sper ca n-am paranoia, dar ma gandesc ca n-ar fi rau sa vezi daca e oki... ii miroase respiratia cumva?? ca asta ar fi un indiciu...

Miha
Mai intreb odata: pana cand trebuie sa le scoatem aerul dupa ce mananca? Pana la 6 luni sau pana cand ca mi s-a facut lehamite!

sa stii ca io ii fac din ce in ce mai rar faza cu ragaitul...cred ca a inceput sa faca singur pe unde apuca.

aaaaa si faza cu sterilizatul de asemenea mai rarutz... ma felicit ca nu mi-am luat minunate de sterilizatoare cat casa poporului ca sa-mi ocupe spatiu pretios in bucatarie

Danutza ce spui mamica de lumanare. Ma'mpushc!! Io tb sa fac lumanareaaaaaaaa???? pai nu nashiii??

pup fete cucuiete!!

suntem pe ultima suta de metri pt marele eveniment!!
bb Margelutza intra in randul lumii!!

Pregatim noi o supriza pt invitati: o sa proiectam pe un panou un filmuletz cu un clip de la nunta si imagini cu burticiu si bebiciu... o poveste pe care o spune bb Margelutza...cam cum a venit el pe lume de cand mami si tati au ales sa mearga impreuna pe drumul vietzii si pana in zilele noastre cand s-a nascut el si viata noastra a capatat cu adevarat un sens si suntem realmente impliniti!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marinar, mihacarm2000 - multumesc pentru incurajari!

Albinutzza, loremunteanu - felicitari pentru botez, frumusei bebeii!

Roandre- multa sanatate micutului Andrei!

Monu- da asa e... sa-i si mai multe nu!

Dana - nici eu nu stiam ca la botez se pun cruciulite in piept, aici pe forum am aflat... dar noi nu o sa avem pentru ca nu am gasit la bisericile de aici (la care am fost)astfel de cruciulite, ci doar de pus la gat. Cred totusi ca e un obicei mai nou ...

Alinuk- eu stiu ca nasii se ocupa de lumanare!

Si eu raportez un copil mai putin mancacios... el care manca ambii sani la o masa acum se satura numai cu unul, in schimb doarme mai mult. Plange cu lacrimi de la o luna si rade in hohote doar in somn.

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput