Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
adinush spune:
Laura eu am vorbit cu doctorul ca trecusem deja de 40s ca a doua zi sa ma prezint la iinducere si in noaptea aia mi s-a rupt apa deci,orice e posibil![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marybell spune:
albinutza felicitari pentru botez. fie ca micutzul sa aiba numai zile pline de soare si fericire in viata alaturi de voi cei care il iubiti.
aelita la mine cand a fost constipat Erik, l-am dres cu supozitor cu glicerina si ceaiul baby-drink. eu il alaptez, si in perioada aia am incercat sa mananc cat mai multe alimente purgative. sper sa reusesti si tu sa treci cu usorinta peste episodul asta urat: constipatia.
liuda hai ca dupa ce ca tu saracutza de tine esti amarata cu nemancatul lui Diana, mai te intreb si eu ceva ce poate e aiurea.... de ce zici ca micutza are alergie la laptele de vaca? i-ai dat vreo data si a reactionat "urat"? sau a constatat dr. asa pur si simplu dupa alte criterii. scuze daca ai mai zis si nu am citit eu.
si multa sanatate Dianei ca sa vina din nou veselia in sufletul tau ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
monu spune:
Pentru mamicile interesate - am fost azi la dr si m-am plans de mosafiri. Ca mie imi vin la 13 zile si mi-a spus ca e de la exluton si sa nu mai iau pana nu mi se regleaza ciclul.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
criss68 spune:
cristiana70, tititza mea nu prea plange, deci nici lacrimi nu prea ar fi de unde. Glandele ii functioneaza ca am mai vazut cateodata in coltul ochilor functie de pozitia in care statea. Sa o las sa planga doar ca sa vad daca are lacrimi? O sa incerc si asta.
kachi spune:
Fetelor multumim de urari!
Crestem bine si fara probleme.
Colicii au trecut si Matei e veselia intruchipata.
Botezul e programat pe 12 mai, deci mai avem.
Azi am fost la controlul de 3 luni si singura ingrijorare este ca a luat prea putin in greutate in ultima luna doar 450g. Lungimea si caputul ok. Mai mergem peste 2 saptamani sa ne mai masoare.
Matei e alaptat exclusiv, dar nu plange de foame ca sa zic ca nu se satura si inca mai scot vreo 20 ml dupa ce termina el.
Nu ma stresez prea tare, ca il vad ca este bine si creste frumos.
Va citesc aproape zilnic si invat multe din problemele si succesele voastre. Va multumesc ca existati si ma gandesc cu nostalgie la zilele din odisee cand ne razbeam cu translucenta nucala si alte teste.
Va pup pe toate si bebei sanatosi!
Varsta Matei
kachi spune:
Laura
Stai linistita cu semnele prevestitoare nasterii.
Nici eu nu am simtit nimic pana in ziua cea mare.
Cu o zi inainte bb a fost mai agitat decat de obicei, pb nu mai avea loc. In rest nimic, nici dop, nici apa. Toate s-au intamplat in cele 12 ore de travaliu, din care doar ultimele 2 au fost naspa, cand s-a dilatat colul mult. Nici mie nu au apucat sa-mi faca epidurala, dar n-am murit, si a fost totul super ok. Dupa ce a iesit bb, n-am mai simtit nici o durere.
Mult succes.Daca mai ai nelamuriri mai intreaba aici, ca sigur se gaseste cineva cu un raspuns sau un sfat.
Varsta Matei
Daconst spune:
Liuda,sanatate multa la Diana si multi pupici de la Lucas sa se faca bine si sa nu aveti nevoie de internare.Doamne ajuta,ca si pe mine doar gindul de spital ma ingrozeste,la bb-ii mici.
Marina,eu m-am scos cu tinuta de botez cu clasicul costum negru pe care l-am luat cu ceva timp in urma cu o marime mai mica.Acum incap in el si restul ma descurc.Mai am de facut lumanarea,adica s-o imbodobesc cumva ca aici nu se practica impodobitul.Sper sa n-o dau in bara,cu talentul meu.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
CRISS, da de unde, de ce s-o lasi sa planga, ca nici eu nu-l las pe David prea mult, dar pana mosmondesc eu biberonul...Daca tu ai vazut lacrimutze in ochisorii ei, e ok.
MARYBELL, eu nu cred ca LIUDA a incercat cu lapte de vaca, dar formulele sunt facute pe baza de lapte de vaca.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Fetelor, mi se inchid ochii, si maine am de facut o gramada prin oras, acasa n-am ce, ca e sarbatoare.
Mai am de administrat un biberon si bag nasu-n perna.
Va doresc o noapte buna si linistita!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
gio spune:
Buna fetele,
Liuda, ma bucur ca nu v-ati internat. eu ziceam de copro - adica coprocultura/coproparazitologic. cam toate persoanele care lucreaza cu copii sunt obligate sa faca analizele astea.
eu incep sa am mari dubii legate de humana, ceva-ceva tot e cu laptele asta - stiti voi, nu iese fum fara foc. e un subiect si pe la parintii intreaba - formula se numeste subiectul - in care mai multe mamici scriu despre asta. si uite ca nu sunt singura la noi aici cu probleme cu lapticul. eu am trecut-o acum pe topfer, la culcarica i-am dat un bibe intreg si a lasat vreo 20 ml (deci a baut 120, ca de obicei) si astept sa vad daca se regleaza bb.
in alta ordine de idei sunt fericita ca am gasit fotograf - de fapt aceiasi ca la nunta - si am vazut ca au si evoluat intre timp caci ne-au aratat niste poze bestiale. asa ca i-am chemat si acasa pt o mini-sedinta foto inainte de botez asa ca de-abia astept. tipa imi spunea ca acasa trebuie sa o imbrace tot nasa?? hmmm. eu stiam ca o imbrac eu. oricum i-am luat costumatie si asa voi face dar cate bordeie atatea obicee.si cand i-am zis sa evite pozele nud la biserica se uita la mine de parca as fi fost sarita. deh, fiecare cu pasarelele lui
.
va pupacim, mai scriem