Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Cuscra ai sa fi o mamica giugiuc...te si vad alergand prin parc cu Georgia in carut dupa Filip dezlantuit... sincer eu am in cap tot imaginea acelui Filip gingas care pasea cu teama comparativ cu taranu meu neantherdalian....
Fran chiar sunt scumpe alea la Z...si parca nu mi se par cine stie ce...mai tare imi fac cu ochiu cele de la Dondolino sau Caribu...insa merita luat de la ei la reduceri...am inteles ca abia prin iulie vor fi...
Elisor da nu te-ai incurcat deloc...ai luat ce-i mai bun de la fiecare...ai grija de tine nu te lasa...ca doar nu am rezistat de pomana toata iarna...ca deh geniile racesc numa vara...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Buna seara.
Laura eu sunt aici chiar daca numai dau nici un semn de viata.Multumesc ca ai intrebat de mine.De operatie nu am nici o veste dar fi sigura ca aici am sa anunt daca o primesc si cand va fi asta.
Despre Mara nu am progrese numai ca am noi probleme cu oameni care pur si simplu sunt batuti in cap si au vazut ce poate sa faca o mama nebuna ca au ramas masca de ce vocabular de doamna am.Nu are nici un progres nu vorbeste nu face multe lucrui si atunci ce au gandit olandezi sa mi-o inscrie la o scoala speciala,frumos nu.Nu va zic ce foc am luat si ce plansete si urlete de am zis ca ma duc la spitalul de nebuni nu alta.Dar pe langa mine a luat si olandezu si mi-am dat seama ca uneori nu il cunosc ce ii poate mintea.
Despre mine sa va zic ca am slabit 12kg am ajuns la performanta de 64kg am sa va pun si o poza demonstrativa
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/photo/294928804321253975/1
dar usa tot cu sani o deshid si dupa 5 minute apar si eu.
Am citit tot ce ati scris am vazut poze si promit sa incerc sa fiu mai activa daca mintea mi se va face mai limpede ca de ceva timp am numai ganduri nebune.
Pup toate mamicile dragi mie si tot strunfi scumpi.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
loreen spune:
Gusta m-ai spart frate ...cum puii mei ai slabit atata?!Arati tare bine...acuma parca arati mai obosita...ar trebui sa umblii la look un pic...o vocsea noua sau poate alti ochelari mai sic...ceva care sa completeze noua infatisare...
Iar chestia cu scoala speciala nu am priceput-o...cine a vrut?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
elisor: oferta e deshisa cu dvd.il dau si platesc eu posta fara nici o problema, numai sa imi spui daca vrei.
gusta: acum am vazut poze cu tine mai vechi ca nu stiam cum arati si ai slabit enorm, si cu tunsoarea scurta arati foarte diferit.Felicitari.Sa ne dai si noua reteaEu vreau vreo 5 kg de dat jos.Poate regimul tau e mai usor de tzinut(ca eu asa caut, usor si eficient...hi, hi,hi...pana acum nu am gasit).Oricum felcitari, nu multe dintre noi reusim!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
andutzy spune:
Onixone, vreau si eu pls Little Einsteins! Sa ne spui te rog mult cat costa, ca Dragos e innebunit dupa asa ceva si am obosit sa tot stau sa le vanez pe ODC, DC+ si alte balarii de programe de-astea...Multumesc anticipat!
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
ioanailincam spune:
Salutare, voiam sa ma duc la culcare, dar am vazut ca s-a animat subiectul asa ca nu m-am putut abtine.
Fran - La City Mall nu te lasa sa intri efectiv la locul de joaca, dar practic esti la 1 pas sau 2 de copil, dincolo de plase. In orice caz eu eram suparata ca nu mi-au dat voie sa plec, dar vad ca tu vrei sa stai![]()
Multumesc despre raspunsurile privind canapelele; mai avem un pont cu un magazin in spate la Hanul lui Manuc, poate dau o fuga maine de la birou. In orice caz, in week-end vreau sa dau comanda de unde o fi ca vreau sa arate si casa asta omeneste. Aseara am pus perdeaua la bucatarie, iar in seara asta in dormitor la noi. Alta viata, frate, e fantastic cum un astfel de detaliu schimba infatizarea unei camere. Iar sambata cred ca mai dam o tura la Ikea
sa cautam si draperii si sa vedem daca au primit masuta de TV pe care o dorim.
Loreen - eu camera Anei nu o remobilez decat pe la 5 ani cand o avea nevoie de birou. Iar visul meu e sa iau o mobila care are patul la etaj, iar la parter biroul. In felul asta pui pe un singur perete ceea ce in mod normal coupa 2. Poate ii mai iau si un dulapior asortat si gata mobila, dar cum ziceam, mai incolo. Pentru acuma am vorbit cu barbatul sa mai luam niste etajere de la Ikea ca sa punem o parte din jucarii pe ele.
Despre pampers ce sa zic! Pe langa Delia e si Ana la capitolul lene, barem eu nu-mi dau nici silinta. Astept vara![]()
Cat despre canapele, barbatul viseaza tot culoare deschisa (crem sau chiar roz-lila); degeaba ii amintesc incidentul cu sticla de ulei varsata pe canapea de Mogo, el o tine pe a lui. Ca drept sa zic degeaba iau culoare frumoasa, daca in 2 luni trebuie sa ii pun husa. Mai vedem.
Daniela - bine ca nu ati patit-o cu degetelul.
Monu - multa sanatate la mititele! Am si eu niste cunostinte care la fel au patit: fetita mai mare aducea de la gradi toate bolile, iar cea mica le culegea in mod sistematic (de ex. de Paste toata lumea era acasa cu varsat de vant, inclusiv mama
). Biata aia mica in primele 6 luni de viata n-a fost luna sa nu fie pe antibiotic.La un moment dat eram chiar revoltata si imi spuneam ca nu au grija de ele, dar acum imi dau seama ca eu eram aberanta. Doar nu tineau copiii in fundul gol afara, dar pur si simplu asa se intampla cu colectivitatile si e decizia parintelui daca sa dea in continuare copilul la gradi sau nu. Cu lipsa de Fe tot asa zic si eu: ia un lapte care are supliment.
Simona/Elisor - sa va faceti bine repede!
Elisor - ce au zis de Bianca ca ma facui tare curioasa (sunt sigura ca nu numai pe mine)?
Gusta - wow, chiar ca ai slabit! Bravo, felicitari; cred ca te simti si mai bine, acum ca spatele nu mai are atata presiune.
Cloreta - am culcat-o mereu pe Ana cu ciorapei (chiar si vara), nu atat ca e frig in casa (desi nici moarte de caldura nu e) pe principiul ca copilasii au extremitatile reci si mai ales pentru ca se dezveleste noaptea. Doar ca de vreo 2 luni cum o pun seara in pat incepe sa traga ca apucata de sosete si nu ma lasa pana nu i le scot.
Onixone - multa sanatate lui Alex! Eu am incercat sa o trec pe Ana pe lapte de vaca anul trecut prin august (de nevoie ca ramasese fara lapte praf si era la tara), dar nu l-a acceptat sub nici o forma. Asa ca clar voi face amestec in prima faza pana prinde gustul. Ce ma supara e ca de vreo 2 saptamani nu prea mai bea laptele asa bine, cam 150 dimineata si la fel seara. Prea putin in conditiile in care nu se omoara nici cu iaurtul/branza.
Monu - n-am idee cat e o consultatie la Sanador. Noi mereu chemam dr acasa si ii dam 50 RON.
Miki - felicitari ca veti fi nasa (e bine ca te bucuri, altii s-ar intrista ca vin cheltuieli mari). Pupam pe Luca ca sa treaca bubele!
OlgaM/OlgaT - iar ati disparut!
Erau si poze de vazut, dar nu mai am putere; de dimneata iar am avut trezire matinala inainte de7, noroc ca pana la urma mimoza a adormit la loc (pana spre 9
), dar desigur ca eu nu mi-am mai refacut somnul de frumusete si ma simt cam varza. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gusta spune:
Buna dimineata.
Laura cei care au vrut sa o trimita la scoala speciala e un birou de aici,dar a fost super frumos ca mi-au dat formular de inscriere si nu mi-au zis nimic si acuma a explodat olandezu de am zis ca le muta biroul la doamne.Asa ca mai exista si in tari mai dezvoltate probleme cu oameni care nu gandesc.Iar cu oboseala asta e,chiar ajung sa dorm pe noapte 5 ore si atunci sunt super multumita,destule neplaceri am avut in ultimul timp de cand cu scoala.
Onixone Am tinut Superdieta e un link aici pe forum 6 saptamani si uite asa s-au dus kg.
Monu multumesc.
Ioana sa stii ca spatele e mai rau ca sani tot in jos trag si am niste dureri de ma intind,dar nu ma las eu asa usor.
De Mara sa va zic ca are 1m da vedeti bine si 18 kg astea impreuna cand o ridic in brate e ca fizoterapie imi face super bine.Numai sta in carut si ase ne plimbam noi numai de manuta ,prostii face toate ziua .In grupul mamicilor denaturate intru si eu ca urlu la ea ca o nebuna de imi scuip plamani si pe ea nici nu o intereseaza.Peste pampers o mai ia dar ea nu plange sau s-ar opri face si mai frumos.Face box cu noi si daca nu esti atent vanat te trezesti.
Gata ca iar am umplut o pagina.
Ma duc la scoala ca mai am si ce draga imi e de nu va zic.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
simiena spune:
Danelutza-cred ca te-ai speriat rau de tot.
Elisor-multa sanatate!-si eu il pandesc de dezvelit pe Elian, dar daca il invelesc de 10 ori , de 10 ori se dezveleste.Asteptam minunatiile spuse de doctorita.
Monu-pup ambele printese sa le treaca repede!
Mamicul lui Elian
mygirl spune:
Neatza!
Au trecut ultimele 2 saptamani si sarbatorile ca gandul, parca n-ar fi fost. Acum am ramas iar singurele, sotzul a plecat si se mai intoarce pe la jumatatea lui iunie
. e greu fara el si o sa fie si mai si acum ca incep munca si Alex gradinita. Asta e un mare stres ptr mine, mai e o luna si eu inca nu m-am hotarat, eram decisa ptr una privata dar din pacate programul acolo incepe la 8.30, ar tb sa fie zilnic un educator de serviciu prezent la 7.30 dar am nteles ca nu prea respecta programul si eu dc nu bag cardul la munca pana la 8 punct am incurcat-o. Asa ca voi umbla cu noaptea'n cap si cu copilul la subrat prin oras, ca n-am fost suficient de desteapta sa ma apuc de condus(acum nici nu mai am ce), cu toate ca am carnet din '99. Da lasa ca ma descurc eu, sanatosi sa fim.
Am citit ca iar sunt probleme de sanatate cu voi. Monu, imi pare rau ca treceti prin atatea tratamente, multa sanatatae la fetite si tie multa putere, ca tare greu trebuie sa-ti fie.
Eli, si tie
sa iti revii repede. cand si-o reveni rds-ul meu (ca n-are ton de 2 zile) te sun sa mai vb, ca de ajuns la bv nu sunt sanse deocamdata. Cu ce v-a mai speriat doctora de data asta? Sa pupi albastrita din partea noastra.
Gusta,uau, felicitari! Arati super! Cat despre sani, acum ca ai slabit nu ti s-au mai micsorat? Ca eu din ce nu aveam cand am tinut cura au ramas doar doua noduri, de plang cand ma uit in oglinda.
Acum incerc sa recuperez un pic din urma, ca n-am reusit sa citesc decat pe diagonala. Cand e treaza Alex nu pot sa ma uit decat la poze si filmulete, cum deschid calculatorul vrea "bebe".
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)