Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Androix sa traiasca patutul cit mai mult, chiar daca n-are toate suruburile
. Frumoasa poza cu sotul tau care pazeste ouale de paste si filmuletul cu Filip unde papa tort.
Simiena a mea vad ca a inceput sa doarma invelita, poate o fi din cauza ca-i racoare in camera si sa nu i se raceasca poponeata.
Laura sanatate multa. Baga si tu o tuica fiarta cu piper, sa-ti treaca mai repede. Bineinteles ca o sa adormi la fel de repede.
Mikkky ce mi-ai facut ?
Frumoase poze, dar ai bagat prima cu tortul ca sa ling ecranul, ca deh, am trecut la cura de slabire ![]()
Elisor sanatate multa la toti 
Oana lu'Alex, Isabella papa inca lapte de la mamasa, dar serveste cu canita si din cel cumparat de la alimentara. Nu a avut niciodata nimic. Incearca, nu cred ca e nici o problema.
Cuscra sanatate multa si
-ici lu'i ginerica. Lasa mai bine o educatoare care-i cauta-n coarne, decit alta care nici nu se uita la copii.
Sa ma laud si eu cu ultima trasnaie a Isabellei. M-am dus la tat'su la serviciu, cind s-a deschis usa de la lift, a pus-o pupaza sa tina minutele pe usa si i le-a prins pe amindoua. Disperata, trageam de usa liftului, apasam pe butoane, doar s-o inchide, apoi am tras usurel de minute, noroc ca.-s degetele subtirele si au iesit din crapatura liftului, vii si nevatamate, fara alte semne, decit sperietura ei. In schimb eu am tras un bocet mai ceva decit Isabella. Asta s-a intimplat acum vreo doua zile. Astazi in lift, cind i-am spus sa nu ating usa, a pus minutele pe piept una peste alta si nici nu a mai mingiat usa liftului, deci a priceput.

loreen spune:
Monule drag ce mai viatza aveti si voi...eu am fost un copil bolnavicios cu toata socializarea mea pe la crese si camine...mai mult stateam acasa si la spital...dar parca si eu as inclina sa zic ca si dr sa o lasi pe Alexia acolo incontinuare...cat priveste starea Iuliei nu dispera ...isi va reveni mititica ...Humana stiu ca nu are formula cu fier ,dar are Similacul sigur...ca din alimentatie nu are cum deocamdata sa-l ia...
Va doresc numa sanatate multa...
Adina felicitari pentru wc...io sigur raman ultima cu pampersi,adica Delia...cu tipatul la geam asa si ea...mai ales ca stam la doi se aude si in strada,iar daca treci cu masina prin zona poti sa faci rezumat la toate onomatopeele fiica-mii...de alergat tot asa dupa toate orataniile...pupa toti cainii care-i gaseste.Aseara am fost cu ea sa iau mancare la potai si cand sa plec i-am zis sa faca "pa",iar ea se chinuia sa pupe un hamster prin gratia custii...io ma stricasem de ras cum isi ondula buzitele pe gratie poate poate...
Iar daca nu ar avea cercei as zice mai ca-i baiat...
Dar ce pot zice imi place la nebunie asa cum este baietoasa si zvapaiata si zurbagie...mai ales ca-i atat de expresiva in ultimul timp...si foarte iubareata...ma tzuca cum zic ardelenii ,cu zgomot chiar...e bestiala
Da hai ca m-a apucat laudatul acuma...
Am cumparat si eu canapea,adica hol cum se spune din 4 piese, de la Elvila si sunt extrem de multumita...gafa mea este ca am luat o culoare deschisa cand stiam ce copil am,dar asta se potrivea in decor...in rest nu am ce sa le reprosez...au forma,prestanta si material bun...si pretul la fel...
Acuma naiba sa-i ia...azi din tot ce-am vazut la mobila de tineret prin oras tot la ei am gasit ceva sa-mi placa si sa fie nici prea prea dar nici de unica folosinta
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Monu sanatate multa printzeselor tale.Sa va faceti bine repede si sa scapati de antibiotice
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Cuscra bine ca nu s-a ranit la manuta si ati ramas numai la sperietura.
Laura sa stapaniti sanatosi canapeaua si sa va tina mult timp.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
loreen spune:
Adina la noi a avut efect si Karvolul si Vaporabul...cat de cat acolo...coroborat cu celelalte a grabit vindecarea...
Simona mersi, dar am luat canapeaua acum un an jumate...acuma e in degrade de la labele fiica-mii unse cu toate resturile din frigider...noroc ca s-au inventat cuverturile...
Daniela as baga io destele-n prinza la 3-80 dar tuica nu poci...io nu beu si nici nu consum alcool din principiu,daca ma pot exprima asa...
Cat priveste patania Isei...n-am cuvinte... astia mici ne testeaza zilnic nivelul de adrenalina...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Simiena, pai in sacul de dormit face de 3 ori pe noapte inconjurul patutului tarc. Pur si simplu doarme cu capul cand intr-o parte, cand intr-alta de nu stii unde ii e capul si unde picioarele..
. Dar pe el sacul nu il incomodeaza, odata l-am lasatr in sac in patul mare in timp ce ii cautam niste ciorapei si m-am trezit ca a coborat si mergea in sac....deci pe el nu il poti tine pe loc cu absolut nimic...
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Mi-e o ciuda de mor ca m-am lasat "pacalita" de boala, nu stiu care e vinovatul din casa, cert e ca mi-au dat o amigdalita cu puroi de toata frumusetea. Ma dor oasele, mijlocul, capul, gatul e regele durerii. Am atipit toata ziua, nu stiu la noapte ce-oi face. Ieri zburdam fericita de una singura pe-afara ca fiar eliberata din cusca si azi e vai de capul meu.
Dan s-a dus sa-mi ia ospen, am intins si niste vaporub, am luat fervex, maine o sa fiu fresh.
Onixone stai sa-mi revin din stadiu de leguma si discutam apoi despre little einstein, daca nu e tarziu, ok? Legat de lapte eu am trecut-o direct pe cel din comert la 21 luni si fara biberon, avem o luna si ceva la activ de "abstinenta biberonoasa".
Daniela bine zice Laura cu adrenalina, noroc ca noi mamele suntem din piatra dura si suportam multe, ca altfel am muri de inima la cate incercari ne supun iedutii nazdravani.
sa treaca.
Si Bianca are o buba la un degetel, dar nu stiu cum a facut-o, o are de o saptamana si mai bine si nu prea da semne sa se vindece, cand am descoperit-o credeam ca e murdara si o frecam in draci sa se duca iar ea mititica zbiera c-o doare 
Clara sarumana de compliment, asa e, si eu am aceeasi impresie ca e inca bebelus.
Simona bravo, nu pot decat sa te invidiez pentru comportamnetul onorabil a lui Dragos, sa fie tot asa.
Cand voi trece in alt stadiu de la cel de leguma voi detalia cum a fost Bianca la doctor si ce mi-a fost dat sa aud de la doctoreasa, Fran stiu ca tu m-ai intrebat.
Teddy eu sunt pe drum cu sens unic, adik nu mai am cale de intoarcere never, asa ca ochii or fi dar nu la mine...ca tot ziceai ceva de niste ganduri
Sanatate!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Simiena pentru Bianca e jignire s-o invelesc, trebuie sa stau treaza pana-n creierii noptii s-o pandesc cand adoarme ca s-o invelesc, dar m-am fript de multe ori ca ma simtea cand o bibileam si se trezea. Sac de dormit - am incercat si cu el (am unul care merge pana pe la 3 ani), dar tot iese, cred ca sunt raritati copilasii care se lasa inveliti si chiar dorm asa.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Sunt pur si simplu stoarsa de puteri. 2 ore jumate m-a alergat Filip in parc. Deci nu mai pot, ma doare fiecare oscior, a trebuit sa-l iau de vreo 3 ori pe sus si tot simteam ca-mi scapa burta prin cracul de pantalon
Imi pare rau pentru el, maine il duc in berceni si intrucat incep examenele partiale il mai iau peste 2 saptamani, dar pana nasc cu mine nu mai merge in parc. Ca pe catzel il scot pe balcon ca altfel ma apuca nascarea in Plumbuita (parcul adik) 
Am citit dar nu mai retin cui trebuie sa raspund
ca ma dor si ultimii doi neuroni. Filmuletzul cu Filip mancand frisca este aici printre poze, nu-l pot pune separat ca asa mi-l baga dropshots-ul. Uitati pozele din ziua de paste www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070408&ctime=112844" target="_blank">aici Deci faza cu aparatul oualor am ras de m-am cracanat. Nu de alta dar chiar ma intrebam cand l-am surprins pe Mihai aparandu-si ouale de picioarele si pumnii lu' fi-su, ca doar v-am povestit c-o incaseaza cel putin de doua trei ori zilnic.
Iar poze cu patul n-am, tot un filmulet www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070410&ctime=190706" target="_blank">aici
Din pacate aseara tot cu noi in pat a adormit, zic mersi ca macar o data mutat nu protesteaza si doarme foarte bine.
Aseara am crezut ca lesinam de ras. Filip a inventat un joc: vine si ne strange de cate un deget si se chinuie sa ne stranga tare tare si face o fata de mori nu alta. Uitati www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070411&ctime=193234" target="_blank">aici o mostra, a dat un specatcol complet inainte vreo jumatate de ora de credeam ca-mi crapa burta si lesin pe canapea.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
fran spune:
Sanatate la puiutzi si mamici bolnavioare
Monu-pai zici sa s-a albit in timp scurt, mie nu mi se pare anemie...Nu cumva a avut febra si apoi i-a scazut brusc temperatura? Iepu e alba-stravezie dar cu fe e ok. Poate va ies bine analizele...
Ioana-pls, unde poti sta cu kupilu' la locul de joaca? Ca Iepu' nu vrea decat cu mine
Pentru cine e interesat au primit marfa la Z in Unirea, azi o desfaceau. Preturi maricele dar modele frumoase foc. Din pacate si fustele si pantalonii cu elastic in talie sunt prea largi pt. Iepu daca va puteti imagina ce somaleza cresc...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut