Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
simona_filipas spune:
prin zona
Ma simt ca un snitel, adica batuta bine bine de tot.M-am pricopsit cu gripa si cu o durere urata de gat.Vai amarul meu ca tusesc mai rau ca un tbc-ist... Doamne fereste
Oana pentru nasuc infudat noi folosim garasone sau nostamine.
Androix sa stapaniti sanatosi patutul si sa va tina sa-l folositi si pentru bb mic,cand o creste mare
Andutzy sfaturi in legatura cu soacra nu prea sunt in masura sa-ti dau.A mea-i mielusel ca ma vede doar o data la 5 ani si daca nu se comporta omeneste nici la 50 nu ma mai prinde prin batatura ei.Ca sa vezi ce soacra buna am sa stii ca nici ea si nici socru-meu nu l-au vazut pe Dragos pina in ziua de azi asa ca
ce sa-ti mai spun.
Tdy bine ati revenit acasa.Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit
Elisor, Laura(sper ca n-am uitat pe cineva) multa sanatate.
Voiam sa va spun ca de sarbatori Dragos a fost un ingeras de copil.Nici nu l-am recunoscut cat de cuminte a putut sa fie.A stat la slujba, la biserica vreo ora si ceva fara sa se miste sau sa scoata vreun cuvant.Ma uitam la el si ma minunam.Parca nici asa nu mi-ar place
dar nici terorist in greva foamei
.
Azi am fost in vizita la gradinita.Cum a intrat pe usa a luat-o pe educatoarea mai tanara de mana si dus a fost.A uitat si de mama si de tata.Era fascinat de jucarii,creioane,si toate alea.Sa va zic ca a urlat cand a trebuit sa plecam?Nu si nu ca el vea a gadi, la pupii, joace Dado.Si ce-a mai pupat-o pe educatoare......mai putin si ma facea geloasa.Da si aia-i cauta in coarne de numa numa.
In alta ordine de idei, de doua zile am pitit toate biberoanele asa ca de voie de nevoie bea numai cu canuta.I-am zis ca din greseala le-am aruncat la gunoi si le-a papat catelul.N-am inceput operatiunea pina n-am vazut cu ochii mei ca poate bea o canuta de lapte singur.Intai in joaca si acuma am luat-o-n serios.Ramane pampersul dar asta mai la vara![]()
Ma duc sa inchid geamurile ca iar i-a apucat pe astia de la firma de constructii bocanitul si de-mi trezeste teroristul vai de capul lor.
Pupici la toata lumea si sanatate multa la toti bolnaviorii.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
Hello!
Androix, bine ca esti tu pe baricade daca Loreen a fost plecata, sa ne destindem nitel:))
Poze cu patul nu ai? Am vazut in catalog modelul pe care l-a cumparat Beatrice pentru pifos, ala e?
Canapea, noi am comandat la depoztitele alea din ghencea, se fabrica in Italia si se asambleaza la noi pe la naiba in praznic, mistocuta dar dureaza cam o luna pana vine. Ce imi place mie la ea e faptul ca se intinde pe lung nu pe lat ca cele clasice, acu sper sa si tina, nu am facut inca nani pe ea:)))
Am vazut si eu poze dar unde e filmul cu Filipete ca nu l-am gasit
.
Elisor, albastreaua ta e o dulceata, e inca un pic bebelusa asa. Ce palarie cocheta are.
TDI, bine ai revenit! Vad ca toti copilasii care vin in Ro se imbolnavesc de ceva. Eu am fost alergica toata copilaria dar faceam des la tara in vacanta de la apa si mere dulci.
Simiena, a mea doarme invelita, isi trage pe ea plapumioara si o arunca cand simte ca ii e cald.
Ioana[/b, Ana doarme cu sosetele? Eu nu i-am pus sosete decat cand era bebe, e rece la tine in casa?
Jaf mi se pare si mie la City mall si desi stau aproape nu am lasat-o la locul de joaca pentru ca nu mi-au placut fetele alea plictisite de viata la 20 de anisori. In plus de cate ori am fost erau copii mai mari si cam agresivi si nu sunt delimitate zonele de joaca pe categorii de varsta. A mea nu e ca Ema asa buna la catarat, cred ca nici nu ar putea sa urce pe traznaile alea. Am preferat sa o las sa alerge putin pe culoare dar la inceput nu erau porcariile alea de podiumuri din lemn peste tot, mi-e teama ca se impedica de ele.
Acum slava cerului ca a venit caldura si mergem in parc la alergat.
[b]Margott, ce cavaler s-a facut David, e tare finutz, iti seamana ala atitudine.
Later edit: am scris mesajul asta pe la zece si ceva si au venit colegii sa ma anunte ca trebuie sa inchid calcu pentru nu stiu ce chestii vor sa faca in retea. No, pentru ca nu eram logata am dat un copy paste la mesaj si nu am mai apucat sa ma loghez ca stateau in spatele meu doar doar sa inchid.
Buuun, am plecat cu niste treburi si am revenit acum 20 de minute. Deschid calcu si imi apare fereastra de forum numai buna de scris mesaj. Ma si dau un paste si merge frate
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
loreen spune:
Clara da unde am plecat draga?!Cu pluta is dusa de mult...desi ma dau normala
S-apoi Cuscra e mai inspirata decat mine ca-i are viatza mai tumultoasa...la mine stagneaza tot inclusiv evolutia psihosomatica a neuronilor mei...
Simona ce povestesti tu acolo?! E oare posibil ca si fiics-mea sa fie asa docila precum Dragos?!In orice caz felicitari pentru reusitele actuale...tineti-o tot asa si perseverati...
Stau si caut mobila si ma crucesc de preturi...imi pare rau ca nu pot ajunge la Ikea ...am fost doar la Elvila la noi unde preturile sunt mai maricele,dar arata mult mai bine decat altele care sunt pe plan local...la Mobexpert scump,iar de Neoset nu te poti apropia desi balesc precum cainii in calduri in fatza vitrinelor...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
myckyy: nu a mancat bomboane in viata lui dar incerc si chestia asta ca mi-e mila de el.
loreen; nu am reusit nimic cu mucosolvant.Am dat 2 zile, si am citit mai bine pe prospect ca parca daca ii curge nasul atunci ii dai mucosolvant ca sa se opreasca.Lui nu ii curge deloc.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
loreen spune:
Onixone pai nici lui Delia nu-i curgea nasul...avea mucisorii dar undeva bine ascunsi si de-aia ii puneam Sterimar sa-i mai desprind ca sa-i pot aspira...nimic...si tusea frate intr-un hal de ma termina...cum i-am dat cum s-a rupt tusea si au inceput sa mai dispara din mucisori...
Karvol nu aveti pe-acolo?!Sau creme gen Vaporab sau Pulmex?!Ii mai dadeam si cu din alea pe frunte in dreptul nasucului sa-i mai usureze respiratia...sau cum erau odata creioanele nazale
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola,
noi tot bolim. Alexia e un pic mai bine cu mucii si tusea. Febra face mai putin si ia Klacid 5 ml. Bb e mai bolnavioara. Cel putin asa mi se pare mie. Ea este pe Augmentin 1 ml. Aseara m-am speriat tare de tot. BB dupa ce mi-a varsat in jet de 2 ori in timpul zilei, aseara s-a albit toata si era palida rau de tot si rece si umeda. Pediatra nu a raspuns la tel la 10 seara, asis a zis ca nu e nimik grav dar vorba aia e asis nu dr! Asa ca hai iar la G Alexandrescu cu bb. Mai bine ne mutam mai aproape de spital la cate drumuri am facut. I-a luat sange la bb si concluzia a fost ca din cauza infectie virale are anemie si de aceea e asa de palida. Fe nu poate sa ii dea pana nu trece raceala dar nu stiu prea bine motivul. Oricum starea generala este proasta. Daca o intrebi pe Alexia daca se simte bine iti raspunde ca NU.
Pediatra zice sa o lasam in continuare la gradi ca poate s-or cali. Si ea si bb! Ce metoda e asta de imunizare prin imbolnaviri repetate care se trateaza si cu antibiotic ca noi le facem din alea cu febra si infectii in gat! Ribomunil i-am dat Alexiei 6 luni si rezultatul s-a vazut acum. Nu stiu ce sa mai cred. Acum mi-e frica pt asta mica. Sa ajunga sa faca anemie!
Azi am fost si eu la dr si trebuie sa merg la eco ca ma diare ceva prin dreapta. Cand? Habar nu am.
Cam atat de la noi. Nu prea vin cu vesti bune.
PS Aveti idee cat costa o consultatie la Sanador la pediatrie?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
babygirl spune:
Loreen, la voi au efect karvol si vaporub? Mie mi se par apa de ploaie...
Ioana, clar nu Elvila. Se strica f repede, iar tesaturile sunt de cea mai proasta calitate. Noi am facut la comanda coltarul, dar intr-adevar astepti pana ti-l fabrica.:) Cred ca ne orientam spre Mobexpert desi sunt cam scumpe produsele. Despre Ikea nu pot sa-ti spun nimic pt ca nici macar n-am ajuns acolo inca.
Dragelor...n-am mai intrat de mult pe forum. Sunt pe alta lume. In 1 mai eliberam ap., inca n-am reusit sa-l cumparam pe celalat pt ca inca nu si-a facut proprietara succesiunea, asa ca vom sta mult si bine la mama. Noroc ca locuieste aproape de Herastrau, asa ca vom avea unde sa iesim cu Ema toata vara. Sa va mai spun despre Ema. In sfarsit cere la wc cand simte ca face kk. De 3 zile nu mai face kk in chilotei sau pampers. CU pipi nu stam bine. Eu o las jumatate de zi in chilotei de bumbac si cere la wc pt kk, dar pipi face in chilotei. Cred ca inca nu se stie tine. Oricum, eu sunt fericita ca face kk. Si ea este tare mandra. O asez pe wc, ma trimite din baie si cand termina ma striga, se aplauda si spune:"Gata! Bravo!" In rest..este tot mai agitata. Zici ca-i baietel, asa se catara pe topogane. Alearga dupa pisici precum catelusii, se catara pe masa, se ridica pe varsuri la geam si tipa de ies la balcoane toti vecinii si se distreaza pe cinste 
simiena spune:
A inceput tanarul meu sa mearga si el de manuta ca un om mare , ca pana acuma mergea numai unde dorea el . De vreo 3 zile tot mergem asa afara.
Andutzy , Ioanailincam , Androix , Cloreta , multumesc de raspunsuri.
Onixone-eu cred ca il voi trece pe lapte normal pe la doi ani dar sper sa mearga usor.
Mamicul lui Elian
simona_filipas spune:
Adina la noi are efect Karvolul.Respira mult mai bine si doarme si el linistit.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian