Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura vad ca te pricepi la citit viitorul , ieri ma laudam sus si tare ca sunt cea mai tare din casa si azi vad ca mi-a venit si mie randul. Sanatate si tie ca vad ca suntem in tandem!

Sunt cobza si cu sinusurile aranjate, dar "fur" din tratamentul lui Dan si sper sa ma pun pe picioare cat mai repede, ce-mi pare rau e ca a trebuit sa contramandez intalnirea cu Gabitza si iedutul Andrei.
Bianca e mai bine, nu mai face febra mare, dar isi taraie mucii si respira pe gurita.

Androix sa stapaneasca Filipu patutul cel nou si frumos si sa aiba numai vise frumoase in el.
Ha, ha, exact la fel asambleaza si Dan toate alea, mereu ii raman suruburi, rezerva...desigur
Esti o norocoasa cu un baietel curatel mai ceva ca o fetita, Bianca doar mainile o mai deranjeaza daca i se murdaresc, in rest hainele...masina sa traiasca.

Onixone nu merge sa-l "spargi" cumva DVD-ul ala, adica sa-l convertesti/decodifici, zic si eu ca habar n-am. Eu n-am reusit nici sa descarc din contul comun asa ca nus ce sa zic. Sanatate lui Alex!

Androix ai mey grija de tine, nu stiu cum e sa ai contractii de atata timp si asa dese, sper sa duci sarcina cat mai la termen.

Teddy bine ai revenit cu bazuka, sotzer si tot tacamul, ma bucur ca v-a priit concediul.

Va las ca de abia stau, in plus musafirii se lasa asteptati si nu-mi dau seama ce naiba de dereglari mai am, vorba aia, puteam sa pun ceasul dupa ciclul meu.

Sarumana de urarile de sanatate! Le intorc si eu bolnaviorilor de pe aici!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: atat m-am rugat de barbate-meu sa il decodifice ca m-am lasat pagubasa si am cumparat unul nou pt sistemul de aici.daca vrei si te intereseaza elisor eu ti-l trimit prin posta, ca pana acum am vazut ca nu se inghesuie lumea.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intebare.Vreau sa il pun pe alex pe lapte normal.Trebuie sa fac trecerea ca si atunci cand era mic, sau pot sa ii dau direct.Lapte normal mananca de la un an dar numai cu cereale i-am dat.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

onixone, eu zic ca e suficient de mare incat sa faci trecerea direct, mai ales ca i-ai dat lapte cu cereale si n-a avut nici o reactie adversa.
Totusi, daca e obisnuit cu gustul de lapte praf, e posibil sa nu-l accepte chiar de la inceput pe cel normal si atunci poate ar fi bine sa-l combini o perioada si apoi sa-i scoti treptat formula.
Noi am facut trecerea brusc, direct, la 1 an, fara nici o pregatire prealabila, si-a fost totul ok.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elisor, sanatate si tie! dereglari zici?...o fi cu oki?...bate-ma da sa nu dai prea tare ca-s plina de febra musculara, m-a "aranjat" rau sotzer dupa 2 saptamani de lipsa!

Apropo de bb-ici, de unde pana acum am zis NU hotarat, incep sa dau inapoi, ma surprind uneori ca ma gandesc intens la un fratior pentru Aly, ba mai rau l-am molipsit si pe sotz (dar el vrea tot fata)... totusi sunt constienta ca e imposibil sa mai facem inca unu asa ca nu stiu de unde naiba mi-a venit ideea asta si de ce ma gandesc atata la ea.

Ma duc s-o culc pe atomica si revin sa va povestesc ce-am patit in RO, ca n-a fost totul roz bombon cum am lasat sa se inteleaga.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Acu viou io si zic sa nu dai tare, Tdy: da ce e imposibil?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Onixone, si noi am facut ca Mikyyy, tot la un an, n-a fost nevoie de combinari pentru ca i-a placut imediat.
Bolgiumiki, imi pare rau pentru buba lui Luca, ar fi bine sa n-o rupa altfel poate sa-i ramana semn. Felicitari pentru nasit!

Album Alyssa

Mergi la inceput

multumesc tdy si mickyyy pentru ajutor.Cred ca asa am sa fac sa vad cum merge.Sa speram ca nu avem nici o problema.

voi cu ce mai desfundati nasul la copii ca alex are nasul infundat de cateva zile bune si am folosit spray cu apa marina si pompitza dar cu scandal rau de tot zici ca il tai asa face.Si taica-su e la fel cu acelasi simptom de o saptamana.Nas infundat si atat.Nu stiu ce sa ii mai fac.L-am frecat 4 zile si cu vaporub pe piept si spate...dar tot asa este, nici o shimbare.Nasul nu ii curge dar e infundat de cate o data nu poate manca saracul.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pentru nas infundat, poti incerca bomboanele cu menta (noi am cumparat din greseala niste dropsuri cu menta micute, foarte puternice, si am constatat ca desfunda nasul instant, asa ca le folosim pe post de "medicamente", chit ca le luasem in alte scopuri initial ).
In rest, pentru nas si noi folosim tot spary cu sare de mare (Humexul e baza la noi), si din fericire accepta si pompita si sufla si nasucul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Onixone eu la Delia folosesc pentru nanau infundat spalaturi cu Sterimar sa-i pot inmuia scoarta si sa-i scot ce pot cu pompa apoi ii trag niste dusuri cu Olynth entru copii si asa am si eu nopti cat de cat linistite si ea un somn normal...
Pentru lapte ce sa-ti zic ...eu inca stau pe Humana Junior care-i tot o formula dar lichida...
Ai rezolvat ceva cu MUcosolvanul?!La Delia a avut eficienta maxima...

Elisor in cercurile intime de prieteni mi se spune mama Omide tocami pentru darul asta de a cobi sau elevat vorbind a presimti...pune-l pe Dan intre doua reprize de stranutat sa-ti tranteasca o frectie tzapana cu ce ai mai bun prin casa,chiar si vaporab,niste supa de pui cu o sticla de piper incorporat si niste alte leacuri ca sa te pui pe picioare...
Citeam de musafiri si ma gandeam ca in starea ta de vizite iti arde...apoi mi-am dat seama despre ce vorbesti...

Cuscra am vazut oarice poze cat m-a lasat magaru asta de calculator cu licenta si ma dau bine pe langa tine si te complimentez ca arati tare bine...iar Filipu nu stiu de ce da-mi inspira aceea imagine de smecheras de Bucuresti...da-i sta bine
Mi-a placut si patu si inspirata de el am inceput si eu cautarea prin oras sa-i schimb camera Deliei ca trebuie sa cedez patutul lui fratelo ca va avea si el o pustoaica in iulie...

Am vazut si o domnisorica serioasa cu batic roz- Teodora, un Filip plin de frisca ca un pisic,un strengar cu ochii atata de negrii si patrunzatori in brate la o mamica super- Iulia, un David ciocnitor de oua...
Mi-au trebuit 2 zile sa le vad ca am un norton antivirus care nu ma lasa sa fac nimic din ce vreau eu...mi s-au amestecat toate-n cap...

Olgutza care-i baiu cu Tony?!Ce-ati facut la spital

Olgutza din America poate se va rezolva totul pana veniti in tara...nu dispera fii increzatoare...

Anca nu-s creanga nicaieri...ma preling ca lipitoarea prin casa in agonia ultimelor zile de concediu... m-a apucat frenezia schimbatului de mobila si umblu creanga prin oras dupa ceva frumos insa oferta la noi e cam redusa...

Andutzy nu mai zici nimic,cum mai sunteti?!

Monu voi cum evoluati?!

Tdi uelcombec la voi la Italia...como placut la noi la Romanica?!

Beatrice voi v-ati intors si nu zici nimic...impresii ceva?!

Gusta cand ai marea incercare cu operatia?! Ca vad ca te-ai dat la fund...

Mercedes voi nimic?!

Aoleu ma apucase efuziunea literara si copilu macane pe langa mine ca-i este somn...ma duc sa o culc ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput