Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Onixone - ca sa-ti fac mai usoara dilema, eu renunt la DVD pentru ca Ana nu se numara printre fanii Baby Einstein. De fapt ei nu ii plac deloc desenele animate, nici n-am incercat prea multe cei drept. Mama tot imi spune sa o las la desene in engleza ca invata limba dar pentru moment vad ca nu prezinta interes.

Adroix - sa stapaniti sanatosi patutul, am vazut si eu filmuletul si cat de mult i-a placut lui Filip. Dar voi vreti sa dormiti cu totii in aceeasi camera dupa ce nasti printesa?

Teddy - bine ati revenit? In Ro n-ai fost cu Ally la vreun alergolog? Doar la homeopat (nu ca n-ar fi bun si ala, merita incercat). Ma bucur ca n-ati mai tras cand ati fost in tara.

Mikkky - mi s-au parut foarte bune sfaturile tale pentru Andutzy. Dar ce te faci dacda are o soacra ca a mea, care chiar e dornica sa faca toate cele propuse de tine? Marturisesc ca de multe ori ii cer pe loc sa imi faca ceva dulce, doar doar se cara in bucatarie si nu mai vorbeste atata, dar ea ma aduce si pe mine in bucatarie de multe ori ca sa nu piarda barfoteca. Asa ca nu stiu pana la urma care pe care.

Acuma ma duc si eu la nani, ca iar e miezul noptii. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Andutzy - merci de pont! Am sa-i comunic mamei care tocmai a investit 2500 RON in canapele + fotolii Elvila. La ei ma entuziasma faptul ca aveau husele detasabile, dar recunosc ca nu am ajuns la magazin sa vad ce modele au, asa nici nu ma mai obosesc ca si-asa sunt in fundul orasului.

SImiena - cu Ana ne luptam sa o tinem invelita, dar evident se dezveleste peste noapte. Mai prost de ca de vreo luna nu mai vrea sosete la somn si o gasim cu copitutele bocna dimneata (cred ca de-aia se si trezeste de multe ori si vine peste noi). Abia astept sa vina vara sa nu mai avem problema asta.

Acum chiar pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Andutzy-Elian in timpul somnului da ocol patului in toate pozitiile si pe lat si pe lung , asa ca n-am nici o sansa cu sacul de dormit - eu il imbrac mai bine ca sa nu-i fie frig ca oricum se dezveleste.
Ioanailincam-macar asta nu o face decat foarte rar.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am revenit...
Multumesc de urari
Deci, Ioana, nu puteam merge mai intai in ikea pentru ca ar fi insemnat sa nu mai mergem nicaieri dupa, ca nu puteam sa ne preumblam cu patutul in masina. Oricum ne-am propus o zi in timpul saptamanii, dimineata spre pranz asa, cand romanii sunt la munca majoritatea si cand Filip e in berceni ca sa mergem la cascat gurile. In principiu cam stiu ce altceva mai vreau sa vad, dar as fi curioasa sa "pipai" mai multe articole.
De dormit dupa ce se naste la printzesita, dap asta e planul sa dormim toti claie peste gramada in aceeasi camera. Sa-ti explic cum devine asta. In sufragerie avem doua bucati canapele, ca acum 2 ani pe vremea asta ne-a mancat in si am cumparat canapele de piele ecologica de la mobexpert (btw daca nu ti-a facut nik cu okiul de la ikea incearca mobexpertul, din pacate ce mi-a placut mie de-acolo depasea binisor bugetul de care dispuneam noi) care canapele sunt ne-extensibile. Fiind din materialul ala infect nu se poate dormi pe ele: aluneci iar vara este ingrozitor ca daca mai ai vreun crac gol te lipsesti de zici ca te epilezi fara anestezie cand vrei sa te ridici.
Acum: cui as mai putea eu sa le marit ca sa-mi cumpar ceva extesibil incat sa pot transforma sufrageria in dormitor conjugal? Exact asta am zis si noi: nimanui. Asa ca dam patul din dormitor, luam o canapea de 10 milioane de la ikea, canapea de razboi si sacrificiu adicatelea, mai desfiintam o comoda, dar luam in locul ei un dulap, ce sa zic same shit si cam asta.
Totul e ca Georgia sa fie la fel de cuminte precum Filip si doar sa scanceasca dupa tzitzi si de la 6 saptamani incolo sa doarma si toata noaptea ca mi-o ajunge si mie Sa nu dati tare
Simiena, nici Filip nu doarme invelit, iar sac cand am vrut sa-i punem atat s-a zvarcolit in el si a plans ca am renuntat. Asa ca pana acum ca dormea intre noi scotea picioarele peste plapuma si ne dezvelea si pe noi, dar oricum se incalzea de noi nu-mi faceam griji. Acum m-am intors la ocupatia de baza: pazitul copilului peste noapte si invelitul
Ma duc sa citesc din urma ca mi-au scapat niste mesaje neraspunse din capitolul vechi si niste poze nevazute.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tot eu
In primul rand m-ati facut sa ma umflu in pene de atatea laude la adresa mea si a burtii mele asa ca va multumesc din suflet. Chiar ma faceti sa ma simt bine pentru ca moralul meu e destul de jos din punctul asta de vedere. Am o pereche de pantaloni de gravida uriiiiitzi cu spume si o pereke de patofi cu talpa joasa si aia la fel. Abia astept sa ies din ele si sa le arunc sa nu le mai vad. Dupa care vreau sa slabesc si sa inoiesc puntin garderoba sa ma simt si eu mai bine ca acum pe langa ca sunt mare ma simt si urita si neingrijita.

Olga, ai dreptate verisoarele nu-l menajeaza pe Filip dar am constatat ca si lui ii place, tragea Dorothea de el si el radea cu gura pana la ureki. Oricum in seara asta vorbeam cu Mihai si le mai dam verisoarelor un an dupa care cred ca Filip preia conducerea la box
Bafta multa sa rezolvati cu green-cardul si sa veniti in tara!

Andra, cum te mai simti? Ti-a mai trecut raceala/viroza ce-ai avut?

Mstroie, vazut poze. Mi-a placut cum a facut David turul si a ciocnit oua "la buzunar" cu toata lumea mamicaaaa, da ce urias cresti tu acolo de 18 kile? Asa! Pai daca sta si fara pampers il cred ca are 18 kile Felicitari! Cred ca e primul scos din scutece.
Si Filipu a inceput altoiala in parc, cred si eu la cat exerseaza pe mine si pe tac-su. Toate jucariile lui sunt numai ale lui. La fel si jucariile celorlalti copii, tot ale lui adik. Distractiv a fost cand a plesnit un baietel mai mare pentru o lopetica ce nu era nici a lui nici a baietelului. Am inghetat crezand ca va riposta. De altfel cred ca pe langa explicatiile interminabile si aparent inutile o riposta ar fi bine venita ca sa priceapa cum sta treaba cand da o plama altui copil. Pana acum a scapat, de fapt are o tactica ce n-a dat gres pana acum: ii ia prin surprindere iar copilasii saracii, desi mai mari decat el, sunt buimaciti si nu reactioneaza, pana se dezmeticesc eu deja sunt calare pe Filip cu cearta si explicatiile, eventual pedeapsa adik impachetatul si luatul pe sus din zona. Dar parca merita sa-l las o data sa si capete o reactie de raspuns.
Monu, sper ca sunteti spre bine. Imi pare rau ca v-ati imbolnavit. Si eu cred ca ar fi mai bine ca Alexia sa mai stea acasa un timp. Sau incearca o cura de imunizare. Sunt tot felul de chestii naturiste pe care am vazut ca le incearca mamicile cand le pleaca puii la gradi prima data.

Margott, am vazut pozicile. David e un dulce si tu arati super! M-au dat gata patofii tai rosii! Pupam mama de baiat frumos!

Nelia, offf, ce teme s-au gasit si astia sa va dea tocmai acum cand tu esti gravi si oricum mai sensibila. Nu te mai gandi, sa fim sanatosi cu totii si sa nu avem parte de asemenea necazuri. Ai grija de burtik. Au iesit rezultatele la analize sau nu ai ajuns inca sa le faci?

Elisor, Filipete atinge tortul din greseala si putin liseste sa nu inceapa sa planga ca s=a murdarit. Nu stiti ce crai am! E singurul copil din parc care nu se tavaleste prin nisip si daca din greseala se murdareste de vreun fir de nisip alearga cu mana intinsa si lacrimi in coltul okilor sa-l stergem.
Multa sanatate pentru Bianca!

Clara, mai ce papusa frumoasa cu basmalutza roz Abia astept sa imbrac si eu printzesita cu hanutze roz si dikisite.

Tdy, bine te-ai intors acasa, ma bucur ca v-a priit vacanta! Sa pui poze si nu te speti cu munca asa din prima mai bucura-te nitel de vacanta.

Observati ce ore am Am inceput programul de lilieci

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am avut aseara putina initiativa literara aseara dar nu m-a ajutat conexiunea si din tot ce aveam de spus nu mai imi iese nimic...

Vreau sa va multumesc pentru intrebarilel la adresa sanatatii Deliei ...de ieri si-a revenit bine de tot...mai trebuie putin lucrat la taiat cornitele crescute in perioada asta...
In schimb m-a apucat pe mine...tusesc ca un magar in devenire,dar ma tin tare ...las ca de luni ma du cla munca si-mi revin miraculos...

Vad ca mai sunt micuti bolnaviori cu tot cu mamicile din dotaresi ca atare le doresc tuturor numa bine si refacere cat mai rapida...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi

Pe scurt, ca e NEBUNIEEEE la serviciu , am reusit sa mai pun cateva poze, din pacate majoritatea's cu Malina (ca doar a fost ziua ei ), si cateva de la tara de la bunici. Le gasiti aici.

Revin mai spre seara dupa ce se linsitesc apele.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...vad ca pana acum nu vrea nimeni Little enstein.Hmmmm...

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

'Neatza!
mey, copilu asta al meu habar n-are ca-n broscalandia e diferenta de fus orar fata de romania, deci pe langa culcatul dupa miezul noptii, trezit de n-spe ori pentru apa, lapte, pampers, maslele si pisicii masii ma mai scoala si cu noaptea-n cap!...ah, cum am uitat sa va zic: baga picioarele printre gratiile patului si-mi articuleaza niste calcaie peste oki de ma iau toti dracii...deh, a mea a fost ideea sa lipim patutul ei de patul nostru sa nu cada printesa catzaratoare.
Androix, fain patul, sa-l stapaniti sanatosi! cat despre tine, nu te mai autoflagela!...si eu ma simt neingrijita si nu stau sa nasc (desi asa par...!) nici la scoli nu merg, doar imi manc zilele frumos cu bazuka.
Loreen, multa sanatate!
Ioana, la mine tratamentele homeopate au facut minuni, am avut si sansa sa cunosc un medic extraordinar care stie ce si cum si pana acum mi-a rezolvat toate problemele asa ca merg pe mana ei fara alte investigatii...plus e clar ca are alergie ca m-a mostenit pe mine si la cate bube i-au iesit ar face invidioasa orice broasca raioasa!
Mikyyy, la multi ani ptr Malina!...ma gandeam la voi ce fain trebuie sa fie sa ai doua papusele de varsta asa apropiata, desi nu ti-o fi deloc usor.
revin ca ma terorizeaza pitika, de 2 ore scriu la randurile astea, sa nu mai zic de poze si filmulete ca n-am apucat sa vad nimic in afara de Filip fericit in patul nou.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Va salut pe fuga si promit sa mai intru cu noutati diseara cu noutati.Puteti sa aruncati cu pietre pentru ca nu v-am urat si eu un Paste fericit,dar va spun Hristos a inviat!
De inviere l-am lasat pe pitic cu buni si ne-am dus la biserica sa luam Lumina,iar de pasti am avut musafiri si am fost si noi plecati pe la prieteni.
Am primit si o invitatie de a cununa niste vechi prieteni si suntem foarte mandri si bucurosi ca vom fi nasi.
Luca se obrazniceste pe zi ce trece.A cazut si si-a julit putin nasul si fruntea si ma terorizeaza cu ruptul bubitei.

Fran -La multi ani cu mare intarziere.Sa fii sanatoasa si fericita.
Mickyyy-La multi ani Malinei.Am vazut pozele de la petrecere.Sunt superbe.
Gabitza si Margot am vazut si pozele voastre.Mi-au placut foarte tare.Mai trebuie sa vad si pozele lui Androix,dar trebuie sa le caut in urma ca nu am dat inca de ele si eu sunt cam in urma cu cititul.
Andutzy-imi pare atat de rau de situatia creata la tine in familie.Bucura-te totusi ca nu stati cu soacra in aceeasi casa.Eu stau cu ea si te inteleg foarte bine.Numai ca eu am avut odata un mare show cu ea si i-am interzis cu desavarsire sa se mai implice in vreun fel intre noi.Si sotul meu satul de discutii si-a dat si el aprobarea,asa ca atunci cand o mai ia pe aratura ii amintesc ca nu e treaba ei.Dar pentru regula pe care am impus-o eu am de suferit pe alte parti.De exemplu nu apelez niciodata la ea sa stea cu copilul cand am ceva de facut in oras.Si nu pentru ca nu ar sta,dar ar avea grijha la un moment dat sa imi scoata ochii,asa ca zic mersi si ma lipsesc.Plec cu copilul dupa mine peste tot.
Ralwka-vreau si eu reteta de zahar ars ,dar cu lapte te rog
Revin mai pe seara ca acum iesim la plimbare.Pana atunci mai citesc si eu din urma ca ati fost asa harnicute si ati scris cu mare spor.

Mergi la inceput