Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
gusta spune:
Buna dimineata.
Monu si Fran multa sanatate la strumfi.
Mercedes sper sa nu ma bata fetele ca scriu aici .Exista 2 cure acolo una care tine 6 saptamani si una care tine 12 saptamani.Eu am tinut-o pe prima de 6 saptamani.1 saptamana am mancat numai legume si fructe dupa 2 saptamani am adaugat laptele degresat,oua,peste,fructe de mare,dupa 3 saptamani la tot ce aveam am mai adaugat branza degresata ,carne de pui si cereale.In total 6 saptamani si am dat 12 kg.Daca mai ai intrebari eu iti raspund.
Azi o duc pe Mara la un loc special de joaca cu copii de varsta ei si nu va zic ce emotii am parca m-am cretinit de tot,e clar ca la etajul superior imi lipsesc multe lucruri.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Mercedes spune:
gusta-multumesc pentru raspuns si bafta la gradi sau cresa unde o duci pe micuta.
Am preferat sa scriu aici pentru ca stiu ca si loreen, elisor si parca tdi incearca sa slabeasca si poate le ajuta si pe ele.
Referitor la cura ieri deci a doua zi am incercat sa mananc un pic de peste si m-am simtit aiurea.
loreen spune:
Buna dimineatza...
Ce fac fetele?!
Io face bine sa zicem,fetele la fel,deci toata lumea-i multumita...
...imi colcaie apa in burta,mai mestec si niste ciunga ca sa o agit mai bine...ce-o fi fost in capul meu cu dieta nu stiu,dar astept saptamana viitoare cand pot sa ma destrabalez si cu altceva decat pascutu'
Gabitza daca-i dorul asa mare se rezolva...ce ar fi sa va urcati in masina si sa veniti la mare cand facem ziua la ciutani ca asa ii vezi oficial pe toti gramada...
Fran cred ca prestarile servicii din medicina sunt cele mai degradante si mai lipsite de seriozitate...cum puii mei pentru cati bani ai dat sa fie atata de lapidara fiinta aia...si-apoi cand revi dupa 1 Mai chiar daca in spital esti sigura ca nu te mai costa nimic...
Te citesc cu viu interes si sa stii ca facand o comparatie intre fete,nu extista mare diferenta intre ele,poate doar la kg ca altfel la vocabular stam tot acolo...face 2 ani acuma si tot nu vorbeste...dar nu mi-am pus problema ca ar fi ceva in neregula...asa cred si despre Iepu'...
Ia sa vaz si eu pozele ...macar acolo fii-mea e cuminte...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Mercedes ma iau dupa ce a zis Gabitza "on topic"...poate moblizam si alte fete care or sa arate miss boboc...io vreau sa arat la toata lumea
...
Da cu pestele ce faci?!Cica numa legume si fructe...azi mi-am adus varza la munca sa-mi faca o salata la bucatarie...Ce-i nasol aici ca nu ave buda asa ca mai putine lichide la mine...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
loreen- pai da pestele ii la exceptionale intradevar si nu la interzise dupa cate retin eu in prima saptamana dar sincer n am mai putut si decat sa ma bag la dulciuri am incercat asa.
gusta spune:
Loreen pana ma fac eu miss boboc mai ai de asteptat si dupa sa vezi tu ce frumoasa ma fac.La ora asta debidez numai tampenii ,credeti-ma ca am emotii.
Gabitza vazut pozele un concediu super si eu visez si sper sa nu raman numai cu visele.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gabitzam spune:
Gusta, e prima data cand o duci pe Marutza la un loc din asta? E ca un daycare sau cresa? Sau o lasi doar o ora-doua si gata?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
E prima oara si stau cu ea numai o ora si eu cu ea acolo.Da e prima data cand o sa fie cu multi copii si de aceeasi varsta.V-am zis cred ca eu sunt cea mai speriata.Sa va mai zic cand am vizitat gradinita cand am plecat de acolo plangeam ca nebuna de se uita olandezu la mine si se intreba daca nu cumva trebuie sa ma duca pe mine la spital,iar fiicamea era de o bucurie nebuna.Daca totul mege bine azi in fiecare miercuri o duc.
Gata ma duc sa o imbrac si sa plecam sa imi tineti mie pumni ca domnisoara nu are nici o problema
.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Gusta da de ce ai emotii?!Ai zis loc de joaca pai acolo e destrabalare pe fatza...sau cumva o lasi si pleci?!Atunci te inteleg ...
Mercedes eu nu m-am uitat la exceptionale ...am zis ca incerc sa fac fatza asa numa cu ce-i permis la discretie...
M-am uitat la poze...bai ce copii avem...da si ce fatza am ...exact ca in melodia lui Margineanu -"ce frumoasa esti"
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Androix spune:
Fetele
Am tot uitat sa va spun: BEA si GABITZA sa nu stergeti/mutati pozele din concedii ca nu le-am vazut inca si vreau si eu sa ma "plimb" prin intermediul lor.
Apropo de zona unde a fost Gabitza: ce facem mai fetelor, stabilim de-o intalnire si cu New Mami si poate si cu Nelia si cine o mai veni in tara, poate OlgaM, bafta sa primiti cardul pan la urma, plus toate fetele care sunt deja aici? Ce ziceti stabilim o data certa?
Eu cica azi am examen. Un examen dificil dar m-am impacat: ce-o fi o fi,
Nelia zic si eu ca tine. De fapt sunt sigura ca-l iau nu se pune problema sa-l pic, dar mai vreau si nota peste 8 ![]()
![]()
Ma duc sa ma pregatesc ca ma prinde ora examinarii in fata calculatorului.
Sper ca sunteti bine! Mie mi-e dor de Filipete
care a schitat primele propozitii din viata lui la telefon catre tac-su: "banu poc!" Adik balonul a facut poc. Si "peste suc" adik mananca peste cu suc de rosii. L-a invatat tac-su sa inmoaie in kechup, iar soacra-mea cum nu are ca ei nu consuma ii da direct suc de rosii facut de ea, inainte il bea fi-miu cu paharul, acum inmoaie in el cica e kechup ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia