Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 24
loreen spune:
Daniela acuma ma amuz si eu cand citesc...de dimineatza eram cu sticla la gura cu stanga si cu dreapta schimbam vitezele ca volanul il tineam cu genunchii...ma mir ca nu am pus si pe mine
Monule din ce descri imi dau seama ca spitalul nostru e si mai jegos de-atata...
Aici la noi cica a venit prea sfantul sau ce grad o avea si asta sa faca sfestania la inspectorat...motiv de rasete pe noi pacatosii ...ca de vorba aia credintza cu buletinul
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Asa ceva...citesc si la randul urmator deja am uitat!
cred ca de la caldura mi se trage, am un cap greu si mlastinos...
hai sa va zic noutatile:
- avem un nou membru in familie, l-am gasit in parc, l-am reparat putin cu niste unguente ca-i jumulit rau de tot si i-am dat apa si mancare...e vorba de un pui de gugustiuc, ma rog, turturica. vad ca a inceput sezonul
, pe toti prapaditii ii aduc acasa ca mi-e mila de ei sa-i las sa moara, odata ce au cazut din cuib nu-i mai ajuta nimeni, deci am ocupatie.
- de ieri sunt la DIETA...am 68 de kile si vreau sa dau jos vreo 10... mi-e destul sa pomenesc de dieta si ma ia o foame cu fibrilatii si bag in mine tot ce prind altfel lesin
, deci ieri am comis o cioco + pizza + 3 ciocapicuri + orez cu legume, azi apa, suc de fructe si morcov facut de mine si putina carne de pui. astept sa ma obisnuiesc cu ideea ca-s la regim si sa-mi treaca foamea asta disperata apoi promit sa nu mai incalc regulile! vreau neaparat sa slabesc, mai ales ca vine vara si arat ca naiba cu shunci!
Album Alyssa
Tdi spune:
Monu, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva, iar despre spital ce sa-ti zic, mi-e rau de-a dreptul. pediatra voastra mi se pare incompetenta si superficiala, sa-ti zica s-o duci la spital ca ea nu stie ce are copilul, asta dupa ce te-a asigurat ca totul e ok, n-ar fi tau sa gasiti pe altcineva. va pupam si va dorim multa sanatate!
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Monu, am ramas intrezisa la ce-ai povestit... Adica e rupt din filmele alea vechi cand nu exista mai nimica.. vai de noi.... off. Sa va faceti bine!
Teddy, pai sa va bucurati mult de el...
eu ma duc la sala. Pup fetele....
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Tdi sa stapaniti sanatosi noul membru al gintei voastre...sa scape cu penele intregi daca cumva il iubeste Alyssa cum o face Delia cu matzele
La cura iti tin pumnii desi nu joci corect ...adica eu fac in stomac un ghiveci necomestibil de apa cu legume congelate si alte oribilitati de genul asta iar tu te rasfeti cu pizza...vai mama mea ca o sa ma ia dracii...
Azi m-a palit o foame crunta ...am ciugulit niste mere ametite la birou si mai luam o gura de cafea...iar pentru stomacul meu zapazic de ardeiul nocturn a fost ca un foc de artificii cu bulbuci...iar dupa amiaza asta am facut un ghiveci congelat care nu mi-a inspirat nimic bun...
Elisor tu cum te-ai descurcat?!Mercedes cum merge ?!
Onixone interesanta chestia cu Karvolul la priza...aici nu se decat pastile si nu-s asa practice ...ca nu prea ai cum sa le pozitionezi pe perna copilului...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
deci a zis Monu cum e in spitalul de stat, hai sa zic si eu cum e la clinica particulara.
Ne-am programat acum o luna la clinica victor babes-e o clinica particulara in fata spitalului cu acelasi nume, la psihiatrie. Cand ne-am programat am intrebat daca sa mai sun pentru confirmarea programarii, cica nu ca suna ei. Ieri nu a sunat nimeni asa ca azi am inceput sa sun eu. Am sunat cam 5 ore-nu raspundea nimeni. Pana la urma am trimis un mail sa intreb ce e cu programarea. Cica nu pot raspunde ca e prea aglomerat dar sa las tel ca ma suna. Buuun. Pe la 16,30 o imbrac Iepu in ideea sa plecam mai repede ca sa doarma un pic in masina-programarea era la 18 si ea cam doarme de la 16-18,30. Dupa ce o imbrac ma suna ca nu aparem ca am avea programare, da' daca venim la 19,30 ne poate primi.Buun,se duce naiba somnul,pe la 18 hai sa plecam totusi poate doarme totusi macar juma de ora in masina. Plecam, adoarme Iepu, parcam la ei in curte, ne suna iar-la 19 fix-cand putem ajunge ca acum are dr. liber. Le zic ca am ajuns-intre timp se sculase si Iepu', intram achitam consultatia-1 mil jumate-si urcam...iese dr ne invita in cabinet, mai era o tipa rezidenta cu ea.
Cica sa o luam cu inceputul, cum a fost sarcina si nasterea-asta e intrebare de baza bag seama ca ne-o pun toti. Pai totul a fost ok, doar ca a fost cezariana(pelviana), nu a stat la incubator, nu a primit oxigen. Cred ca i-am zis de 5 ori ca a fost cezariana pe motiv de pozitie pelviana si ea ii dadea zor cu plcenta previa, pana i-a atras atentia rezidenta. Dupa asta cica de ce am venit la ea ca avem un copil perfect normal. Pai nu vorbeste. In timpul asta Iepu ii zice lui tata ceva pe limba ei. Pai uite ca vorbeste-la o faza absolut similara prima dr ( aia cu autismul) ne zisese ca isi vorbeste ei insisi nu cu noi...in fine, ideea e ca am vrea sa intelegem si noi ce zice. Bine, hai sa o luam iar de la inceput ce meserii aveti-sunteti doctori? Nu. Da' ce sunteti? Pai eu fizician si sotul geolog. Si bunicul? Matematician. Aaaa, de aia v-am recunoscut numele...ca si sor'sa tot matematician-mie mi s-a parut teatru faza asta...in fine si bunica? adica cei care stau cu ea...pai tot matematician....aaaa, pai vedeti...tata a incercat sa faca o gluma-sa stiti ca nici cifrele nu le zice...he, he, cica unii matematicieni vorbesc mai tarziu...tarziu a vorbit tac'su si ala e geolog. cica stiti ceva, dupa parerea mea e hiperactiva, da' acum mai astepta unii pe hol si nu avem timp, vreau sa va dau niste teste sa le completati si sa-i fac encefalograma. Mai bine veniti dupa 1 mai la mine la spital, va las tel. Cu trimitere de la medicul de familie. Si am iesit. Cand am ajuns la masina in parcare era aproape 19,15.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cornelia spune:
Pupici!
Monu, sanatate fetelor!
Am pus poze de la Oana in albumul de aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762398229959
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Fran, asa consultatie cred ca nimeream si eu sa-ti dau, si gratis. Si te tineam si mai mult de un sfert de ora ![]()
Cornelia, m-am uitat la pozele voastre. Am vazut si eu cu ocazia asta gasca de constanteni reunita si mi s-a facut dor rau de tot de voi toate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Eu am dat un examen dimineata, nu ma intrebati ce am facut ca zau daca stiu... am terminat tot, asta e sigur, desi a fost atit de mult incit la un moment dat intrasem in panica pentru ca nu ma vedeam terminind ditamai cirnatul de subiecte. Cum o fi, o fi, am terminat si cu cursukl asta, de trecut il trec sigur si asta e important pentru ca era conditia cu care m-au acceptat la universitate, nota conteaza mai putin. Mai am miine seara unul si gata, dar asta e greu de tot, materie multa, lene mare, rau cit cuprinde...
Am citit rapid ce ati mai scris, Monu sanatate fetitelor tale, imi pare rau sa aud ca eu asa ceva, de spital nu pot sa-ti spun decit ce bine ca ati ajuns acasa. Fran, am citit ce ati scris si tu despre partea privata a medicinii romanesti, cunoastem, aici e asa si una si alta, sint atit de expeditivi ca-ti vine sa-i iei la bataie acolo pe loc. Si oricum toti cei care vin la ei, au copiii perfect sanatosi, de te intrebi daca nu esti tu nebun ca te-ai dus... Eu zic ca e cam devreme pentru logoped, dar daca tu simti nevoia sa mergi, eu va doresc bafta multa!
Am vazut si pozele Aurasei, Ralucai si Corneliei!
Eu sint socata, mai mult de jumatate din creier este ocupata cu gindurile legate de tragedia din America, ma pun fara sa vreau in locul victimelor, al parintilor, al prietenilor... Se poate ca si tragedia de la Dawson sa fi lasat urme, dar nu ma pot detasa, numai cind imi zboara gindul intr-acolo, ma pufneste plinsul si pling cite un sfert de ora, apoi ma iau cu ce am de facut si cind imi aduc aminte iar o iau de la capat. Stiu ca sint intr-o stare speciala si sint mai sensibila, dar mi se pare atit de fara rost!!! 32 de morti si 29 de raniti!
Nu-l mai pun pe nebun la socoteala, desi nu pot sa nu-mi spun ca era un copil, 23 de ani, si societatile de astazi nu se pot spala chiar pe miini de nebunia lui... la urma urmelor orice individ e, intr-o masura mai mare sau mai mica, produsul societatii in care traieste. Iar consecintele legilor pe care le dau mai-marii acestor societati le suportam cu totii, vrem sau nu vrem (v. legile legate de arme - cumparare sau posesiune). Imi pare atit de rau! Printre morti e cica si un profesor de matematica roman!
Edit: Da, acum am citit din nou stirile, s-a confirmat stirea legata de profesorul roman: Liviu Librescu, 76, engineering science and mathematics lecturer, according to Puri. De fapt el era cetatean isrlaelian, dar nascut in Romania. Din marturiile citite, au murit doi profesori, dintre care unul (se pare ca tocmai cel de mai sus) in timp ce bara cu trupul lui usa clasei in care preda, in timp ce studentii se ascundeau sau sareau pe geam, ca sa se salveze.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Mercedes spune:
Salutare fetele!!!
monu- sanatate copilasilor tai, bine ca esti acasa.
loreen- sunt bine, rezist eroic, bag la apa in mine si chiar este spre bine cel putin pt mine functioneaza in sensul ca mi am rezolvat una din probleme- constipatia.
gusta- te rog sa-mi spui cat timp ai tinut dieta - am inteles bine 6 saptamani si ai slabit 12 kg da? ai tinut super dieta exact cum e scrisa adica dupa etapa 1( de 7 zile) ai trecut la etapa a doua sau cum mai exact. mersi