Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am scris repede primul mesaj pentru ca sotul imi spusese ca PC are buba si se inchide.
franmultumesc mult ca le-ai spus la fete de noi.
loreen

Si acum aventuri din EPOCA DE PIATRA!!!! - ELIAS

ieri dimineata dupa 3 sapt de antibiotice si antitermice Antonia face brusc 38 in fundulet. Sun sotul, care suna pediatra, care pediatra ne zice ca nu stie ce are bb si ca sa mergem la Elias. Super! Elias! Faimosul Elias! imbrac copilul, fac bagajele, mergem sa ne internam. Ne face o tanti fisa, ne ede dna dr (de altfe dragutza) si ne trimite la salon sa ne facem comode. Acolo sunt saloane renovate si unele care nu erau renovate. Evident erau locuri la alea nerenovate. Fetelor! Cand am intrat am avut un soc! Camera 1m latime/5 m lungime. pe lungime pe un perete (pacat ca nu am facut poze cu telefonul) era un fel de chiuveta stil cada incadrata in faianta ingalbenite de vreme si urma o masa de schimbat si un patut de lemn. pe cealalta latura, adica ce a ramas din camera, un scaun si o umbra de pat pliant pe care cica puteai dormi, da mai mult pe jos.peretii murdari si tavanul scorojit mai sa pice pe tine. Becul incastrat intr-o minge plin de 3 degete de praf. pe jos linoleu jegos. Geamul cu o usa mare ce dadea spre terasa care nu se inchideau bine si daca batea vantul afara batea si la tine in camera. si peste tot un miros infect de mizerie care iti intra in piele. (am pus tot la spalat. si parul din cap miroase a mzierie)

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Andutzy sexy nasica ai fost.Sperbe pozele.Mi-a placut tare mult lumanarea de botez.Iara finuta ta e dulce foc.Mama da asa scump e un botez acum sau asa a-ti vrut voi sa-i dati preotului?
Dragoselul tau e bine?

Monu multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede

Dragos a facut ieri vaccinul pentru varicela.A fost foarte cooperant incat i-a spus doctoritei si o poezie( si-n timpul asta ea il vaccina).A devenit un smecher peste masura.Eu ma tot plangeam la doctorita de toanele lui vis-a-vis de mancare la care el foarte serios: "mami pap con"(adica mananca corn)si i-a si demonstrat-o pe viu.Na, cum sa ma creada aia ca nu mananca copilul?
In sfarsit mi-a dat trimitere pentru analize.Initial am cerut pentru gradi dar pana la urma mi-a facut o lista intreaga ca de, daca tot il intepam si daca tot nu mananca.......Asa ca maine dimineata analize scrie pe noi
Fug acum ca mi se arde mancarea pe foc

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina de la 1 ianuarie s-a schimbat putin modificarea...100 stimulentul,200 alocatie de stat pentru copii,600 indemnizatia

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Invatz de ma omor, Gerogia cred ca doarme si ea...
Citesc si nu pot sa raspund chiar al toate lumile dar va pup pe toate fara exceptie.

Monu, multa sanatate pentru fete! Unde la elias ati fost? Ma sperii cand zici de conditii mizere. Totusi nu cred ca ai fost la neonato sau ma insel? Oricum insanatosire grabnica.

Adina, nu mai primesti cei 240.000 pentru ca de la 1 Ian 2007 nu se mai dau: indemnizatia a devenit 6.000.000 si alocatia copilului pana in 2 ani 2.000.000 in total 8.000.000 care vin toti pe acelasi talon si nu stiu daca nu cumva nu se numesc "indemnizatie" toata suma si pe numele tau. Nu am inteles cum ai primit luna asta: 8 mil- 240.000? Sau tot 8 mil?
Felicitari pentru job! Si pentru pampersi!
Maine merg si eu sa-mi cumpar bagajul de spital si o sa cumpar si pentru Filipete chiloti si a pus-o!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, era frigider in camera la Alisa. Dar este un frigider mic, care raceste, nu ingheata. Noi am tinut in el iaurturile si laptele pentru Andrei. Uite in poza asta, frigiderul este bagat in piesa de mobilier pe care este sticla de apa minerala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Adina de la 01.01.2007 alocatia copilului a devenit de la 240.000 la 2.000.000 iar indemnizatia pentru cresterea copilului de la 8.000.000 la 6.000.000.Postasul ti-a dat bine banii.Alocatia redevine 240.000 dupa ce implineste copilul 2 ani.Deci per total statul ne-a mai luat 240.000

Mergi la inceput

acum am vazut ca ti-au raspuns deja fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Asa.... pun bb in pat, i se pune branula si antibiotic si ma pregatesc sa ii dau papa. NU!!!! biberoanele noastre de acasa sterilizate de aparat nu sunt bune in conditiile sterile de spital!. sa ii dau din biberoanele lor. pana la urma problema a fost ca i s-a dat supa de morcovi si bibe al nostru nu avea tetina buna. asa ca a baut din ale lor. nu asta e buba. la jegul din salon sa strambi din nas la biberoane aduse de acasa si sterilizate in aparat! La wc noaptea faceai pe intuneric ca nu exista bec. mancarea ca la spital infecta. Personalul dragutz fara fitze si figuri si care nu sta cu mana intinsa. nota 10! vine si seara! din cauza mirosului infect al saltelei de pat nu l-am desfacut, si oricum dormeam mai mult pe jos, si am dormit pe 2 scaune care scartaiau si care cred ca erau de prin anii'60. plus curentul dragutel care mai aerisea putoarea. in fine! dupa ce am numarat orele noptii vine si dimineata. i se ia sange, exudat faringian si... proba de pisu. acasa nu pot sa ii iau in mediu steril! (zise pedi) ca acasa aveampunguta speciala! du-te la spital! mi s-a dat o eprubeta si asteptam cu pasa goala sa faca dra pisu si eu sa il prind din zbor. am sunat la fran si loreen (ati fost super!) sa imi spuna cum sa o fac sa faca pisu. dupa o ora si ceva de plaja a dat dra un jet scurt din care am prins 3 picaturi. asa am dus eprubeta si daca comentau cred ca faceam urat. si acum proba de ...kk!!!! le-am explicat ca bb nu face solo. nu si nu sa asteptam sa faca bb solo kk. pana la pasti la anul poate! cu radiografia o faceam azi sa imi dea maine rezultatul. si cu ce ramaneam? cu statul in spital doar pt tratamentul cu antibiotic la 12 ore si in plina mizerie. pe mine m-a apucat plansul, am stresat sotul sa vina sa ne ia sa facem radiografia la medicover ca ei dau rezultatul pe loc. in final apare vizita dr la ora 11. si sambind imi spune ca ne mutam la saloanele renovate (mobila noua, varuit, asortate pe culori, tv, caldurica). am refuzat si am cerut sa merg acasa si sa vin doar pt tratament. cum sa mai stau in jegul ala? chiar daca stateam la salon renovat tot in jeg ma simteam si cu bucuria de a aduce acasa de la spital vreun virus nou. asa ca vom face naveta pt tratament. ce era mai important pt mine am aflat cu ajutorul medicoverului.

fetele au pneumonie intersitiara (Dr din spital mi-a zis asta la bbfara radiografie) si cred ca au facut-o de la viroza ce bantuie. si cat m-am ugat de pedi sa le fac radiografie! nu ca sunt ok la plamani. ma duc diseara sa ii arat cat de ok sunt fetele mele.

nu va mai plictisesc. mai am de spus doar ca nu imi vine sa cred ca intr-un spital pt copii mici poate fi asa de mizerie. la altele mai saracute cum o fi oare?

ps. stiti cum scot asistenetele mucii la copii? le baga pe o nara cate o seringa mare de ser si ies mucii + ser pe cealalta nara+gura.

Am fost in cladirea de pediatrie la et 2.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by loreen
Gusta asta nu o stiam cu bautul apei si pauza dupa...azi mi-am luat o juma de apa si ma chinuiam sa o beau intre semafoare...vai de capul meu nu stiu cum o sa suport atata apa...[/maroon][/font=Comic Sans MS][/b]

... nu m-am putut abtine, mi te imaginez la semafor cu sticla cu apa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu sanatate multa.

Aurasa foarte frumoase pozele si bineinteles flacaii.

Beatrice frumos concediu ati petrecut, felicitari.

Elisor si eu am comis-o cu maritisul, mi_a trebuit certificat din ala albastru cum au acum copiii, niste declaratii pe propria raspundere ca nu am fost casatorita, ca nu am mai locuit in alta parte, astea trebuiau legalizate la notar, apoi traduse in italiana, apoi si alea traduse legalizate . Dar cred ca depinde de tara. Poti intra pe internet la ambasada din Romania a tarii unde se va oficia casatoria si acolo scrie tot. Sper ca te-am lamurit

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput