Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
fran spune:
Elisor -eu iau vitamine in fiecare luna de cativa ani-un tub de supradyn efervescent(adica 10 zile pe luna) si nu m-am ingrasat deloc. Dar sunt persoane care jura ca se ingrasa de la vitamine. Acuma eu zic ca depinde de fiecare, de ingrasat nu au cum sa te ingrase singure, dar pot sa-ti faca pofta de mancare. Pana nu incerci nu afli![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Tdi spune:
Ciao! greu ma mobilizez la scris...
Elisor, daca de Italia e vorba cu casatoria in strainezia atunci depinde de primaria locului, sunt autonomi si in baza legii fiecare primarie cere sau nu anumite documente. in cazul nostru a fost nasol ca venetzienii astia is tare scarbosi, mai umpic si-mi cereau si pe mama...voiau actele apostilate din Ro (certificat nastere si dovada ca nu mai sunt casatorita = certificat de celibat), dupa ce am cheltuit o avere pe ele plus stresul si drumurile aferente au zis ca-s bune dar nu suficiente
, a trebuit sa le mai fac odata la Milano, alti bani alta distractie. ufff, si acuma ii urasc pentru asta! unei prietene la primaria lor i-au cerut doar declaratie scrisa de mana ca nu mai e casatorita cu altcineva.
...sfatul meu e sa intrebe la primaria lor inainte de a face orice act.
Cuscraaa, ma bucur ca ai dat un semn pe aici, sper din tot sufletul sa va rezolvati problemele de sanatate cat mai repede. cu trezitul noaptea va tinem companie ca si Alyssa ne face nervii cretzi de zeci de ori, mai ales ca-i ies maselele!
revin
Album Alyssa
Tdi spune:
revenit.
Cine vrea caldura si soare sa spuna ca o dau pe toata, pe aici am ajuns la 30 de grade si murim deja, plus ca trecerea asa brusca la cald ne-a lovit in cap pe toti!
Am vazut un copii catzaratori
, si pitika mea la fel face insa cand ajunge in varf incepe sa bata din palme ca ce tare e ea si mi-e rau sa ma gandesc ca n-oi fi tot timpul sub fundicul ei bandit s-o pazesc sa nu cada.
offf, iar nu ma lasa sa scriu, musai s-o scot afara.
Album Alyssa
gusta spune:
Elisor daca e vorba despre sora ta de aici din olanda o sa ii ceara apostila pe certificatul de nastere si actele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni.Daca vrei mai multe date iti zic pe yahoo.
Laura da dupa ce bei apa astepti jumatate de ora.
Olga sanatate lui Tony.
Andra vazut poze frumoase.
Ma paste o raceala ca tot a zis Elisor ca a fost ieri cald eu am stat cam goala afara si acuma suport consecintele.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
elisor spune:
Onixone, Teddy si Gusta multam fain de raspunsuri.
Onixone ce ieftin ai scapat doar cu pasaportul. Teddy laborioasa incalceala.
Gusta da, ai intuit exact despre ce-i vorba. Deci, cum e mai rau. Hai ca te pandesc pe yahoo sa te intreb mai multe. Baga ceva preventiv sa nu ajungi ca mine.
Fran la sinuzita m-am gandit si eu, plus la punctii
. Pai tu esti slaba din nascare, asa ca nu se pune, eu am oscilat toata viata, mai mult spre grasa si mi-e cam teama sa nu dau peste vreo pofta de mancare ce nu pot s-o tin sub control. Hm, logopezi, s-ar putea ca si noi sa avem nevoie de asta ca tare rau mai pronunta, dar mai asteptam vreun an sa vedem cum evolueaza.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Elisor cumetrie este relatia dintre parinti si nasi,adica tu esti cumatra cu nasii copiilor...
Am luat vitamine cu carul si nu pot zice ca m-am ingrasat,nici pofta de mancare excesiva,imi acopera probabil necesarul carentat de cura...
Oricum azi iar am zis pas la mancare...abia am reusit sa ciugulesc 2 mere si ajung acasa in jur de 6
Poze a facut Cornelia ca eu uit sistematic sa-mi iau aparatu ,dar nu stiu cand va reusi sa le si descarce...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Am cerut sa plec din spital si apar internata ma duc la tratament dar stam acasa. Ce cosmar la Elias! o mizerie !!!!!!! numai in cele mai negre cosmaruri am vazut asa ceva.
Am facut la fete radiografie. Au pneumonie interstitiala. Sa vedem Alexia ce o sa ia. Bb ia zinacef. Ni s-a recomandar aerosoli cu adrenalina. Asta ar insemna sa iau aparat acasa.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Cuscra rectifica te rog ...Georgia invata nu tu...
Monule drag iti trebuie un car de rabdare si de rabdare ca sa faci fatza la toata situatia asta ....
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mickyyy spune:
Monu, sanatate multa la fetite
, sa se faca repede repede bine, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Aerosoli stiu ca se pot face si la clinici particulare, dar costa, intr-adevar. Stiu ca cei de la Medlife fac asta (a facut nepotica noastra acolo, pe vremuri era doar 15 RON sedinta, acum nu mai stiu cat e), si conditiile sunt incomparabile fata de cele din spital.
nelia, noi vrem, de fapt eu as vrea si maine daca s-ar putea, insa barbata-meu ma tempereaza, cica e prea repede, sa ne mai linistim si noi (macar financiar), sa mai creasca nitel fetele, sa mai respiram si noi putin inainte de a ne bagam iar cu nasul in scutece si biberoane. Daca ar fi sa-l planificam, probabil peste vre-un an sau doi....numai ca eu una parca l-as vrea mai repede.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!