Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
elisor spune:
Neatza!
La prima ora nu ma doare capul, sper sa fie un inceput bun, raman doar problemele cu nasul, dar e normal atata timp cat nu prea m-am invrednicit sa fac un tratament.
Cred ca intr-o oarecare masura ii inteleg pe cei care sunt suferinzi rau si isi doresc moartea, sa se termine toate...migrene am de cand ma stiu dar aseara era o durere atat de vie ca m-a palit indiferenta de tot si de toate.
Bine ca e o noua zi si eu ma simt un procent mai bine.
Laura, OlgutaM sarumana de sfat, dar nooooo, nu ma las de dieta, ca nu ma mai suport si apoi ajung sa dezvolt depresii cat casa daca nu ma impac eu cu mine. Si in plus, am liber la legume si fructe (anumite), exact ce-i lipsea corpului meu.
Laura in privinta dietei nici n-a fost prea rea ziua de ieri, gust, miros nu am, apa, ei, mi-am pus ochiometric juma de litru intr-un bidon de 2, dar acum am vazut ca de fapt am baut 1 litru pe stomacul gol, asa ca un' sa mai incapa altceva.
Da' vitaminele astea nu ingrasa?
OlgutaM pai ziceam de salbatica mea tocmai ca nu se joaca cu copiii de varsta ei, daca o baga copiii mai mari in seama e fericita, asa ca Maya e bine zic eu ca se joaca cu copiii, si e mai bine sa nu dezvolte atasamente fata de adulti, va intelege foarte usor si vei sta linistita la capitolul "nu vorbesti cu strainii".
Ai dreptate sa te bucuri ca nu e cataratoare, asa esti mai linistita si relaxata afara, nu tot dupa fundicul ei atenta sa nu cada.
Nelia bafta la examenele cele mai ai. La mine nu e nici un pericol ca s-ar putea prinde ceva ca mi-am legat trompele.
OlgaT ai un ton optimist desi, sincer ma gandesc cum faci fata la atata acumulare psihica, fizica, oboseala. Sigur ca va fi bine Tony, acum e o alta incercare pentru tine prin care ti-era scris sa treci. Sanatate si putere!
Gusta sarumana de sfat
!
Andra da' ce e exact cumatrul, adica ce relatie e cu tine?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Buna dimineatza...
Elisor Pharmatonul este un complex de saruri minerale din cate-mi aduc aminte si eu le folosesc cu precadere cand vine primavara ca almeu organism nu prea se adapteaza la trecerea dintre anotimpuri...
Eu ieri am mancat abia seara niste fructe si ceva legume suficient cat sa-mi dau peste cap stomacul si sa mor acuma cu el de gat ca noi nici bude nu aveam in unitate...
Azi mi-am tras niste mere in geanta dar parca vad ca ajung cu ele acasa...
Olgutza din Canada ma bucur tare ca ai mai dat un semn ... si iarasi ma bucur imens ca ai chiar si aparent un tonus psihic bun...asta te ajuta sa supravietuiesti...
Olgutza din America cum mai esti tu?!
Gusta asta nu o stiam cu bautul apei si pauza dupa...azi mi-am luat o juma de apa si ma chinuiam sa o beau intre semafoare...vai de capul meu nu stiu cum o sa suport atata apa...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Aurasa cum a resuit Alexandru sa-si scoaa manutza...am facut un exercitiu de imaginatie si nu mi-a iesit...si am vazut ca baietii seamana intre ei tare bine...
Tare va invidiez ca aveti sansa de a mai creste inca un bebe mic...eu oricat mi-as dori stiu ca atata pot...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
elisor: scuze de intarziere cu raspunsul dar s-a bulit un hard si nu a mers deloc computerul.Da e puternic...eu in pat simteam cum mi se desfunda nasul si mai simteam un punct rece in mijlocul fruntii.Dar alex tot infundat este.Parca ca niciodata azi e mai rau.
E adevarat ca trecerea brusca de la 8-9 grade la 22 l-a dat peste cap.nu mai stiu ce sa ii dau, ca te o saptamana tot ii dau...si parca imi este nu stiu cum sa tot il infund cu medicamente.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Aurasa spune:
Loreen - stii cat s-a chinuit? Mormaia in patut si se foia si pufaia, eu fiind la bucatarie. Cand am intrat sa ma uit la el, asa arata si nu m-am putut abtine sa nu-i fac o poza
Aurasa
Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)
patriciaRO spune:
Omustata, - Alex a dormit cu noi... Fiindca erau 1 pat mare si unul deasupra la unul dintre hoteluri. La altele erau doar 2. Asa incat a dormit foarte bine cu mine, Alex!
Andra, vai ce nasa frumoasa ai fost. Sa va traiasca finuta si sa fie sanatoasa si sa aibe noroc de bani!
Gabitza, faina rau vila.. Eu n-am apucat sa ajung la cetatea Rasnov. Tare mult mi-ar placea. Trae faine poze si vad ca ati avut vreme superba!
Elisor, daaa, Pifosul era foarte activ si nu mai stia unde s-o apuce. Ii placea tot ce vedea in jur...
Monu, sanatate micutei.. Sa fie bine!
OlgaTarziu, multumim frumos. Fain Videoclipul!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Neata!
Andutzy, ce nasica sexoasa ai fost, finuta e frumoasa raaaaau, am studiat la poze aseara pana mi s-au umplut ochii de lacrimi. Mi s-a facut asa un dor de bebe ca azi noapte m-am visat gravida in 4 luni si bebe se agita de zor in burtica
OlgaT, un big hug pentru tine, mamica puternica! Sanatata multa puiului tau!
Aurasa, scumpicei baieteii tai, se vede ca esti o mamica fericita.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
andutzy spune:
Neata!
Eli, cumetrii nostri sunt prieteni f buni de familie, mai exact ea mi-e prietena de ani de zile si el de 3 ani de cand sunt impreuna!
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Fetelor cu calduri mari dati si la mine nu fiti zgarcite. Am zis ca macar o zi sa stau si eu in casa sa ma refac compet, Bianca poate astepta dupa-masa sa iasa cu Dan, dar si azi e musai sa ies. Cand vad soare ma avant si ma imbrac mai lejer, ies afara si dau cu nasul de vantul asta rece si neprietenos.
Gabitza voi ati avut vant, cum a fost vremea, soarele l-am vazut in pozele voastre, dar a fost totusi rece, nu?
Gusta la voi a fost ieri un regal torid, vreo 29 de grade.
Onixone vibrocilul la noi a avut efect pentru nasuc, il desfunda rapid si eu mai am baton din ala de inspirat, daca stii cum erau aici si-l folosesc cu succes, doar ca e pe termen foarte scurt, tot vibrocilul are efect, dar nu folosit timp indelungat.
Teddy
pentru mesaj!
Oana sa fie alegerea cea mai buna dintre toate si sa se acomodeze Alex din prima zi. Numai bine va doresc! Imi imaginez ce fata ai facut dimineata cand ai vazut toate alea mergand, aprinse 
Laura, Oana, Cornelia da' n-ati spus nimic de poze, n-ati facut la intalnire?
Laura da' nu mi-ai raspuns cu vitaminele, ingrasa au ba? n-am luat vitamine in viata mea, decat in sarcini, mai mult la Bianca, la Andreas eram un copil tembel care strambam din nas la orice. Si folclorul stii cum e, si de-asta vreau sa-mi spui daca la tine au avut vreun efect de balenizare, daca spui ca ai luat.
Si o intrebare pentru fetele care s-au maritat in strainezia: v-a fost suficient certificatul de nastere international sau a fost nevoie de apostilari, legalizari si alte asemenea balarii? Teddy, parca tu ai comis-o astfel, nu?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
fran spune:
Buna!
OlgaT-noi suntem binisor, multumim de intrebare, Iepu' a inceput sa mormaie cateva cuvinte si acum cica are doar o simpla intarziere de vorbire. (am trecut si prin deficit de atentie si hiperactivitate). Azi mai mergem la o tanti psihiatru si cu asta ne-am cam incheiat socotelile cu psihiatri. Incepem cu logopezii...
.Multa sanatate lui Tony si tie putere sa le duci pe toate
Elisor-sa nu fie sinuzita ca si aia da dureri de cap...
Oana-bafta al gradi, sa va placa si sa va simtiti bine acolo.
Gabitza-la vila Alisa ati avut frigider in camera? Ca nu m-am prins din ce scrie pe site...
Am vorbit cu Monu, sunt inca la spital dar zicea ca e jeg mare si vrea sa plece. Asteptau sa-i faca Antoniei radiografie la plamani, i-au recoltat si urina pt. urocultura si de ieri ii faceau antibiotic prin branula. S-au internat pentru ca Antonia tot facea febra, sub antibiotic fiind(37,7) iar ieri a sarit la 38...Sper sa se faca bine repede, ca tare greu trebuie sa-i fie sa tina un pui asa mic cu branula...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut