Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'

Laura ce vorbeai tu de platit curatenie dupa ce ati plecat de la Oana?!Pai am vazut acolo ditamai echipa... se bateau pe mop! Bag seama ca briza marina le prieste bine copiilor constanteni, toti sunt grasi si frumosi!

Fran, halal doctori, de sistem ce sa mai zic! Cred ca v-a intrebat ce meserii aveti ca sa stie cat de mult plangeti dupa bani!

Aurasa, sa-ti traiasca baietii ! Si Maya face la fel cand se apropie cineva necunosut de Patrick insa nu se implica prea mult cand e vorba de baitza sau schimbat. Se poarta de parca a avut un frate din totdeauna, se mai opreste din cand in cand sa se uite la el sau sa-i faca cateva jucarii, in rest isi vede de joaca ei.

Andutzy, ai fost o nasica tare frumoasa si ma bucur ca te-ai simtit bine la botez. Chiar intentionam sa te intreb pe privat cat a costat biserica - tot acolo am botezat-o si noi pe Maya si anul trecut taxa era "dupa posibilitati" insa 4 milioane cat a platit nasul nu li s-a parut de ajuns.

Noi avem botezul pe 28 si ne-am hotarat sa facem o petrecere in familie, fara pretentii, daca este frumos afara ne gandeam sa punem masa la tzara, la Clinceni. Mi-ar fi fost mult mai comod sa fac la un restaurant, insa nu mi s-a parut o idee buna sa ne punem neamurile la cheltuiala (costa meniul cat la o nunta anul trecut.

Gusta, de ce esti asa emotionata? Sa inteleg ca Marutzu nu a interactionat prea mult cu copii de varsta ei? Hai ca va fi bine si daca o sa o duci regulat iti va fi si tie mai bine ca vei avea un pic de timp numai pentru tine!

Elisor, si eu m-am maritat in State doar cu pasaportul. Nu este la fel peste tot.

Mygirl, deci de luni Alex merge la gradinita? Abia astept sa ne povestesti cum a fost in prima zi! Of, ce repede au crescut! Parca mai ieri asteptai sa-ti vina caruciorul din State si imi amintesc ziua cand i-ati montat patutul... cat de entuziasmati si fer

OlgaM, stiu cat de grea este asteptarea asta. Cel putin acolo nu ai indoielile pe care le-ai fi putut avea aici in ceea ce priveste serviciile de expediere. Eu cand astept ceva important imi verific cutia postala de 5-6 ori pe zi ca mai exista si riscul sa-mi pescuiasca vecinii din cutie . Oricum multa bafta, important este ca e aprobat, de venit trebuie sa vina!

Nelia, mi-au placut mult pozele cu fetele tale dormind impreuna. Bafta multa la examene, sa fie asha cum iti doresti!

OlgaT, te admir pentru ca esti o mamica atat de puternica, mai ales ca ati trecut prin atatea pana acum.

Monu, nu imi vine sa cred ce povesteti despre Elias. S-a imputzit treaba rau. Eu imi aduc aminte cu placere de perioada cat am stat internata acolo pt. operatia de apendicita. Aveam 15 ani si am stat la parter, erau niste saloane mari cu 2 sau trei paturi si cu terase imense la fiecare salon. Mancarea era super buna, curatenie exemplara, mai tot timpul se spala pe jos, fapt ce pe noi ne enerva,pentru ca nu ne lasau sa calcam pe jos pana se usca. Pneumonie interstitiala a avut si Maya, ne-au spus ca nu e foarte grav si ca e important sa fie tratata cum trebuie de prima data.

Simona, cand incepe Dragos gradi? Ce te mai miri de ce ti-a facut la doctor nu sti ca e ca in legile lui Murphy, cand ajungi acolo nu te mai doare nimic?

Androix, bafta la examen si bravo lui Filipete cel vorbaretz si papacios!
Eu in principiu vara aceasta o sa stau la Bucium si sper sa-mi iau un Zapp sa am si net acolo. Mi-ar conveni sa vin la Bran ca nu e asa departe - numai sa stabilim data.

Mi-am propus sa fac ordine in dulapuri, mai ales ca pleaca cineva la Fagaras si vreau sa trimit hainutele care i-au ramas mici lui Patrick verisoarei lui Dan care are bebe de o luna!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra spunei Georgiei sa fie smechera ca va lua examenul...
De stabilit stabilim numa ca noi astea din campul muncii comnuniste depindem de concedii...asa ca in ceea ce ma priveste pe mine zic ca stabiliti voi si eu vad ce pot face sa plec...mie una imi este mai usor asa...
De Andreea.a si Ericozaurul mai stii ceva?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele dau de baut am primit aprobarea pentru operatie sut super bucuroasa.

Iar despre Mara un mare dezastru de am zis ca bat pe una din mama.

Dar bucuria de la operatie nu imi va umbri ziua.Acuma trebuie sa bag repede ceva sa scap de cele 4 kg.Doamne nici nu imi vine sa cred.SUnteti primele care aflati.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Marilena! Ma bucur pentru tine ca iese asa cum vrei tu!

Cu Marutza poate nu o sa iasa bine din prima, dar nu descuraja, e bine pentru ea sa socializeze.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, bravo!!!! sa fie intr-un ceas bun cu operatia.

noi am fost la tratament. o sa faca antibiotic pana duminica. m-am enervat pe pediatra. s-a aratat mirata ca nu am stat in jegul ala si mi-a spus pe ton.. ca inca nu exista spitale private. plus ca desi se vede pe radiografie ca alexia are pneumonie nu era convinsa ca trebuie sa ii dea tratament plus ca ea niciodata nu a auzit nimik suspect la plamani la ambele fete. ma gandesc cu groaza ca asta mica a fost vaccinata la 2 luni in cond in care stranuta si era subfebrila si poate avea deja un inceput de ceva. am intrebat si de aerosoli si a fost super "draguta" si nu ne-a dat nici un raspuns clar.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta felicitari pentru operatie... sa iasa toate cum trebuie...
In ceea ce priveste evenimentul de azi cu Marutu la cate mame ciufute sunt eu nu stiu de ce sa-ti bati capul.Nu merita...eu am vazut atatea incat imi vine sa ma pup ca sunt normala...as zice mai multe dar am de mancat o varza salata

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

la fete, am mai intrat sa citesc dar nu am scris din diferite motive.
Monu sanatate la fete si sa se faca repede bine sa poti sa ai putin grija si de tine.
Andutzy foarte frumusica ai fost, si mi-a placut foarte mult cum erai machiata, singura te-ai machiat sau ai fost undeva? Sincer, in pozele unde nu se vedea burticutza nici nu ai zice ca esti insarcinata, esti gagica toata.
Nelia, bafta la exemen si bravo tie ca scapi!! caterina mea se pare ca e exact ca Agata la preferinte de joaca, catarare si atarnare.
Gabitzam foarte frumos unde ai fost, si curat. minunat! Si imi palce foarte mult tunsoarea ta si cum iti sta.
Gusta sa fie intr-un ceas bun operatia si sa aiba rezultatele dorite!
Nu mai stiu cine intreba de pampersi si olitza, Caterina nu mai are pampersi din octombrie, i-am scos total, fara ei noaptea ca mai tare o debusolam. Facea kk la olitza de la 9 luni, cu pipile a fost putin mai greu, la inceput o puneam pe oala din 15 in 15 min, si ii ziceam pisss, si o tineam acolo chiar daca nu facea. A trebuit sa ii cumpar 2 seturi de alea de chilotei cate 7 in pachet cu zilele saptamanii, si vreo 5 perechi frumase cu cateii, pisici, barbie, pe ei si ii ziceam cere la olitza sa nu uzi cateii, etc. Oricum a inceput sa cera rapid dar cerea si ii dadea drumul , nu se tinea. De vreo 2 luni nu mai am probleme, foarte rar are accidente, numai cand se joaca cu copii si uita sa ceara sau cand se uita la ceva la tv si nu vrea sa piarda sau uita tot asa ceara. Si noaptea se trezeste si cere. Am citit undeva ca sa nu s epuna accent pe ceratat cand face pe ea, ci mai mult foarte laudat cand face/cere la olitza. Cand nu cere doar explicat si aratat olitza, caci daca o bagi in seama prea tare cand face aiurea ea crede ca e bine sa faca pe ea caci capata atentie.E adevarata treaba asta, si am aplicat-o cu rezultate f bune. (faptul ca nu am covoare in casa a ajuntat, caci ma sters la inceput parchetul f des, trebuie putina rabdare, dar satisfactia e majora cand mergi prima oara la cumparaturi si ai poseta mica si fetitza cu chilotei).
Dieta imi merge bine, am si slabit 3 kg, dar eu manac salate vreo 5 pe zi(capritza ma fac, acum sunt vaca sefa...ma refer la dimensiuni), si beau apa vreo 3 litri,mai mult de foame si adevarul ca ma simt mult mai bine. si dimineata apa aia nu puteam sa o inghit asa fara gust, mi se facea greata, asa ca o fac calda si cu o felie de lamaie stoarsa in ea.
Pe cine am uitat sa nu se supere, neuronul meu e plin de finante dar va pupicesc pe toate dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Gusta, vorba lui Loreen "la cate mame ciufute sunt ...imi vine sa ma pup ca sunt normala"... si eu la fel.
Acum depinde de normalitate, ca poate altele cred ca noi suntem denaturate si ele .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Androix

ce facem mai fetelor, stabilim de-o intalnire si cu New Mami si poate si cu Nelia si cine o mai veni in tara, poate OlgaM, bafta sa primiti cardul pan la urma, plus toate fetele care sunt deja aici? Ce ziceti stabilim o data certa?

Fetele, dragele, bine zice Androix: hai sa stabilim o data certa pentru intalniri. Eu inca nu stiu cum o sa o scot la capat in vara asta cu concediul (din cauza ca sotul si-a schimbat serviciul). DAR am doua week-end-uri deja programate, si va rooooog din suflet sa nu le luati in calcul cand stabiliti data intalnirii(lor). PLIIIZ. Este vorba de 7-8 iulie si 27-29 iulie. In rest, zic eu ca am putea veni orcand/oriunde. Nu am (alte) preferinte
Fran, Teoretic intr-o luna daca te duci nu mai platesti consultatia. Dar pe bune, nu te supara ca iti zic, nu cred ca are Iepu' nimika ! Daca a si inceput s-o rupa pe limba ei chiar n-aveti de ce sa va faceti probleme. Colega mea de birou are o fata cu fix un an mai mare decat Emi, si fetita ei de-abia acum a inceput sa foloseasca cuvinte din limba romana. Pana acum vorbea pasareasca Si sa iti mai spun ceva: nici un logoped nu se uita la un copil sub 3 ani (stiu de la alta colega, al carei baiat nu vorbea deloc, de ii bagase in boale pe parinti)
Monule, sanatate multa printeselor tale !
Tina, si mie mi-ar placea sa ne vedem face-to-face Poate la "marea intalnire"

Emi are cateva obiecte pe care le-a botezat, si ma distreaza teribil cum le pronunta. Stiti ce sunt ghe-pe ? Biscuiti Mai nou ii alinta, le zice ghepitzi sau ghepiutzi E mortalaaaa !
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, cert este ca nu pot tine ritmul cu voi. Ufff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, bravo pentru reusita cu operatia...Ai vazut ca toate se rezolva de la sine? pup!

Eu sunt la bucatarie fac o poienita cu ciuperci ca m-a luat pofta de ceva cu pui si niste chiftelute din carne fiarta cu pui...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput