Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-multa sanatate Antoniei. Sper ca stiti la ce dr mergeti,nasa mea a iesit la cerere din Elias dupa 3 zile-in fiecare zi a primit alt antibiotic pt. copil. Nu vreau sa te speri, doar sa te pun in garda
Gabitza-super concediu ati avut,poate ne mobilizam la vara si facem o intalnire acolo,ma gandesc la ce zice NewMami...Era mare vila?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Multumim mult pt incurajari, sfaturi si aprecieri. Chiar aveam nevoie pt ca sunt de-a dreptul coplesita de toate schimbarile din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna ziua.

Monu multa sanatate.

Elisor si Laura eu nu am renuntat la cafea deloc chiar servesc 5 pezi .Asta e.Iar apa credeti-ma ca in timp e floare la ureche de baut.Orice intrebari aveti va raspund.

Adina felicitari .

Mygirl Oana intrebai de sani nu au scazut cu nimic tot cu ei deschid usa.De la 85f am ajuns la 80 f sau g asa ca mare branza nu am facut.

La ora asta eu nu am mancat nimic si e o caldura afara de iti vine sa stai la pielea goala.Poze nu am inca da promit ca fac ca tare greu ma mai misc.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu multa multa sanatate va doresc...imi doresc sa nu fie nimic serios si sa va reveniti cat mai curand...

Elisor eu in ritmul in care o duc azi nu stiu daca mai mananc ceva ca a trecut ziua fluierand...juma de litru de cafea,2 cutii de pepsi si niste ciunga...nimic din ce-i recomandat sau trecut la exceptional...
Eu nici acuma nu am reusit sa accesez dropshotul...ori reteaua,ori explorerul meu...
Vai si nu s-a strambat Bibi cand a baut porcaria aia...eu nici in nas nu o suport ...

Gabitza ce pofta mi-ai facut cu pozele... dar slabe sanse sa ajung in curand ...ma oftic uitandu-ma la ale voastre...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

de azi dimineata descarc la poze in yahoo. Sper sa va placa!

BOTEZUL FINUTEI NOASTRE

AndraSapt24 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Beatrice-am vazut o parte din poze si mi-am amintit de locruiel prin care am fost si eu candva. Foarte frumoase! Vroiam sa te intreb cum a dormit Alex la hoteluri? Cu voi in pat? Stiu ca si el doarme singur in mod normal, ca si Maya si din cauza asat sunt interesata.

Tdi-superbe pozele si voi stati in maieu!!! Imi vine sa mor. La noi s-a mai incalzit, adica sunt vreo 11 grade la pranz, dar bate un vant atat de rece ca nici nu simti soarele.

Tina-ce frumos este Patrick! Si cate spune Maya! Oare va ajunge si a mea sa vorbeasca atat? Am ras de m-am prapadit la povestea cu masina.

babygirl-felicitari pentru rezultatele Emei! Este mare lucru. Cred ca o sa recurg si eu la metoda ta, dar cand se face putin mai clad si aici. Ma gandeam sa incep cu training pants. Vad ca tu ai inceput direct cu chilotei. Nici nu stiu cum este mai bine. Maya face la olita de cate ori o pun, dar cu toate astea face destul de mult si in pampers, iar noaptea pampersul este plin rau de tot, chiar daca face inainte de culcare. Felicitari si pentru job! Bravo, o multime de realizari anul asta!

Laura-asa pupacioasa este si Maya si-mi place asa de mult. Iar afara, cum vede un copil se duce si il mangaie. Unora le place, dar altii nu prea agreeaza chestia cu mangaiatul si ea ramane foarte mirata ca nu stau copiii la mangaiat. M-a distrat ziele trecute ca il mangaia pe un baietel mai mare si ala statea ca hipnotizat. Si ea ii zambea asa frumos! Pacat ca nu am avut camera la mine sa o filmez.

Androix-ai sa devii celebra cu expresia ca o pui pe Georgia pe carte .

Nelia-la noi parca totusi vine primavara. Este soare, frumos, dar nu prea cald si bate un vant rece. Dar macar este soare. Cand le vad pe fete in poze cu maneca scurta si noi, vorba ta, inca in haine de iarna imi vine sa ma mut de aici. De fapt incepem sa ne gandim serios sa ne mutam in California. Nu ne place deloc vremea de aici. Eu iubeam iarna, acum nu mai pot sa o sufar. NU mi se mai face dor de ea nici macar in noiembrie. Apropos de "monkey bars", nici eu nu o vad pe Maya facand asa ceva, pentru ca si eu am fost si sunt tare mototoala. Eu nu m-am dat niciodata pe asa ceva, daca iti poti imagina.

Danelutza- sa mor cand ti-am vazut maimutica ce frumos se catara. Mai are un pic si evadeaza .

Eli-cum te mai simti?

Gabitza-nu mai apari (sau poate ai aparut, eu mai am o pagina de citit)?

Ma duc sa-mi incep ziua. O seara placuta pentru voi!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, tu ziceai ca descarci poze la yahoo una cate una. Dar eu stiu ca mi-am instalat ceva de la ei si le descarc pe toate in bloc. Ce varianta de yahoo photo ai? Cea veche sau cea noua? Si ce browser folosesti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy si eu am aproape 66 de kg iar de dieta nici nu ma gindesc sa ma apuc. Astept sa iasa verdeturile in gradina si bag salata la greu sa mai scad din greutate. Uite pentru tine care spunea-i ca urci pe tobogan, exemplu de urmat pentru Alyssa : http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070416&ctime=060037 .

Nelia ce scumpe sinte fetitele tale cum dorm ele amindoua.

Florentina pentru Maya cea vorbareata. Ce bine ca spune multe cuvinte si va intelegeti cu ea, eu am ajuns la concluzia ca Isabella stie cuvinte, dar e puturoasa nu vrea sa vorbeasca, spune cite ceva doar cind vrea. Cit despre faza cu tigara, a avut si Isabella vreo citeva tentative, am certat-o, iar acum cind prinde tigarile le rupe bucatele mici-mici-mici si apoi il cheama pe tatsu sa-i arate capodopera.

Elisor sa-ti treaca, ufff, greu cu bolile astea care vin si apoi asteptam sa plece. Sanatate multa.

Laura sper sa fie bine cu Bianca. De ce nu incerci sa vorbesti cu ea, poate totusi stie ce face cind umbla prin casa. pentru Bianca, pentru Delia si unul mare pentru tine.

Revin cu cetitul, trimit mesajul ca pe urma il pierd mai mult ca sigur.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra sa-ti traiasca finuta! Foarte frumoasa papusa, iar si tu prezentabila si cocheta, ai putut sa si dansezi, relatii bune si cu soacra, dar nu l-am vazut pe Dragos, el nu a fost?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitzam, mi-a placut mult la Vila Alisa. Daca ajungem sa facem intilnirea propusa de Newmami, mi-ar placea sa alegem aceasta vila. Arata foarte bine, mi le-am imaginat pe fetele mele alergind pe pajiste, in aer curat, impreuna cu ceilalti copiluti si noi stind la taclale.
Monu, multa sanatate micutei!

Am citit rapid ce ati mai scris, dar acum trebuie sa ies si sa o duc pe Tudora la gradinita. Nu va mai spun ce e afara ca-mi vine sa pling! Ninge, sint vreo 10 cm de zapada, bate vintul, e frig, dar nu ger, deci e o flescaiala pe jos de nu-ti vine sa mai iesi din casa. Asa m-am saturat!!!

Mi-am propus sa nu mai intru pina joi dimineata pe net pentru ca am examenele finale (miine dimineata unul si miercuri seara al doilea) si mai am inca de citit. De joi intru in vacanta pina pe 7 mai, dar din cauza vremii nici nu pot sa ma bucur.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput