Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Danelutza, e clar ca sint copii si copii. Exact asa urca si Agata pe orice scara, pe tobogan, de pe la un an si jumatate. Daca ma crezi, pe Tudora nu pot sa o conving sa puna piciorul nici pe prima treapta, daca o iau in brate si o asez pe tobogan, isi da drumul, in sfirsit. Pur si simplu nu simte nevoia sa se catare, spre deosebire de cea mare, care nici acum nu suporta sa stea pe pamint, se catara pe absolut orice, la orice inaltime si cu o viteza care imi stringe stomacul de frica. Am vazut poza cu titzicile, asa suge si Tudora mea si de cind i-am redus portia, a devenit atit de afectuoasa cu ele ca mi se rupe sufletul stiind ca pina la sfirsitul lunii mi-am propus sa incheiem acest capitol.
Adina, sintem aici, ci gindul alaturi de tine, de voi. Stiu ca sint coplesitoare schimbarile, dar gindeste-te ca se va termina aceasta perioada, va veti linisti si atunci veti putea savura realizarile, care nu intirzie sa apara deja (servici, Ema fara pampersi, vindut apartamentul).
OlgaM, aici nu are nici un gind sa vina primavara. Si eu i-am spus lui Octav ca vreau sa ne mutam, pur si simplu m-am saturat de clima de aici, mie imi place in continuare iarna, dar cind se lungeste atit de mult, mi se acreste si vreau soare!
Mickyyy, hai, nu ma lasa singura! Sa inteleg ca totusi ai ginduri de bb3?
Andutzy, am vazut pozele de la botez. Finuta e o finuta si are niste ochisori... Iar tu, tu arati superb!!! Mi-a placut cum ai fost imbracata la restaurant! Si cravata sotului!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Daniela, OlgutaM multumesc de urari si ca va ganditi la mine. Trebuie sa-mi revin cat mai curand ca nu se mai poate asa, aloc bugetul lunii pe batiste ![]()
Daniela si Bianca s-ar catara pe asa ceva daca ar fi ca la capitolul asta e mare amatoare, mie nu-mi e ca se catara, pana la cer daca vrea, dar nu e atenta si ii aluneca picoarele printre zabrele sau se tranteste de sus pe tobogan fara sa se uite daca s-a pus bine si cine face infarct?
Olguta nici o veste de la greencard?
Laura pai crezi ca am bagat ceva in gura de la atata apa?
Plus turele la baie, parca sunt in luna a 9-a si ma tot apasa.
Gusta am inteles bine ca apa tb bauta inainte de orice, chiar si de cafea?
Gabitza cat e camera la vila Alisa? Pare foarte mare, frumoasa.
Din ce povestiti voi aici copiii vostri sunt foarte sociabili, a mea cred ca e cea mai salbatica, nu da jucarii, nu accepta pupicuri de la alti copii, ii e frica de animalele de la zoo, sa mai continui?
Se poate ca vibrocilul asta sa dea somnolenta? Mie nu-mi vine sa cred, doarme de la 1.30 si e 17 si nu da semne de trezire, am intrat la ea sa vad daca respira ca zau, intrasem la idei.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, pentru cazuri din astea de inghit copiii cine stie ce substante, se poate telefona la TOXAPEL - (021)210.61.83; (021)210.62.82.
Vezi si aici www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">TOXAPEL.
Uite si site-ul www.alisaturism.ro" target="_blank">vilei Alisa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Eli, ma intrebai de Dragos. Nu l-am luat cu noi la botez. Eram mult prea surescitata si daca era cu noi nu ma mai puteam concentra pe evenimentul propriu zis. Azi am fost destul de ocupata si am citit in diagonala ce s-a mai scris. Ce e cu BIanca? A inghitit Vibrocil????
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Ce-i linistea asta pe aici?
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Gabitza sarumana, am citit ce-i pe site, am citit si prospectul, zic ca nu are nimic. Am trezit-o dupa ce-am postat, probabil fiind dupa baita a dormit mai mult. Am scos-o afara in parc sa se invioreze, e in grafic cu istericalele, cu fitele, toanele, tot tacamul.
Andra bine ai facut ca ati fost singuri, bine ca ai avut cu cine-l lasa. Prinde bine sa te mai deconectezi din cand in cand chiar si cu evenimente mai stresante, dar te-ai simtit bine, da? Asta conteaza.
Ralwka multumesc de telefon. Voi ce mai faceti?
Sim iti doresc nastere usoara (oare ai nascut?!) si un bb sanatos, cuminte si sa te refaci cat mai repede, cum vei naste?
Anca s-ar putea sa avem sanse sa ne vedem in vara daca se marita sora-mea in august (eu asa sper).
Mi-am lasat vibrocilul pe noptiera in camera mea, inchis. Vad ca a invatat sa desfileteze capacul.
Bianca (13.06.2005)
loreen spune:
Nu stiu ce naiba are laptopul asta al meu dar dropshotul nu vrea sa-l deschida si pace...
Andra am vazut botezul Ioanei...micutza si frumusica tare,iar sotul tau parea tare mandru ...am observat ca semeni si cu mama ta ...am cunoscut-o virtual si pe soacra ta ...are fatza umana printre altele...
Sa va traiasca ...
Daniela multumim mult de pupaturi ...cu Bianca cred ca-i oboseala de vina ca in ultimul timp,fiind si in vacantza s-a culcat tot mai tarziu si mai trage cu ochiul si la filme triller sau de groaza ca se uita tac-su ...zic eu...o astept si in seara asta cu vreo alta escapada...oricum am scos cheia din usa,am inchis geamul...
Tdi am vazut si zoo vostru...sa mor nu alta...extrem de frumos...nu am cuvinte...pozele sunt extraordinare...mi-as fi dorit sa vad si eu iezi tibetani...si flamingo erau magnifici... iar daca mai spui de sotul tau ca-i bosorog,apa-i ar trebui sa te uiti mai des la el...al meu pe langa al tau e mamaie...zau asa
Gusta chiar as avea niste nelamuriri...am incercat sa citesc la voi acolo,dar nu am reusit sa termin nici primul capitol...
Dar poate discutam pe mess sau iti trimit pe pm nelamuririle mele sa nu ocupam aici tot forumul...
Cuscra sa-i transmiti Georgiei bafta la examene...
Nelia iti tin si tie pumnii si sa ai parte de o vacanta primavarateca...
Elisor las nu-ti bate capul ca afectiunea copiilor este oricand...oricum...si Delia are afinitatile ei si antipatiile la fel...cand spun ca -i pupacioasa este ca perioadele lunare la femei...are ziel si zile,momente in zile...nici ea nu-i darnica cand nu vrea,de animale nu se sperie ce-i drept,dar nu-i timpul pierdut,dar se sperie de altele si se compenseaza ...asa ca Bibi a ta este scumpa foc si cand ma uit la BBC la soarele bebelus nu stiu de ce dar o vad pe Bibi...
Mai nu pot si eu sa ma destrabalez ca tre sa culc plodu...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Fetelor e posibil sa ma doara capul zilnic de la raceala? Am inceput serios sa ma gandesc ca ar fi cazul sa ma caut mai amanuntit, dar asa ma ia o lene/sila sa incep sa umblu pe la doctori...mi-e atat de rau in seara asta, chiar nu stiu ce sa mai iau sa revin la normal.
Bianca (13.06.2005)
OlgaTarziu spune:
Mno sa o iau sistematic... Daca pot
Tot binele gravidutelor noastre.
Laura bine ca ai aparut. Merci de gandurile bune.
Elisor merci si tie.
Monu sanatate puiutei.
Danelutza pup alpinista.
Olga sunt asa fericita ca am apucat sa vorbim
Adina si noi am inceput... Nu asa de succes ca voi. Nu-l presez ca o sa se enerveze si ma trezesc cu olita in cap.![]()
Bea superbe locuri, superbe poze si protagonisti.
Cuscraaaaaaaaaaaaaaati-am dus dorul. Las ca-ti trimit si eu poze cu zoo peste vreo luna. Aici au si dragoni din Komodo
Fran cum mai e iepu? Cand mai prind ceva vreme mai scriu vreo 2 vorbe. Va pup.
Gusta arati beton. Sa te faci bine si sa fii si sanatoasa pe cat esti de frumoasa.
Gabitza ce frumos concediu.
Flore nici cu voi nu ne-am mai povestit de o mie de ani.
Va urasc pentru temperaturile estivale, aici, cum zice si Nelia e lapovita si ninsoare frate si vant de 60 km pe ora. Faina viata in Canada
pun smile-ul asta desi sincer il voiamm pe ala cu degetul.
Eu inca am migrene de 3 zile si azi am stat toata ziua cu ochelari de soare si cu vremea de afara va imaginati ca toti se uitau la mine ca la urs. Mi-am luat ochelarii sa le arat ca nu am un ochi vanat.
Noi am trecut prin clipe urate. Tony e bine acum, asteptam sa facem iar analize... O sa vedem. E un copil puternic si sigur nu e nimic rau. Ma face sa rad de milioane de ori pe zi, ma bucur ca-l am in fiecare secunda si l-am vazut cu febra 40 cu ceva am realizat ca fara el nu as avea chiar nimic, intreaga existenta s-ar prabusi ca un castel din carti de joc. Daca regret ceva e faptul ca nu pot sa-mi permit luxul sa stau acasa si sa-i acord mai mult timp si sa gasesc mai multa disponibilitate pt el. De multe ori vin atat de obosita de la seviciu, fac mancare, curat, ma joc o farama cu el, apoi vine noaptea, ne trezim de minimum 5 ori. Dimineata la 6.30 sunt sus si o iau de la capat cu 3 ore dormite. Si vine lunea, si vine sambata si parca totul curge repede, bebelusul meu creste intr-un baietoi dulce si-mi doresc sa opresc trecerea asta nebuna a timpului....
Olga
loreen spune:
Elisor e normal sa te doara atata timp cat te-ai apucat de un regim de slabire pe un organism suferind...ar trebui sa te pui pe picioare inainte,eventual sa iei si niste saruri minerale sau un complex mai bine de saruri si vitamine....ti-as recomanda cu caldura Pharmatonul ...mi se pare mult mai eficient decat Vitamax-ul...
Dupa ce simti ca esti bine abia atunci sa te apuci de regim
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"