Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
Cloreta spune:
Hello!
Dai si eu cu buna ziua, de citit mai putintel, rusine!
La pozele postate de Bea sper sa ma uit de acasa, am vazut un Patrick de iti vine sa il mananci, doamne ce grasunel frumos
, poate ma apuca vreun gand:) Am vazut si doua brunete frumoase la zoo si mai am de vazut printre treburi pe aici cate ceva.
Monu, cred ca nu trebuie sa te sperii, nu radia copilul, asa a fost si Teodora cand a racit la trei luni, a harait multa vreme, trece.
Adina, felicitari si muult succes la noua slujba, important e sa faci ceea ce iti place. Si asa dupa doi ani de stat acasa nu cred ca ar trebui sa primeze banii ci satisfactiile profesionale sa ne mai sporeaza increderea. Si felicitari pentru reusita cu Ema!
Poate mai am timp sa intru azi, deocamdata va pup!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
elisor spune:
Laura si mie tot cu bidonul de apa mi se pare cel mai greu, pana ajung eu sa gat juma de litru se face seara si constat ca n-am mancat nimic. Si eu zic la fel ca fiind ceva nou sper sa dea roade. Eu la cafea nu pot renunta sau ea la mine ca am dureri de cap daca nu beau.
Flore meseria de ghid e foarte frumoasa daca ai chemare pentru ea, am fost acum vreo 4 ani la Cotroceni cu o prietenea, eram doar noi doua si am gasit ghid o tanara, cu atata pasiune ne-a povestit si aratat ca am stat cateva ore bune. Stia si o gramada de lucruri, am plecat foarte incantata.
N-am putut vedea nimic de pe dropshots 
Onixone multumesc frumos! Oare aici se gaseste karvol pentru priza?! E asa puternic de are efect in toata camera sau trebuie sa dormi cat mai aproape de priza
?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
gusta- vad ca ai ambitionat multe fete cu slabitul tau,felicitari pentru kg pierdute.
Si eu m am apucat de azi ca... nu se mai poate. Am la activ pe ziua de azi doar o cafea ( in alte zile eram deja la 3)si un grapfruit.
Bafta fetelor!!
monu- poate nu si face efect augumentinul, sanatate la bb.
Incerc sa citesc din urma...
Florentina G spune:
Bea, ca sa vezi pozele lui Chris trebuie sa te loghezi pe contul comun.
Chris, tare mult imi place de voi... sunteti atat de finute si de delicate, abia astept sa ne cunoastem si fatza in fatza.
Newmami, l-am vazut din nou pe Patrick, tare dragalash este, pare atat de cumintel. Din poze pare ca este un copil ordonat si ascultator, sper sa fie asa si in realitate.
Elisor si eu tot la Cotroceni am lucrat si exact asta faceam si eu.. luam cate un grup - doua pe zi si stateam la povesti.. era minunat cand vedeam ca oamenii se simt bine si le impartaseam sentimentele. Plus ca primeam toate delegatiile oficiale si am cunoscut o gramada de personalitati... Am stat tet a tet la taclale cu Hillary Clinton, Tony Blair, cu mai toate sotiile de presedinti care erau primiti acolo... hai ca m-am laudat cam mult, dar imi place mult sa-mi amintesc de perioada aceea.
Cand firma noastra va produce suficient de multi bani incat sa-mi permit sa merg la serviciu "de dragul artei" cu siguranta m-as intoarce acolo. Sti cumva numele fetei care v-a fost ghid? - sunt curioasa!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
gabitzam spune:
Gata, a iesit Andrei cu bona afara si am putina liniste sa scriu! De aseara tot citesc prin diverse locuri ce s-a mai scris de cand am plecat.
Marti am plecat tare bucuroasa la drum, in sfarsit in concediu, in sfarsit mai ieseam si noi din Bucuresti dupa atatea luni. Andrei a stat cumintel in masina, a dormit mai tot drumul. Nici n-a fost foarte aglomerat. Si ajungem noi cu bine la Mama Cozonacilor. Care s-a dovedit in final pomul laudat la care ne-am dus cu sacul. Am fost putin dezamagita, mai ales ca noi am tinut mortis sa mergem acolo. Asta toamna ni s-a parut mult mai frumos, poate unde era si verdeata si curtea plina de flori. Cand am ajuns doamna de acolo parca uitase de rezervare, si-a amintit in final dar nu era prea entuziasta, ne-am uitat in trei camere pina am vazut una mai maricica si mai luminoasa. Nu aveam nici un fel de semnal de telefon, baia era foarte mica iar per total mult prea rustic pentru gustul lui Costi. Eu as fi stat acolo dar asta incepuse sa bombane si sa gaseasca tot felul de cusururi. A culminat totul cand ne-a batut proprietarul la usa si ne-a zis ca tropaie copilul si nu poa' sa doarma cineva sub noi. A incercat tot felul de aranjamente pina cand Costi mi-a zis ca-si baga ceva in vila lor si ca noi plecam a doua zi. La masa de seara ne-au dau o talpa la gratar si niste prajituri de doua zile. Incepusem sa cred ca am ratyat definitiv concediul. Astea sunt poze de la Mama Cozonacilor. Probabil ca daca eram doar noi doi si ar fi fost vara, chiar ne-ar fi placut acolo.
Asa ca a doua zi dimineata am plecat hai-hui prin Bran sa gasim alta vila. La un moment dat mi-am amintit ca am vazut mai demult o vila cu un spatiu mare si frumos de joaca pentru copii. Ne-am dus acolo, i-am rugat sa ne arate o camera cat mai mare si de cum am vazut-o am hotarit pe loc ca ne place si ramanem. Ne-am dus dincolo, am luat bagajele si ne-am mutat la Vila Alisa in Bran-Predelut. Camera foarte mare si placuta, doua balcoane, loc berechet de alergat pentru copil, baia cat dormitorul meu de acasa. Un balcon dadea spre o pajiste, cu oi si mielusei, vacute, caini ciobanesti, capite de fan si o vedere superba spre Bucegi. Din celalalt balcon se vedea padurea si in departare Piatra Craiului.
Chiar ne-a placut mult acolo, Andrei s-a extaziat de locul de joaca si de alte animalute vazute prin zona, caini, pisici, rate, gaini, curcani.
Singura mea problema in concediu asta a fost ca Andrei n-a vrut sa manince. L-am imbiat cu fel de fel de bunatati. Asa ca el a mancat zilele astea numai iaurt, mere, banane si cateva linguri de cereale. A mai ciugulit si cate un covrig sau biscuite. Era mult prea preocupat sa exploreze, sa alerge, foarte fericit ca este cu noi amandoi. Dimineata se trezea, ne vedea pe amandoi linga el si ne lua pe rand la pupat, ne-a topit. Plus rasfatul de rigoare, de a carat taica-su la el in brate pina s-a cocosat.
Am calatorit prin toata zona Branului si prin imprejurimi. Am fost la cetatea Rasnov, castelul Peles, castelul Bran, Cheile Gradistei, prin zona Bran-Moeciu, am ajuns si la Brasov. Ne-am bagat cu masina prin toate vaile pe unde am putut, prin Poarta, Simon, Predelut, Zarnesti, Poiana Marului. La intoarcere am intrat si in Cheile Dambovicioarei, pina la Pestera Dambovicioarei. Dormea Andrei, ca am fi intrat si in pestera.
Am mancat nesimtit de mult, dar ce-i in concediu nu se pune, asa-i?
La prinz am fost in fiecare zi la un restaurant care ne-a placut noua foarte mult, Coliba vanatorului, la iesirea din Tohan spre Bran.
Cand ne-am intors, Andrei nu stia cum sa alerge mai intai de la o jucarie la alta, le pupa si le butona si le aduna dupa el, a vrut filmuletele lui la televizor si a mancat si el in sfarsit o masa ca lumea.
Cum va ziceam , mai sunt si azi si maine in concediu, am de spalat o gramada. Si mi-e lene ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Vai Monu, ce s-a intamplat?
Mi s-a facut un gol in stomac... sper sa nu fie nimic grav si sa veniti acasa repede si sanatoase!
Ma rog pt voi!
Acum o ora am vorbit pe mess si imi spunea ca merge la Medicover diseara. Probabil ca a chemat salvarea altfel nu imi explic.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Florentina G spune:
Gabitza, ati avut un concediu de invidiat!
M-am uitat la toate pozele si mi-am inchipuit pentru cateva secunde ca eram acolo..
Cand ma gandesc ca suntem la o aruncatura de bat de toate locurie pe care le-ai pomenit si ca nu ne putem misca de la Bucium pentru ca Dan se incapatzaneaza si nu vrea sa faca scoala de soferi ma apuca nervii.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Beatrice am vazut mare parte din pozele voastre, mi-au mai ramas de vazut Berlinul si Italia, splendide, multe obiective mi-au amintit de concediile din tineretile noastre cand la fel ca voi umblam cat era ziua de lunga avizi sa ne incarcam retina, mintea si sufletul pentru mult, mult timp.
Ma bucur ca ai impartasit cu noi, Pifosul pare ca s-a simtit foarte bine, si-a facut si o prietenea turcoaica, tare draguta de altfel.
P.S. Pozele Cristinei nu le vezi decat in contul comun pe yahoo, ca nu le face publice.
Gabitza am vazut si pozele voastre, mai rustice de data asta, dar la fel de frumoase. Locurile sunt minunate, cred ca v-ati incarcat bateriile pentru o perioada de timp, nu?
Se vede si din poze cat e de rasfatat Andrei, care mai de care va intreceti sa-l alintati, iar el nu scapa nici o ocazie. Cum sa nu te topesti vazand acest ingeras dormind la mami-n brate care-l protejeaza de visele urate.
Florentina wuau, sa ii vezi la cativa cm de tine pe toti marii lumii, asta o intrebam si pe ghida noastra daca vede toti oaspetii de la Cotroceni. La fel cum spuneai si tu, salariul foarte mic, dar pentru asta nici ea n-ar fi plecat de-acolo, avea un prieten care insista sa-si schimbe jobul cu unul mai bine platit (ca, da, am ajuns sa discutam si altele pe langa muzeu), dar nu-mi amintesc cum o cheama, din pacate.
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Am reusit sa deschid dropshotul si am vazut 2 ingerasi dormind (Nelia), o alpinista care mi-a taiat respiratia (Daniela) si o printesa tentata sa se apuce de fumat (Florentina).
Gabitza eu n-am fost in concediu si am spalat cateva masini.
Cristina (CrisDun) esti fericita cu un comportament linistit si cooperant din partea Carinei la doctor.
Mi-a baut vibrocilul Bianca, nu stiu cat mai era in tub, mi l-a adus de pe noptiera de la mine din camera si-l sorbea de ultima picatura. Sper sa nu aiba vreun efect.
Bianca (13.06.2005)