Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Salutare!
Multumim de urarile de sanatate, Bianca e bine, au mai ramas niste sechele de tuse, iar eu ceva mai rau, deh, batranetea, nasul nu se mai opreste, stranut incontinuu, o vaga durere de cap frontal care persista de cateva zile, o stare blegoasa si am atata treaba si energie deloc.

Multumesc si de raspunsurile cu pediatra mea. Nu am de gand sa imi bat capul cu ce mi-a spus.

Daniela vazut poza "rusinoasa", eu daca as face o asemenea poza n-ar fi de tandrete, eventual mi le-ar lua la bataie, i-am explicat ca de acolo a baut (ma rog, vorba vine) in maternitate laptic, ea a negat vehement ca s-ar fi atins vreoadata cu gurita de ele. Inteleg de ce ti-e greu s-o intarci.

OlgaT m-a intristat vestea ce ne-a dat-o OlguttaM, sper din tot sufletul sa nu ajungeti sa faceti biopsie, sa se retraga asa cum au aparut si sa se faca Tony bine. Ati avut foarte multe de patimit cu Tony si sper sa va opriti aici. Va si numai bine va doresc!

Teddy daca exista ganduri de bb2, eu zic sa le concretizezi, e posibil sa va para rau cand chiar e prea tarziu, unchiul lui Dan s-a rezumat la un copil din motive medicale, a tras foarte mult cu copilul, nspe operatii in Italia sa-i refaca mana, in fine nu intru in detalii, dar iti spun ca ce fericit era cand a auzit ca vom mai avea un copil, ne-a spus ca-i vine sa se dea cu capul de pereti ca nu l-a facut si pe al doilea. Ti-am mai spus eu ce parere am despre lookul sotului tau, el bosorog??? Poate doar in acte, dar nu prea cred. Go for it!

Mynicegirl eu ma alatur la dieta, oricum de cateva zile nu mai am miros, gust asa ca ce conteaza ca bag frunze sau cioco, nu ? Cioco e cel mai mare dusman pe care-l am ca sunt innebunita dupa ea, nu orice sortiment, dar am lichidat stocul din mall asa ca inca un motiv bun sa incep.

OlgutaM sper sa se rezolve birocratia si sa va obtineti green cardul ca stiu ce benefica ar fi pentru tine o vacanta in ro.

Gusta ai tacut si-ai facut, te-ai retras de pe-aici o vreme in care ai slefuit corpul, te-am vazut in pozele de la superdieta si schimbarea e enorma. Iti spun sincer ca tu esti cea care m-a ambitionat, bine, sa asteptam rezultatele, dar mi-ai dat un imbold.

Florentina chiar ma intrebam ce mai e cu voi ca esti cam absenta...mor de dragul lui Patrick, e asa de nostim cum doarme tolanit in cosuletul lui, kg cele multe ma retin sa nu ma bag cu Bianca in patutul ei ca tare mi-e drag sa o iau in brate acolo in habitatul ei.

Pana aici am citit, dau drumul si revin dupa ce ma doftoricesc ca nu mai poci...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy foarte frumoase pozele de la Zoo, imi amintesc de Artisul (zoo) din Amsterdam, mi-e si rusine sa spun ca mandrei mele ii e frica de animalele reale, am fost si noi la modesta zoo din oras, dar nici pe departe entuziasmul Alyssei.
Sotul a vrut sa te impresioneze cu asa o masina, dar daca esti mai tematoare cred ca ti-era mai bun ceva mic de oras, cand am fost la cumnata-mea in Italia il punea pe Dan sa-i parcheze masina de teama sa n-o sifoneze, ea avea o chichineata de masina. Numai conducand-o vei prinde curaj si experienta cu ea.

Gusta sigur Ruti il mosteneste pe olandez cu statura, dar are culoarea parului tau.

Flore m-am amuzat citind despre prima ta experienta de condus, tare ...Maya e la ani lumina departare de Bianca cu vorbitul, raman uimita ce propozitii face, bravo ei!

Oana de la C-tavoi veti avea cele mai educate papusi, cu atata culturalizare, eu nu indraznesc s-o duc la teatru, inca.

Onixone trimis pm, multumesc mult ! E mai bine Alex?

Fran sanatate si doftoriciti-va din timp sa nu ajungeti cu boala de gat, aveti grija ca e tare nasol cand va imbolnaviti in grup!

Laura am avut parte si eu de niste faze nocturne cu Andreas de intrasem la idei, dar sunt aproape 2 ani de cand nu m-am mai intalnit cu el prin casa , intr-una iesise din camera si face un pipi pe gresie in fata usii lui, eu nestiind ca el nu e tocmai el ii spun ca nu putea sa mai tina sa faca la baie, dimineata habar n-avea ce-a facut si credea ca rad de el. Si au mai fost cateva asemenatoare, ma uitam sa vad daca merge la baie sau nu se opreste pe undeva prin casa, incerca sa descuie usa sa plece...dar cum spuneam, s-au linistit apele.
Sim stiu ca naste undeva prin aprilie, daca nu cumva a si nascut.

Ralwka tot asa bine papa Iulia?

Gabitza bine te-ai intors, asteptam pozele si povestirile.

Andra, n-am mai intrat de vineri si am ratat sa-ti urez toate cele bune de botez, dar te felicit acum pentru calitatea oficiala de nasica si sa-ti traiasca crestinul/crestina. Pozele!!!

Nu pot deschide dropshotul, again.

Asa, acum ma delectez cu pozele lui Bea, apoi vi le pun si pe ale noastre, ca tot n-am chef de nimic.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata'

Gabitza, bine ai revenit!

Monu, poti te rog sa dai mai multe detalii despre centrul unde au loc activitatile de care povesteai? E o lista de asteptare sa inteleg?

Elisor, nu zic ca esti fotomodel dar nici asa grasa cum te descri tu nu te vad! Oricum sper sa functioneze si la tine dieta si odata cu kilogramele in plus sa se duca si proasta dispozitie si raceala...

Andutzy, ma bucur ca a iesit bine botezul si astept poze!

Adina, in graba mea am uitat sa te felicit pentru noul job! E important sa-ti placa ceea ce faci - banii conteaza si ei dar nu mai mult decat sa te simti fericita si implinita mai bine de trei sferturi din zi!
Primul meu job a fost cel de care imi amintesc cu cea mai mare placere. Eram ghid la un muzeu si cand luam salariul trebuia sa mai aduc bani de acasa ca nu imi ajungeau sa platesc toate achizitiile pe care le faceam de la colege care practicau un fel de comert ambulant ! Cand mi-am gasit un alt loc de munca mult mai bine platit greu m-am adaptat, aveam un gol in suflet, mi-a lipsit mult timp acea satisfactie personala si chiar si acum ii mai duc dorul.

OlgaM, ce ai rezolvat cu actele de la imigrari? Tinem pumnii sa reusesti sa vi in tzara in vara asta!

Am pus un filmuletz cu Maya www.dropshots.com/day.php?userid=89394&cdate=20070415&cimg=0" target="_blank"> aici, sa vedetzi educatie ce-i da taica-su!

Revin...

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

N-am vazut decat pozele...de citit doar pe diagonala...iar ati scris 5 pagini....deci pe mine m-ati pierdut de client deocamdata.....
Dar ca sa nu ma dati de tot disparuta, am zis macar un buna dimineata sa va urez .

PS: nu mai stiu cine avea curiozitatea legata de mine, dar din (ne)fericire n-am luat-o inca pe urmele neliei, mai astept putin!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!

Stiti ca ma laudam ca am pus net acasa Ei bine, la cateva zile ni s-a busit un hard, tziuia si haraia parca inghitise jaratec, asa ca am lasat-o moale pana a venit hardul cel nou ... iar pe laptop nu imi place sa intru nici de frica, pentru ca nu reusesc sa ma obisnuiesc cu tastele alea

Noi am continuat traditia, si am fost ieri la zoo. De cateva saptamani nu mai luam aparatul foto cu noi pentru ca s-au tziknit astia de la zoo si au pus peste tot afise cu fotografiatul interzis... insa am pus ceva poze de la Cota 1400, Trei Brazi si Cabana Poiana Secuilor, de acum doua saptamani...

Pitika nu mai impinge copiii, cred ca am reusit sa o convingem ca e urat, si ca nu mai primeste cadouri daca va continua sa impinga copilasii Bine, a si primit o tricicleta (odioasa) de la Iepuras (socrela).
In schimb, face greva foamei. Ieri a avut fix trei mese, si alea cu chiu cu vai

Am citit pe sarite, si am vazut ca unor copilasi le e frica sa mearga la doctor. Noi am avut noroc la faza asta, pentru ca de cele cateva ori cand am fost, doctorii ne-au rezolvat problema (cel mai important a fost cand i-au pus la loc manutza, dar am mai fost si alta data, cand i-au facut dexa ca sa ii treaca laringita). Per ansamblu, inca nu ii e frica de doctor si de injectii ... asistenta de la pedi e tare draguta, si are mana foarte usoara

Danelutza, super poza !

Sa aveti o saptamana usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Sunt la munca...am venit la munca si prima chestie care a facut-o a fost o criza de nervi ...era atata mizerie in birou la mine ca nu stiam unde sa-mi pun cana de cafea...mi-a luat o ora sa fac putina lumina in fatza mea...
Delia a avut si ea un soc cand a dat de Tutzi,dar dupa 10 minute si-a revenit si acuma e pasnica...azi are zi grea ...cica aici e pastele mortilor si se lasa cu chindii grele si la cimitir si acasa...

Elisor iti tin si eu companie la regim ...de azi am hotarat sa tin si eu superdieta asta,ca fiind ceva nou sigur voi fi consecventa...mai greu e cu apa aia de dimineatza pe stomacul gol...altfel nu vad de ce nu as putea...asa ca facem schimb de impresii...dar la pepsi sigur nu renunt...si cafeaua cu lapte

Daniela nu stiu ce sa zic...azi am vorbit cu psiho de la mine de la munca si mi-a spus ca e de luat in seama daca se intampla de mai mult de 5 ori intr-o luna... deocamdata is doua episoade

Tdi vorba aia tradare tradare dar sa stiu si eu cine-i ala ,cu ce se ocupa tac-su ce hram poarta ma-sa...ca doar nu orice isi poate baga ceva in munca mea...

Andra sper sa pot vedea pozele...pe ale Neliei nu am reusit...explorer-ul asta ma capiaza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumesc elisor pt inrebare.Da e mai bine de cand i-am laut karvol de pus in priza.Ma tot gandesc sa nu fie vreo alergeie de primavara.Aici au fost 23 de grade .A venit asa dintr-o data.Am crezut ca murim de cald, ca ne-a luat prin surprindere...radeam ca spuneau astia la radio sa ne pregatim lotiunile de soare si radeam ca era frig afara.Am fsot la un targ de vechituri unde ne-a batut soarele in cap de nu mai stiam de noi.I-am cumparat sapca lui Alex dupa ce am plecat de acolo.Asa da mama!!!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mai fetelor, eu sunt speriata. bb inca inca e subfebrila si haraie dupa 3 sapt de diverse antibiotice si 7 zile de augmentin si 10 zile de nurofen. diseara mergem sa facem radiografie la plamani caci am un pitic pe creier cu chestia asta.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chris, fa albumul public ca nu se pot vedea...

Monu, eu zic ca nu are nimic, insa spre linistea ta du-te sa vezi care-i treaba!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Teddy, am fost la Laco di Goardo... Cloney unde sta? ca mi-am dat intalnire cu el dar nu a vrut sa vina...

Nelia, m-am uitat in album, insa nu am vazut poza aia unde dorm maimuticile tale...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput