Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
Buna seara, ca buna ziua nu mai e de mult timp.
Laura socuri primesc de la Isabella zilnic, nici nu stiu cum se mai prinde grasimea pe mine, ca trebuie sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Acum a invatat sa deschida poarta si pleaca hai-hui prin vecini. Trebuie sa stam incuiati, altfel risc s-o pierd la propriu. 
Teddy dar cit de mare era oala cu fasole si ciolan de ai facut indigestie ? Poate o fi ceva in atmosfera, ca pe mine m-a durut rau de tot stomacul asta noapte si simteam ca mincarea sta ca bolovanul in el.
Sanatate multa.
Ia comunica repede la babuta, te-ai mai ingrasat sau ai ceva la purtatoare, ca din poza asta asa pare
. Ca daca doar te-ai ingrasat, ma simt si eu mai bine, la ce burtica bombata conduc. 
Florentina multumesc. Maya era mai micuta cind tragea la tite, noi de-acum incepem sa ne cam rusinam, dar asta e, profit si eu cit mai pot, ca nu stiu daca voi mai avea alta ocazie. Ce scump e Patrick cum doarme 

Gusta baga poze cu domnisoara, sa vedem cit de mare a crescut. Cit despre ce face Isabella, am noroc ca parul meu saten spre blond, asa ca nu se vede daca am si fire albe.
Cuscra si Isabella a incercat sa treaca pe partea cealalta, asta ca sa se joace cu copiii vecinilor, dar pina la urma a deschis poarta, i-a facut ciao lu'tatsu si a disparut la joaca. Acum pricep eu de ce sintem cuscre, ca plozii fac aceleasi nazdravanii.

loreen spune:
Monu hai ca si pe mine m-ai facut curioasa...dar banuiesc ca numai in Bucuresti se organizeaza asa ceva...
Adina felicitari pentru noul servici...atata timp cat faci ceea ce-ti place poate nu observi renumeratia mica pentru inceput.
Cat priveste facutul la wc la mine este o problema de comunicare cu Delia,asa o vad ...eu i cer ceva ce ea nu prea pricepe...face caca in pampers si o intreb "ai facut caca" la care ea imi raspunde "nu veau",eu ii spun ca nu o intreb daca face ci daca a facut la care ea insista cu acelasi raspuns...in final cand ii spun sa mergem sa o schimb vine foarte docila dupa mine...stie ca toti din casa facem la wc ,dar bebe ,asa-si spune ei, are scuze ...apoi iarasi am observat ca nu ma anunta cand face pentru a o schimba,ca sa nu mai zic ca ea inca face caca noaptea...
Deci eu zic deocamdata pas pana prin iunie...multumesc oricum pentru detaliere...
Nu ai mai pomenit nimic despre suptul degetului...ati avansat?!Delia are o perioada de regresie...
Daniela te inteleg prea bine...am si eu o zvarluga in casa,iar daca as fi stat la curte cred ca-mi angajam bodyguard sa o pazeasca,sau o puneam in lant sa latre la poarta ca de miunat stie foarte bine...
Eu mai nou trebuie sa scot cheile din usa ca se trezeste Bianca noaptea si pleaca pe casa scarii...
Gabitza uelcombec la noi in curte...sa faci un rezumat
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Florentina frumos ai povestit cum ai condus prima data
, mi_l imaginez pe tatal tau care n-a mai vrut sa mearga cu masina.
Adina eu ii pun colacelul pe wc, dar nici la olita nu face, nici pe colacel nu sta mult. Astept sa vina caldura, s-o las sa faca in chilotei, c-am vazut ca nu-i place deloc cind e murdara, poate asa o pricepe si s-o da pe brazda. ![]()
Felicitari pentru "fara pampers".
Aaa, uitam, felicitari pentru locul de munca.
Nelia iti trimit de la mine soare si flori 
Fran sanatate multa la toti bolnaviorii din familie.
Laura noi ne inscriem la muta dintre Alpi, daca voi sinteti cei din Carpati
. M-ai facut sa rid ca inchizi usile ca altfel scapa pe casa scarii. Cind o tin in casa si eu trebuie sa pun siguranta la usa, ca altfel pleaca "ptru-ptru". Serviciu usor miine.
Teddy miine daca am timp, am sa pun un filmulet cu Isabella cum urca si coboara de pe tobogan.
Elisor cum mai sinteti, la sanatate ma refer. 
Gata, dispar sa culc zvirluga,ca vad ca n-are somn.

loreen spune:
Monu nu stiu ce sa cred...stateam si ne uitam acuma la un film si iar ne-am trezit cu Bianca treaza avand un comportament ciudat tare...nu stie ce-i cu ea...ma cam sperie ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Laura tu chiar vorbesti serios, eu am crezut ca glumesti ca pleaca Bianca noaptea. Poate a visat ceva, poate e prea obosita. Si eu am facut asa de vreo doua ori cind eram pustoaica, dar era de la prea mult oboseala, adormeam la televizor, dupa aia bintuiam prin casa, mergeam dormind, dar eu nu-mi aminteam nimic. Dupa cum am spus, s.-a intimplat doar de vreo doua ori, nu sint somnambula. Acum de cite ori ma trezeste Isabella, tot de la oboseala mai intru cu capul in cite o usa, dar ma trezesc instantaneu.

andutzy spune:
buna seara fetele noastre!
Hai ca a trecut si botezul, cu toate etapele lui si luat per ansamblu pot spune ca a fost un eveniment reusit, chiar daca pe alocuri am fost nemultumiti de cum au evoluat lucrurile. Desi azi am mai recuperat putin din somnul pierdut ieri, ma resimt pentru toata oboseala traita, cred ca mi-am dat putin si ficatul peste cap (sau bila, de oboseala) si am o stare destul de rea. Deci in seara asta chiar nu mai sunt capabila sa despic firul in 4 si cu atat mai putin sa descarc una cate una pozele in yahoo(grea misiune). promit ca maine le veti vedea.
Cam atat de la noi, va multumesc pt urarile frumoase si va pup, noapte buna!
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Gabitz, bine ai revenit. Sa-ti fie de bine concediul..
Andutzy, ma bucur ca ti-a iesdit bine... Chiar daca tu ziceai ca esti nitel nemultumita. Pun pariu ca lumea s-a simtit extraordinar!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
'naseara!![]()
ma bucur ca v-au placut pozele de la zoo, imi pare rau ca n-am avut timp sa le mai selectez ca-s multe asemanatoare. cica au in jur de 1000 de animale din 150 specii diverse, multe dormeau ascunse si n-am putut sa le pozez. ce e tare fain la zoo asta ca au si locuri de joaca pentru copii si spatii pentru picnic, restaurant si magazine, poti sa stai toata ziua acolo ca nu-ti lipseste nimic.
Loreen, m-ai bagat in boala cu Bianca, sper sa nu fie pe bune...hai ca poate doar se duce fata sa salute vreu-n admirator din vecini inainte de culcare!
Danelutza, acu' sa-ti zic ca am tricou cu burta sau is pur si simplu grasa?! acus bat 70 de kile
...dar de maine is la dietaaaaaa!
. daca faceam poza aseara dupa orgia cu fasole ma duceati de urgenta la maternitate!
Nelia, imi pare rau ca ti-am facut pofta...jur ca ti-as pune un ciolan la posta daca ar fi voie!
Florentina, ai fost tare la primul drum cu masina!
am vazut poza cu Patrick, doamne ce scump e si cat a crescut!
Beatrice, bravo pentru excursie si poze, multumim ca ne mai "plimbi" si pe noi cu ajutorul lor...eu inca n-am reusit sa le vad decat pe cele din italia
, eram curioasa pe unde ati fost...apropo, nu l-ati vizitat pe George Clooney ca pe acolo sta?!
Simona, am fost si noi la zoo la Timisoara, din pacate inca mai am in memorie ursii aia jumuliti de blana si caprioarele in noroi pana la genunchi
, mi-au placut leii ca aveau multi si erau hraniti bine.
Sa va povestesc o faza cu Alyssa, ieri la parcul de joaca intra intr-o casuta de lemn si probabil crede ca-i la trambulina elastica, isi ia avant si se arunca pe spate...shoc si perplexitate![]()
...se ridica, isi ia iar avant si se mai arunca o data, se ridica cu lacrimi in ochi si nedumerita si vrea iar sa sara dar am oprit-o!![]()
revin ca urla.
Album Alyssa
nelia spune:
In seara asta am fost rasfatata de sot, dar nu si de vreme. Sotul mi-a adus un trandafir alb superb!!! Si m-a trimis la film, la unul pe care doream sa-l vad. Cica du-te si te relaxeaza... am plecat pe ploaie de primavara si cind am iesit de la film a trebuit sa inot prin zapada pina la autobuz. La noi e iarna in adevaratul inteles al cuvintului! Ninge si e frig! Dar ninge, nu se incurca! Nu va mai fac poze ca ma enervez si mai tare.
Cind m-am intors acasa, mi s-a parut atit de bine si de cald in casa la noi! Iar fetele dormeau amindoua intr-o pozitie care a meritat fotografiata. Ia uitati maimuticile www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">dormind, dupa ce au epuizat-o bine pe mami si se pare ca l-au terminat si pe tati, pe care l-am gasit adormit linga ele.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA