Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 7
T_Ioana spune:
Salutare!
Am reusit sa culc piciul care se tara efectiv pe jos agatat de pantalonii mei dupa ce ne-am certat ca mi-a varsat vasul cu apa de pe calorifer. I-am luat Bepanthen ca are
facut praf, ieri a avut 2 scaune super apoase si suntem la regim. La recomandarea dr de famile i-am luat Ascovit (nu ptr diaree, pt pofta de mancare) dar mi-a fost aiurea sa-i dau 1 tableta intreaga asa ca i-am dat doar 1/2 tableta. Mai e cineva care da vitamina C la copilas?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
loren@ spune:
Anca si Bia imi face niste crize de nervi si acasa si afara..azi un baiat mai mare i-a zis "tsunami". I-am zis si lui Dan sa-mi aduca niste scoch ca sa lipesc sertarele ca nu se mai poate..apropo mercic de sfat..am cumparat Remington placa de par..sper sa fie bunaaaaaaa..o incerc simbata cred..
Irina tu o speli pe dinti pe Sabina? Eu Biei i-am dat fier haussmann de la 5 luni pina aproape de 1 an si nu a avut probleme de dentitie!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
acina spune:
Cata chiar ma gandeam cum sa prind sertarele sa nu le mai deschida.Crezi ca merge cu scoci?Ca as incerca si eu.
Ma bucur ca ti-ai luat placa , nu o sa-ti para rau.Mie mi-a placut mult si inca imi place .![]()
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
toanca spune:
Eu am luat aparatori speciale pentru sertare...
Cu scoci nu tine...garantat
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
Am ajuns acasa 
IOANA parca Silvi zicea de fiole cu vit.C odata,pentru pofta de mancare.Dianei i-a prescris acum cand era racita ceva cu vit.C dar nu i-am dat decat un pic,ca ea consuma vit.C la greu,band aproape zilnic suc de grape si lamaie
IRINUTZA alte fructe nu papa Sabina? Numai banana si suc de portocale? Vad ca la lapte stati binisor.
Dianei ii plac mult iaurturile alea mici de 50 g Danonino sau alea lichide Actimel de 100 g.Vreo 3-4 micutze consuma pe zi, cand avem, dar cred ca ar baga en gros daca i-ar da.
Azi i-a facut mami gris cu lapte,cand se trezeste ii dam.Si Ghitza a fost la Billa si a luat chefir de la MILI am citit ca e f.bun si vreau sa vad daca ii place si ei.
Ghitza s-a pus si iar a facut achizitii din proprie initiativa: a luat o cutiutza cu ... lapte praf gata preparat de la Humana ca a vazut ca nu stiu cine cumpara si ca scrie pe el ca e bun 
Si sa vedem daca bea Diana.Acu' sa vedeti ce-i fac daca nu-l bea 
Toanca,Acina,Oachi,Gio,Cata
Nu mai stiu ce voiam sa zic ca-s ko 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
toanca spune:
Plec si eu spre casa...
Ne auzim maine
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Moni mersi de idee.
Toanca sunt aparatori, dar depinde ce sertare si manere ai. eu nu pot sa le prind cu alea.
Am mers cu taxi dupa Marco. I-am sunat si ma astepta gata pregatit de p[lecare. am venit acasa, am luat tricicleta, jucariile de nisip si in parc cu noi.
Marco l-a batut pe un baietel mai mare decat el si asta pt. ca i-a luat lopatica lui. l-a piscat de fata, l-a tras de par si pe urma i-a aruncat si cu nisip in cap
. Normal ca l-am certat, dar in sinea mea am fost tare mandra de flacaul meu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Marco l-a batut pe un baietel mai mare decat el si asta pt. ca i-a luat lopatica lui. l-a piscat de fata, l-a tras de par si pe urma i-a aruncat si cu nisip in cap. Normal ca l-am certat, dar in sinea mea am fost tare mandra de flacaul meu._
Gio siMarco (6 ian. 2006)

Sadico,intzeleg ca voiai smecheras da' si bataus voiai?
Si eu cica am caftit-o pe una cu un an mai mare cand aveam cam un an-doi
nu cunosc motivul exact ,dar se pare ca tot de la ceva jucarii s-o fi tras. Si de aia n-am iesit batausha numa' oleak 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4 "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
GIOVA sa imi zici ce i-ai luat pana la urma ca-s curioasa.Si eu trebuie sa mai iau un cadou pentru Alessia ca luni se intorc din Italia si trebuie ceva mic si usor,ca in avion nu pot cara cine stie ce si evident au ceva bagaje
In WE ne intalnim iar,ca au fost plecate cateva zile la neamuri in Alba,azi s-au intors.
Diana e inca afara cu Ghitza,trebuie sa apara,asta e pasare de noapte 
Am mai pus niste poze si ceva filmuletze,ma chinuiam sa purtam o "discutzie" da' n-a avut chef azi cine stie ce
Mi-a tras o criza de plans cu suspine azi,ca n-am mai vrut sa ii dau ciocolata si am ascuns-o
Asta mi-o manca pe toata 
Chiar voiam sa va intreb,ce jucarii au spiridusii cu care se joaca cel mai mult,jucariile care au avut cel mai mare succes si care-s alea pe care nu le-au bagat deloc in seama? Poate asa mai ne vin idei ce sa mai cumparam,sa ii tinem ocupati macar un pic 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
doina_laila spune:
Hristos a inviat!
Sfintele sarbatori le-am sarbatorit alaturi de parinti, la Barlad. EU si Theodor am mai ramas pentru doua saptamani. E tare placut aici mai ales ca socrii stau la casa. In prima zi ma apucase disperarea, Theodor se impiedica de toate pragurile si covoarele din casa, in loc sa mearga, el alerga si se impiedica. Am spus ca nu rezist cu el aici si deja ma vedeam cu el plecand acasa imediat dupa sarbatori. Dar a doua zi mare mi-a fost mirarea, Theodor s-a obisnuit cu locatia si nu s-a mai impiedicat, trebuie sa specific ca fiecare incapere are cate un prag si la fiecare camera pragul are alta inaltine (asa este la casa asta veche)
Asadar ne-am instalat tabara de distractii la bunica, zilnic theodor impreuna cu bunica si Cezarica (catelul) ies la plimbare pe ulita, urmaresc orice miscare, caii si carutele (di di), gastele (ga ga), gainele (co co). Bunicul a scos din pod hamacul, si e mare distractie si joaca cu el. Groapa de nisip este pregatita, dar din pacate mai mault mananca nisip decat sa se joace
.
Datorita aerului curat Theodor doarme mai bine si mai mult pe parcursul zilei iar eu sunt mai odihnita caci acum am ajutoare
.
Imi pare rau ca nu pot sa ma intalnesc cu dragele mele iesence. Distractie maxima si sa puneti multe poze.
Giova, cate kg ai slabit? Ai spor?
Mirela multa sanatate!
Bombo, isteata foc Jasmin!
Thedor are urmatorul program de masa
dimineata la 5.30 - 6 250 ml lapte vaca
la 10 branza cu fructe
la 14 ciorbica si mancarica de-a noastra (asa mancam si noi mai dietetic)
la 18 fidea, orez sau gris cu lapte, sau iaurt cu banana si 2 biscuiti
seara 250 ml lapte cu 2 linguri de cereale
Jucariile preferate pentru asta mic, sunt niste forme geometrice ce trebuie introduse prin niste fante intr-un cub mare. Imi adce de cel putin 2 ori pe zi cubul ca sa-i desfac capacul sa poata pune formele geometrice.
Al doilea joc sunt niste pahare din plastic de dimensiuni dif ce trebuiesc clatite sub forma de turn, reusiste sa cladeasca 7 pahare, si mai nou a inceput sa le si numere dupa mine, dar nu spune decat do si tei.![]()
Inainte de astea doua jucarii era terminat dupa o orga muzicala. Isi punea singur muzica si dansa, ma topeam toata, da acum a reusit s-o strice, deja este a doua distrusa, da tot ii mai cumpar una. Pana una, alta i-am luat xilofon
, dar deja a rupt batul si canta cu linguritele![]()
Jucariile de plus sa nu le vada, si imi sunt asa de dragi, am sa ma joc eu cu ele ![]()
Multa sanatate voua si spiridusilor!
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)