Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Hristos a inviat !

Sabina are 5 mese pe zi :

la 6.30-7 100 ml de lapte praf
10.30-11 125 de lapte cu 2 masuri de cereale sau o banana cu sucul de la jumate de portocala
13.30.-14 250 de supa mai groasa sau piure cu out sau ficatel (papa un singur fel de mincare )
17.30-18 un iaurt Danone delicios de 125 g cu doua masuri de cereale
21.30-22 125 de lapte cu 2 masuri de cereale
Iar peste zi bea cam 150 de suc de portocale si 150 de ceai.

Noi am fost azi la laborator sa-i facem analize si din pacate, din cauza unei singure analize VSH , a trebuit sa-i ia singe din vena . La inceput n-a plins, a miriit un pic, dar pe urma a tipat mititica de-mi venea sa urlu si eu odata cu ea. Azi dupa amiaza avem si rezultatele.
Ca nu vreau sa-i mai dau fier asa nejustificat fara analize pt ca am vazut ca are un dintisor patat asa o pata usor ruginie. Si desi scrie pe prospect ca de la ferrum haussmann nu se pateaza dintii , eu cred ca de la asta i se trage.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Sabina a pus in ultima luna 400 g. La 1 an si o luna avea 8300 g. Putin , pt. ca a fost racita de doua ori si din cauza asta a mai pierdut in greutate sau n-a mai luat deloc in timpul bolii.
de masurat n-am mai masurat-o sa vedem cit are, dar banuiesc ca nu trece de 76 cm. Deci e piticoaca sectei, alaturi de Diana.

poze Sabina

Mergi la inceput

No c-am masurat-o acu la tocul usii si are 76 de cm fix. Piticoata rau!

poze Sabina

Mergi la inceput

Sabinei ii plac animalele tare mult. Azi am stat afara si am admirat o pisica. Ridea Sabina la pisicuta, pisi venea si se juca , dar la un moment dat a vrut sa-i dea un picior bietei pisici.

Noi am fost de Paste la bunici la Birlad si acolo evident ca Sabina a fost vedeta. N-a vrut sa doarma deloc toata ziua, nu se mai satura de joaca si de cotrobait prin casa. Nu dadea voie la nimeni sa inchida vreo usa. Pe masina a fost bine la dus ca a dormit aproape tot drumul, dar la intoarcere am crezut ca o dau jos din masina . Atia s-a foit, voia sa se dea jos din scaun, tipa, urla, valei , am inebunit tot drumul.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca am intarziat la electro si nu m-a mai luat.
Nu mi-a mers netul, asa ca am pus mancarea la foc.
la gradi nu am sunat, incerc sa ma abtin. daca e ceva sunau ei.
Numerele preferentiale numai miercuri i le da, in Tm ajung joi...asa ca iar ne plimbam cu taxi .

Acina ma bucur ca a scapat de febra, cine stie din ce cauza a avut asa mare.
Oana sa faceti poze daca va intalniti in iasi.
Irina si lui Marco ii plac animalele, indeosebi cateii.
Toanca cu siguranta ii va placea lui matei la Zoo.

dupa amiaza va manca marco macaroane cu branza dulce la cuptor. i le fac acum, caci pe urma stam in parc cu tricicleta si cand venim acasa sa le am facute.

Iar gaureste cineva aici in bloc.
ce bine ca nu e piciul acasa, ca-l trezea acum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Oachi, poate reusim sa ne intilnim.

Deci azi e prima zi cind Marco sta la gradi pina la 16 ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Eu i-am facut Sabinei un pilaf cu legume, dar n-a mincat decit vreo 100 cred . Restul poate il papa mai tirziu.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Da, Irina poate ne intilnim.
Al meu pici doarme de la 11.30 Si eu vroiam sa iesim afara

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nuuu Irina, e a 4-a zi cand sta pana la 16. si pana acum a fost totul ok. vom vedea si-n continuare.

Ce pot cumpara unei fetite de 3 ani, italianca
Este vorba de fetita fostului meu sef, daca mergem in Italia tre sa-i duc ceva,ei i-au luat bratara la marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA : pitici Ieftini si de efect.D-aia precis nu au. Noi am dat primii pitici cadou nepotzelei din Germania care chiar 3 ani avea si careia i-au cazut cu tronc. Asa ca i-am dat si am luat altii Dianei.
La fel Alessia italianca, cum i-a vazut pe ai Dianei s-a aruncat pe ei ... dar si pentru ea aveam pregatit un pachet
Si imi zicea Daniela ca nu se prea omoara dupa jucarii,dar cu ei s-a jucat de numa' ...
Cercei,bratzare si jucarii de firma precis are fata ... da' chinezisme de pitici nu cred

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput