Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io ma uit acu la 88 min cu al pacino.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali...exact asha isi duce si Dani telefonul la ureche...adica invers
Maraki...ultima oara am mancat papanasi la restaurant dar sunt altfel ca acasa. Maica-mea ii face traditional cu branza de vaci, zahar ii fierbe si apoi ii baga prin pesmet prajit cu zahar. La restaurant e cam aceeasi compozitie dar ii prajeste si pe farfurie iti pune un sos cu smantana si zahar ca e dulce + o felie de portocala. Vai..mi-ai facut pofta si mie..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca stiu expresia asta. asa e el de mic, cand ii e somn doarme, nu conteaza unde si cum.
La gradi la fel a facut, acasa la fel.
eu una sunt super fericita, ca nu am stiut ce e ala leganat.
Greutatea: sper sa mai puna pe el, sa nu semene pe tat-su' asa de slab.

merg sa-i dau laptic prin somn, poate va bea ceva.
pe maine, ssi noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..noi ne "laudam" cu ceva raceala si febra rezonabil un 38 azi noapte, in plus Bia seamana cu Zorro..are ditamai dunga mov pe fata de la frunte pina la jumatatea obrazului sting urmare a faptului ca a alunecat pe minge si a dat cu fata de muchia usii in ultimul hal..
Din ciclu prostiile de ieri..
-a incercat sa bage o grisina in priza
-aruncat pamintul de flori de 10 ori prin sufragerie
- s-a catarat pe mobila si pe suportul de la aragaz si se tinea cu mainile de usa de la aragaz,
I-am aratat na na si fundul ei si a zis "na na", dar tot numai prostii a continuat sa faca..
Asa da copil cuminte!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA!
Pasiune mare catzaratul asta vad
Si Dia se catzara pe unde apuca,pe picioarele scaunului de birou,pe marginea de jos a biroului,se urca pe orice cutie sau jucarie care ii sta in cale tinandu-se de mobila ... plus pasiunile vechi: pe boxe,pe caruciorul de papusi ... da' nu arunca prin casa cu pamant ca am evacuat florile : in schimb rupe reviste si le imprastie pe alea prin casa (ieri a bagat bucati de servetzele in masutza - bar )
Si mi-a scos niste sosete noi din sertar,le-a rupt etichetele si dupa ce am pus ciorapii la loc, tot deschidea sertarul sa puna si etichetele "la loc" ,eu am zis ca i le las sa se joace cu ele,da' ea "ordonata" ca taica-su' ,ce mai ...
Ce ma bucur e ca asculta tot mai mult sa stranga jcuariile si sa le puna la loc.Nu chiar pe toate si nu intotdeauna,dar face progrese evidente la capitolul asta.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici ...bag seama ca fetele s mai nazdravane ca baietii...
eu is imbracata o astept pe amma as mrg la servici o ora apoi la 11 30 sunt programata la vaccin asa ca tineti pumnii

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
L-a dus tata-su' la gradi, si la el a plans putin. a plecat de acolo, doar cand s-a potolit.
a dormit toata noaptea in patut, doamne ajuta sa fie bine, dar parca vad ca iese maseaua de jos si facem scandal.
A baut tot lapticul de seara si de dim. tot.

La noi catzaraturile sunt de moda veche, acum aruncam cu toate jucariile peste tot si in toata lumea. si nu numai cu ele, cu tot ce are in mana. Mi-a si belit putin mobila din living.
Zau ca nu stiu de ce a devenit asa de rau si de agresiv. M-a plesnit de dim. si m-a tras de par, dupa care ne-a imbrasitas pe amandoi si ne-a .

Merg ca vine italianca sa plecam pana in aeroport, pe urla la 11 am electrostimulare. asa ca ne auzim dupa 12, daca nu ma suna de la gradi.

o zi buna va doresc cu copii cuminti de tot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata
Hristos a inviat.
Noi suntem bine acum dar am avut o noapte de inviere vai mama noastra.Andrei cu febra 39,6 noi la urgenta la grigore alexandrescu.
Dar a doua zi nu mai avea nimic .Zilele astea am tot stat pe acasa si s-a rasfatat din calea fara, pot sa zic ca s-a obraznicit.Tipa daca nu-i dai ce vrea el, se arunca pe jos si arunca lucrurile pe care i le dai la schimb.Ce ma fac eu cu el ca asa face si pe afara.Daca nu il lasi sa ia vreun gunoi de pe jos , se lasa in fund si tipa .
Nu vrea sa manance mai nimic vrea numai lapte .
Mai fetelor voi aveti probleme de genul asta?
Ali am vazut pozicile cu Iarina.
Ioana ma bucur ca voi sunteti bine , pupicei

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata si Hristos a inviat!
Al meu copil deocamdata e cuminte afara. Doar ca nu prea vrea sa mearga de mina. Dar daca il pun in carut e extrem de cuminte. Nici nu se misca.
Saptamina viitoare plecam la Iasi ca tati e in misiune departe de casa. Asa ca iesencelor poate ne intilnim si noi toate.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi....
Si noi suntem bine, azi Matei are de papat cirobita de pui cu fidea.
Sper sa manance.
Ieri am papat ciulama cu pui.
Da cu toate ca mananca foarte bine...vorba Giovei..nu prea se pune pe el.
Lapte noi bem cam 550 ml. pe zi.
Diseara vreau sa-i fac fripturica la cuptor cu cartofi copti.
Duminica vrem sa ne ducem la gradina ZOO.
Ati fost pana acum cu bebeii la gradina Zoologica?
Daca da, cum le-a placut?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput