Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
irinatunza spune:
Cata, ba da,o spal pe dinti pe Sabina. Faza e ca dintisorul a iesit gata patat. 
Moni, Sabina nu vrea sa pape si alte fructe inafara de banane si portocale. Numai ca azi n-a vrut banana deloc. A baut numa suc .Dar de miine o sa incerc din nou si alte fructe, poate-poate accepta .
Referitor la jucarii... Sabina se joaca cam cu toate jucariile acum, dar cite putin cu fiecare. Pina la urma tot hainele ei sunt mai bune de tiriit prin toata casa. Insa prefera bucatile alea de lego, niste ursuleti de plus pe care ii pupa toata ziua, o papusica cu codite ce roteste capul si jucarioarele alea mici de cauciuc (asa cum is piticii tai, numai ca ea are urs, peste, albina, lebada etc. ).
Bianca, intrebai zilele trecute ce ceai le dam spiridusilor. Eu ii dai ceai de tei sau ceai de colici ca e mai gustos. Apa plata bea dar mai putin, poate tine mai bine de sete ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Asa, ca tot mi-aduse aminte Doina, ii mai plac Sabinei orga muzicala la care isi pune muzica si danseaza, si formele alea de la setul pt plaja.
poze Sabina
Giova spune:
Moni si eu am fost batausa rau cand eram pitica. Clau a fost cuminte rauuuuu. E clkar ca seamana pe mine.
Sapt. viitoare colind magazinele in cautare de ceva. pana atunci ma mai gandesc.
Jucarii: tot asa ca si Theodor, cele cu forme geometrice, sa potriveasca locul lor, tel. mobil, mingea. Noi mai mult stam pe afara, la gradi nu stiu ce prefera.
Doina ma bucur ca e ok Theodor si ca ati petrecut bine de sarbatori.E super ca ai mai ramas la parinti, asa ati schimbat peisajul, aerul, mai stau si altii cu Theodor si mai scapi tu.
am slabit 4 kg, dar de paste am pus 500 gr. mai pot, ca nu sunt foarte stricta. si din cauza asta nu am slabit mai mult, dar incetul cu incetul....
L-am laudat pe Marco ca a inceput sa manance
: pastele cu branza dulce nu le-a mancat, decat vreo 5 lingurite. lapte a baut 120 ml
. si doarme dus de 40 minute.
Incerc sa nu ma mai agit, ca nu are rost.
merg sa-mi hranesc barbnatul si sa ma culc.
maine vreau sa fac curat, asa ca sunt in zona.
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinatunza spune:
Doina , si noi am fost de Paste la bunici la Birlad numai ca am stat numai duminica si luni ne-am intors acasa.
poze Sabina
monica70 spune:
DOINA ma bucur ca ai mai scris si ca va simtiti asa de fain,imi vine sa ma mut la socru-meu la casa la vara cand te aud![]()
IRINA Diana papa la fructe en gros,incearca sa faci combinatii de exemplu banana cu para si cu kiwi sa zicem (ca Dianei ii place gustul acrisor) plus cereale poate ii place.Asta vara era fain cu piersici si caise la greu amestecate cu banane
.Acum ce se mai nimereste prune,mere,pere ... Ei ii place foarte mult si mar gol sau clementine ... probabili si celelalte, dar din motive de "murdarici" nu prea i-am dat in mana.
Gio ascunsesi bine masina de italianca si azi
?
Si despre jucarii si Diana se joaca cu aproape toate ,dar a avut perioade cand era pasionata de una sau alta,evident mai mult cand erau noi. Din alea mai recent cumparate,pe termen lung sa zicem ca a avut mare succes caruciorul de papusi,pe care dupa ce a plimbat ce putea cu el,acum il plimba tinut deasupra capului sau agatzat pe bratz
dintr-o camera in alta si pe care se catzara intr-o veselie in toate pozitziile posibile (si ale caruciorului si ale ei
) Pretz cca 20RON.![]()
Un si mai mare succes constant il au elasticele de par,alea multe si colorate,bagate de mine in borseta aia transparenta cu fermoar. Cu alea reuseste sa mai stea si ea in loc
cat timp le scoate,le imprastie,le aduna si baga la loc,trage fermoarul etc.
Pretz de cost 4RON ![]()
![]()
Cubul ala cu figurine de care vorbiti e si el pe loc fruntas,inca nu s-a plictisit de el 
La fel cu papusile 

sunt printre preferate: la aia decapitata e ocupata sa ii bage bibe,sa ii dea jos papucii si vwesta,iar la aia vorbareatza sa ii bage/scoata suzeta. Sa nu uitam de papusa Ana pe care o invazta sa danseze si o pupa la greu.
Evident ca ii plac jucariile care au melodii,dar nu in exces.
Plusurile ii plac mai mult alea cantaretze si restul cand ne jucam impreuna,adica sa fac eu teatru de papusi cu ele.
In rest, ii plac foarte jucariile din pufuletzi la care are oricand ceva de demontat 

Si mai sunt,alea gen pitici ca si noi mai avem calutzi,extratereastrii etc. toate piuitoare,de astea era mai indragostita cand era mai mica.
Nici acum nu doarme,manevreaza la aspirator la ora asta
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Moni e ascunsa ea bine de tot. Daca nu am numere nu pot circula cu ea. Peste o sapt. le primim, asa ca zace in garaj. Mor de ciuda, dar asta e.
acum chiar ca plec.
noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Bombonicaaaa spune:
Buna seara!
Stateam si eu acum sa ma gandesc cam ce jucarii preferate are fii-mea
Si nu stiu sigur raspunsul , are un bebel pe care il iubeste ziua, ii face nani nani , ii canta si il invatza sa danseze , mai nou achizitionat un scaunel pt ea pe care in impinge prin casa si face "bi biiii" si chestie pe care o face zilnic , scoate cate o doza de suc si o plimba toata casa , se face ca bea din ea si o agita si o scapa pe jos pana se gaureste si devine ca o fantana arteziana
Cam astea le-am remarcat eu ca fiind pasiunile ei ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
BOMBO mi-ai dat o idee pentru care o sa te cam injure vecinii mei - dozele de suc/bere .Pline sau goale
? Oricum s-au obisnuit cu bufniturile saracii.Nici popicele nu-s prea silentzioase 
Cu ce se mai ocupa Diana: a scos toate "coltzarele" alea de plastic de la marginile parchetului (inclusiv de la frate-meu din apartament
) si ieri a demontat (nu ma intrebati cum
) chestia aia de plastic cu surub pe care se leaga atza de la jaluzele
. Da la caldura la maximum si astept clipa cand ma trezesc si cu repartitoarele demontate 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
maraki spune:
Buna seara,
Noi am fost astazi prin Toys, a recunoscut Angelo locul cand nici nu ajunsesem in parcare
Ce mi.a facut pe acolooo...vroia sa.i dau mereu jucarii noi si cand se plictisea le arunca, cand am iesit de la casa a inceput sa planga
vroia sa mai stam
Intru si scriu maine mai amanuntit, am pus 4 poze in drop, sant facute acolo, mi.a placut mult casuta de plastic dar si 200 euroooi
Oricum nici nu aveam unde sa o pun prin casa
( fac si eu ca vulpea cu strugurii
) Revin maine ca trebuie sa dorm.....pupicei la bebelini 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Bombonicaaaa spune:
Moni ,Jasmine fura dozele pline direct din cutie si se joaca cu ele pana le sparge in general
Mai nimereste si doze goale dar nu prea o las cu ele ca baga degetele in gaura aceea si se poate taia .
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL