***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ankaa,

nu esti singura, io sunt client fidel noaptea aici...de abia acum ma duc sa fac dus...

Ma gandesc ca maine tre sa fiu in picioare devreme ca sa ma duc la recoltari din col, placerea mea sa stau cu picioarele in sus si sa mi se spuna sa mai stau si relaxata, parca vad fatza asistentei zambitoare in timp ce mine ma ia cu transpiratii numai cand vad capra

macar e ultima chestie inainte de cezariana.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ella 74 Lasa ca trece repede de data asta puiule!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Eimotto, felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va traiasca Victor Iannis!

Am ramas fara cuvinte! E adevarat ca toata lumea e in frematare! Astazi am cumparat si eu cateva lucrusoare pentru Teodora! Cate doua caciulite, camasute, pantalonasi si scutecele! Maine o iau de la capat! Ma simt ok, chiar daca eram cu superstitii ... am senzatia ca de acum e ok sa cumpar orice! De fapt ea are deja hainute destul de multe pe la rude. Toata lumea ma anunta cand ii mai cumpara cate ceva! Are deja si cerceii comandati ... ii asteptam curand!

Ati scris destul de mult caci am avut ce citi! De aceea raspund asa de tarziu! E drept ca am si intrat mai tarzior pe forum caci am fost in vizita la nasi! Va las acum! De fapt probabil ca sunt singura pe forum! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 34+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Eu n-am reusit sa adorm inca.Puiutul meu are chef de joaca.
ELLA bafta maine la medic.Daca pe tine te iau transpiratiile,mie imi creste tensiunea cum intru pe poarta spitalului.Cand ajung acasa,imi revinNu stiu cum o sa nasc eu in conditiile astea.Sa speram ca va fi bine.Un pt fetele care n-au somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu sunt inca pe baricade. Se pare ca am inceput si eu sa stau noptile binisor, ca tot ma laudam eu ca nu am insomnii.
Lilky, pai uite o metoda ca sa mai ameliorezi situatia un pic: sa nu te mai superi, sa fii calmul si linistea si pacea intruchipate! Stiu cum e sa-ti doresti mult sa nasti natural, dar incearca sa te relaxezi sa nu te mai gandesti la nimic acum. O sa vezi cand o veni timpul, acum trebuie sa fii calma.
Ella, pe mine la cele doua recoltari din col m-a pus sa-mi tin si una din valve asa ca n-am avut vreme sa transpir sau sa ma plictisesc pe capra...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Lilky vad ca ai probleme cu tensiunea, eu am tensiunea mica si sunt pe trei carari tot timpul din cauza asta si nu stiu cum sa fac sa o cresc, ca imi plac numai lucruri care o scad, si anume: ciocolata (am citit de curand pe yahoo ca scade tensiunea - cred ca ma duc chiar acum sa imi fac una calda) si nu prea imi place sa beau atatea lichide ca cica si astea baute in cantitate mai mare pot ridica tensiunea. Si tot pentru scaderea tensiunii ar trebui sa manaci nesarat, daca poti .
Asa, pentru umflaturi mi s-a spus ca magneziul este foarte bun (poate gasesti magneziu diasporal, eu am luat cate un pliculet pe zi vreme de 7 zile).
Nu este bine sa bei ceaiuri diuretice in sarcina, ar fi bine sa bei lichide, dar apa, desi cum am mai spus lichidele multe ridica tensiunea. Aici esti cam intre ciocan si nicovala.
Si usturoiul scade tensiunea, daca ii faci fata .
Nu il cunosc pe medicul tau, dar probabil are motivele lui pentru care vrea cezariana. Cere-i sa iti explice mai bine de ce insista si daca motivele sunt intemeiate, asta este. La urma urmei tot trebuie sa iasa pe undeva si bb .
p.s. eu sunt de la mamici de martie - aprilie si nu prea pot sa dorm asa ca ma plimb pe forum de una singura, in asteptarea minunii.
Multa sanatate tuturor!

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

lilky,

nu fii trista daca pana la urma o sa fie cezariana; daca as putea, as fugi de ambele variante dar pana la urma n-am de ales, ca bebe tre sa iasa si el cumva; am fost de la inceput hotarata cu cezariana dar la ultima eco am aflat ca bebe oricum nu poate iesi natural din cauza pozitiei in care sta , adica e cu capul in jos dar coloana lui e lipita de a mea si nu orientata spre exteriorul burtii cum ar trebui.

noi sa fim sanatoase si bebelusii nostri la fel...

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mey dar eram convinsa ca am ramas singura pe-aici...
Diana, pai eu am in general tensiunea mica. Nu-mi lipseste cafeaua si cola. Nu stiu, ca sa fiu sincera daca de la ele ajung si eu la o tensiune normala, dar am zile in care sunt pe trei carari exact cum spui tu daca nu beau cafea.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Inca n-am fugit nici eu la culcare. Parca am luat-o razna cu statul noaptea dar nu poci sa dorm. Mai bine dorm ziua decat noaptea.
Eu inainte de sarcina beam cate 3-4 cafele pe zi, cu drag si spor. Acum beau capucino si/sau 3in1 si cola... berechet.
Sa vezi ce copii nervosi facem .

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

fetelor care n-aveti somn,

io chiar predau stafeta ca maine te sa fiu in picioare indecent de devreme si io de la nesomn sunt irascibila rau si cand oi vedea-o si pe asistenta ca se apropie de mine cu lingurile alea pentru recoltat parca vad ca ma apuca pandaliile si devin

+36

ella

Mergi la inceput