***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Amely spune:
Poohy, 
Sincer, si eu imi puneam aceeasi intrebare, mai ales ca am comandat deja pilota, pernita, si lenjeria de patut care in afara de aparatori pt. cap mai are cearceaf pt. pilota si fata de perna. Ori la ultimele 2 nici eu nu le gasesc deocamdata utilitatea, din moment ce in primele luni nu avem voie nici cu perne, nici cu pilote in patutul lui bebe. Adik le-am luat degeaba, nu? Sau ma insel eu? Pana la urma bb trebuie sau nu invelit? sau trebuie saculet de dormit? pe de alta parte urmeaza lunile de vara, cand oricum va fi ff cald, deci la inceput n-a sa fie cazul de invelit. Offf...dileme! vorba voastra, de cand a nascut Eimotto, a intrat verva in noi!![]()
Cearceaful pt. saltea (tip husa cu elastic, f fin) l-am luat din IKEA, ce-i drept eu am avut nevoie de dimensiune 120x60, dar parca aveau si 140x70 cand am fost eu. Mi se pare foarte practic, pt. ca sta fix in jurul saltelei.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
34+ si
David Cristian
numai_eu spune:
Wow, primul bebe din odiseea noastra! Acum am citit si eu ce s-a scris astazi si eram asa emetionata cand am vazut mesajul sotului lui Eimotto!
Felicitari Eimotto! Multa sanatate bebeului, sa veniti repede acasa, sa te refaci repede si sa fie un bebe cuminte si mancacios.
Eu abia astept sa nasc, desi sunt abia in sapt 31 si mai am o multime de lucruri de facut. De fapt apartamentul nostru este un adevarat sabtier acum. Mai avem de pus usi, gresie, faianta, parchet, instalatii sanitare, de zugravit. Dar eu sunt optimista, o sa terminam pana se naste bebe. Si nici cumparaturi nu am facut deloc (aproape deloc, ca am luat cateva body-uri pt bebe). Dar eu imi tot spun ca mai e timp. Sper sa nu ne ia bebe pe nepregatite.
Pupici si o noapte buna, fara arsuri si insomnii!
ella_74 spune:
poohy,
referitor la lenjeria de patut, avand in vedere ca s-a anuntat o vara torida, cred ca o sa folosim mai mult cearsafurile pentru saltelutza, eu am numai din alea cu elastic; e posibil seara sa fie totusi racoare si sa trebuiasca si o paturica sau un cearsaf de pilota; eu din cauza asta m-am gandit sa am saculet de bebe, ca il bag acolo si o sa-i fie numai bine si in caz ca vrea sa se dezveleasca n-o sa poata ![]()
+36
ella
IULIABRAILA spune:
BRAVO EIMOTTO ! BINE AI VENIT VICTOR YANNIS !
sa fiti sanatosi si sa va vedem cit mai curind pe aici.
fetele, sinteti pregatite? oricind se poate intimpla deja, la oricare dintre noi...offf.
va pup,
IULIA
31+
cu bebe FLORIN MARIO
cristinamaria spune:
Amely am luat o saptamana Ospen iar acum iau Eritromicina ; termin tratamentul Luni si mai vorbesc atunci cu doctorul....atat cat ma pricep eu dupa atata antibiotic o anliza nu-i foarte relevanta insa sper sa scap de el!! Bafta si tie la analize!
Poohy oricum mi-e doctorul nu mi-a dat o data concreta! Am vorbit doar in principiu si azi mi-a spus ca-i mai sigur 23 dar mai vedem.... teoretic se poate intampla oricand!![]()
cristina
37+
Androix spune:
Felicitari, Eimotto! Bun venit primului bebelus!
Fetelor, a inceput ![]()
Pilota si fetele de perna nu le-ati luat degeaba. Eu si acum le folosesc la Filip, o sa le folositi mai tarziu, sigur o sa le folositi ca n-o sa puteti sta numai in paturici de bumbac si vara se duce 
Off, vreau sa va zic ca si eu ma simt tare rau. Mai greu imi este decat cu Filip pe vremea asta. Eu am contractii aproape non stop. Mai are cineva asa fara nici o pauza? Eu nu prea luam nici no spa dar azi au devenit destul de dureroase si m-am speriat si am bagat 2 pastile. M-au lasat cateva ore si acum iar m-au luat. Nu cred ca ajung cu bine macar la 38 de saptamani... Cate pastile de no spa am voie sa iau pe zi?
Lilky, multa sanatate! Nu-ti mai face griji ca faci cezariana, important e sa scapati cu bine si tu si bebe. Tensiunea e pacatoasa si din pacate nici eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
lilky spune:
Amely Multumesc pt. incurajari.
Mi-e frica de cezariana, pt.ca eu vreau sa ma refac rapid si sa mai fac un copil, iar cu cezariana poti raamane de abia peste 2 ani, ca sa nu mai dicutam ca de obicei si a doua e tot cezariana, te doare , etc…Sunt multe dezavantaje…
Poohy Ce pacat , ma gandeam ca ne intalnim la o plimbare cu bebeii!Dar poate facem noi ceva si tot ne intalnim, eu stau in sectorul 6…
.Ziceai ca ai comandat gentuta de la Peg Perego?Ce culoare?Ca mie trebuie sa-mi vina caruciorul…Si au zis ca-mi vine si gentuta si eu nu m-am hotarat daca sa dau atatia bani pe ea.Tie ti-a facut reducere?
Ella Si eu am vazut la Ikea, la fel ca poohy cearceafuri de 1.20/60 si 1.60/80.Nu cred ca am gresit amandoua..![]()
Androix Mersic, stiu ca-i pacatoasa, de asta m-am suparat asa rau!Sper sa am puterea sa trec peste asta, sa-mi scada tensiunea si sa nasc normal!La ora asta sunt mai optimista…
No spa ai voie max 3, dar combina si cu scobutil.Mie asa mi-a zis doctorul!
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
ankaa spune:
Din cate vad ne-a cuprins pe toate febra cumparaturilor pt bebei,mai ales pe cele care mai au f putin
De sapt viitoare incep si eu.ABIA ASTEPT
!!
Ce bine e de voi,cele din Bucuresti ca puteti iesi impreuna la plimbare cu bebeii.Eu nu cunosc nici o
cu care sa ies
.
ankaa spune:
Nu mai are nimeni insomnii?Bantui singura pe forum.Noapte buna si somn linistit fetelor care pot dormi
lilky spune:
Noapte buna Ankaa, fetelor!![]()
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2