Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
desiree spune:
quote:
Originally posted by dianocica
legat de serbari...nu m am suparat deloc cand cineva mi a ratat bblu'...ar fi culmea sa tii minte atatea zile...de aceea de multe ori zic 'lma sarbatoritilor'. au fost dati cand am facut 'party' si tot nu zicea lumea nimic. ar fi culmea sa ma supar. parerea mea . nu mi-o pica tocmai bine dar...daca intru pe forum in ziua aia, eventual mai bat un obraz
teutz tare buzduganul cu telina....
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
pai dianocica..tocmai..ca nu pica deloc bine..mai ales cand vezi ca sarbatoritii sau mamele care nu intra mai deloc sunt felicitati....stiu ca sunt luati din lista de cele mai multe ori...si sunt convinsa ca oricare dintre noi care ar pati-o ar simti la fel
noi oricum am avut tortuletz, am dansat cu bunicul, am incins si cate o populara bucovineana si fiindca era si prima zi de PAsti am ciocnit si un OU ROSU !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
danita spune:
dandusel ......spun secret ... vreau si eu bb nr 2 ......dar nu cre ca prin metoda asta ;) :))
chris : aveam o prietena care zicea : prima nastere e mai grea ! la fel zicea ca si ea la primul copil se gandea la microbi si la tot felul ... cica la bb nr 2 nu s-a mai stresat atata si a fost mult mai ok . eu inca sunt ca tine :)) . cred totusi ca supica ptr primele luni tre facuta tot proaspata . eu fac in fiecare zi cate o portie ....
miro ??? mai ai de gand sa vii acasa?
yagmur ???? tamba toata ziuaaaaa ! vai vai ! las ca vii tu acasa !!
atudor: ce faci duamna ? still alive ?
dia: cum mai sunt piciorutele bblinei ?
angi - dra Cruise ???
ariadna - ce mai face bogdanu ?
dolores: pupam pe Davidel
Ruxandra: hei , ce bine ca a trecut totul cu bine !
ralumat si dianocica: trimis pm
ramsaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn!!!!! unde estem ?? putin optimism de-al tau ne-ar prinde bine !!
donia: hai acasa meiiii ca aici e frumusel de cald ! te invit la o plimbare !!
pupi
D
BeBelusca
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
desiree, tu apuci sa zici la multi ani la toti copiii de pe forum? ca noua nu cred ca ne-ai zis, si nu ne-am suparat
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
nuuu, in nici un caz la toti copiii, dar atunci cand o fac incerc sa nu omit cu buna stiinta mamici care sunt efectiv cu noi si impartasesc din experienta lor....sigur nu pot avea pretentia de la toate mamicile sa faca asta, dar un bici pe spinare tot trebuie sa le dau...!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
bamboletta spune:
Salutare
Pupam toate mamicile si toti bb-ii
Noi suntem bine am inceput sa papam supica de vreo 3 zile si ne place i-am facut direct piure si am pus o masura de lapte sa o pacalesc si a papat f bine
am facut mai mult piure si l-am pus la congelator in 2 borcanase mici are ceva?
Desiree-pt.BB Octavian
Kokorina-pt soacra ta si multi multi pt voi nu le mai pune la suflet ca nu merita
Am vazut poze cu mamici si bb-ii frumosi
fug sa pregatesc supica la fetita ca se apropie ora de papa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dia1609 spune:
danita, ai aparut si tu? noi cred ca suntem bine, sau asa pare... vedem cand mergem la ortoped, ca oricum mergem la eco pt sold sapt asta sau sapt viitoare. voi?
desiree, dai o felie de tort data viitoare? si nu te supara, eu una nu ma supar pt chestii din astea... si eu nu mai apuc sa zic la multi ani bebeilor de muuulta vreme
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
roxanica2006 spune:
hai, desiree, ce te-ai suparat?? Acum, fii sincera, tu le-ai urat "la multi ani !" tuturor bebeilor sarbatoriti?? e imposibil sa fii mereu pe faza, atenta sa nu uiti pe cineva, iar daca se intampla sa mai ratam vreo aniversare nu o facem din rautate, nici pentru ca n-o iubim la nebunie pe mamica bebelusului...Eu nu prea ma bag cand e rost de scandal, dar chiar nu consider ca ar trebui sa te simti marginalizata din acest motiv. Tu esti o fata cu vechime in gasca, ai mereu sfaturi profesioniste pentru problemele ce se ridica aici, gandeste-te mai bine si vei vedea ca te-ai pripit in afirmatii. multumesc pentru tratamentul impotriva caderii parului.
Ralumat, l-am vazut pe puiut pe malul marii in bratele mamicii lui, ai carei ochi sunt tot ca marea.
Aka, sanatate socrului tau!
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
aaaaa, si sa nu uit, noi primi o felie de tort de ziulica lui bebe Octavian?? LA MULTI ANI !!!
Am 4 luni !!!
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Si acum intrebare: voi cum preparati piureul de legume sau de fructe cu cereale ori lapte. am citit ca puneti cate o masura de cereale sau de lapte sa le placa mai mult noua mancarica mititeilor.Deci preparati 30 ml supica de legume sau suc de fructe cu o masura de lapte praf sau cereale si amestecati cu piureul sau pur si simplu puneti praful in mancarica si amestecati bine, bine. Ca io nu pot pricepe
Noi stam prost de tot cu diversificarea, nu avansam deloc. papam tot asa, doar cateva lingurite de mar, suc ori piure, nimic mai mult. Nici din bibe nu bem suculetz cu drag.Cand ii dau pulpa fructului, mar, se schimonoseste intr-un hal de nedescris. cand simte gustul face mutritza asta: , deci nu varsa, ci isi face greatza. Am zis ca nu mai insist. asteptam vremuri mai bune. Cereale in schimb papam bine, insa din sticlutza, cate 4-5 masuri de lapte pe zi -o masura la masa de dimineata, 3 sau 4 seara.
Am 4 luni !!!
poze David Mihai
miraco spune:
quote:
Originally posted by miraco
pam,pababapam pababapam...
timpul s-a oprit e o nebunie cum ne-am intalnit...hihi...buna dimineata...te iubesc...
Si eu am avut un fix saptamana asta am fredonat melodiile lui Baccio...il stiti? Si a cantat super cover-uri...
ne-a cantat la botez...suuuuuper...www baciomusic.ro...sigur ati auzit "iluzia ta"
nah ca uitasem...multumim frumos pentru felicitarile pt botez si pt ziua de ieri.
Hai ca va arat repede repede ce vad eu pe geamul de la dormitor si de la sufragerie si cu zoom...ca sa va ofticati mai tare, ca eu am murit cand am vazut pozele alea de la balconul nu stiu cui din constanta...Pai cum sa nu te oftici cand vezi marea in fiecare zi...si eu abia astept concediul...si atunci pe fuga 10 zile...uf...nah...ca visini din astia n-oti avea toate la geam...ha-ha vara trecuta cine era cocotat in visin duminik dupaamiaza..iubi...cica pofteam eu gravi...ha-ha...cred ca ma pliktisisem... se coc ele iar visinele si pun iar poze dar nu cred ca-l mai prind in pom
Aka speram sa fie bine pana la urma cu socrul.
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
miraco spune:
Gata le-am pus pe public...na...m-ati convins, sper ca acum este bine si vedeti voi aici ce privire imi arunca...in timp ce mai fac si eu sport pe langa ea.