Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanica2006 spune:
Miraco, sa va traisca si sa fie sanatoasa micutza crestina!! Da' cat de frumoasa e !!!! Are deja parutul aranjat ca dupa o oprire la stilist! Super! iar priveslistea de la geamul tau e de invidiat! Un copac cu flooooori !! vorba lui Hrusca
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele........am sosit acasa!!!!!!!!!!!!
Ce dor mi-a fost de voi...nu am timp sa va scriu,nici sa va citesc acum...cred ca deseara...acum sunt la faza de despachetat,spalat....si cu gandul la vacanta frumoasa ce am avut-o...
Va pupic dulce...am intrat sa va spun ca "i'm alive"...si revin cu vesti proaspete si poze!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
desiree spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
aaaaa, si sa nu uit, noi primi o felie de tort de ziulica lui bebe Octavian?? LA MULTI ANI !!!
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
bine hai, cred ca v-a usturat tare biciul ala..
va dau tort, ati vazut ce mare e !!! da e putin cam vechi..de pe 8 pana acuma.....si e cu frisca naturala...va mai bagati la o felie acuma?
dandusel, nu sunt suparici pe tine nu aveai net pe vremea aia...cred !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
miraco spune:
Grea treaba cu diversificarea...as putea spune ca eu diversific cu succes programul de distractie...adik uite mami inca un mod misto de a ne mai distra putin, nicidecum alimentatia...Dupa ce am incercat duminica de Paste o picatura de suculet de morcovel si i-a iesit o pata mica pe corp(nu stiu ce o fi fost)azi am zis sa reluam cu drag si spor...Mai dar parca-mi sufla in lingurita...facea baloane de scuipat si de morcoveata o veselie...si radea...Of....am zis sa-i dau 2 lingurite...am umplut lingurita si o prinse fata mea si mi-o azvarli pe perna(e scoica la spalat)..buuuun zic gata nu mai umplu linguritza si dau jumatate , deci voi da 4 jumatati sa fie 2 lingurite...pai de unde frate sa-mi iese calculele...ca mai mult de jumatate din jumatatea de linguritza era pe bluza...Intr-un final i-am dat de vreo 10 ori in guritza...pe langa nu mai spun de cate ori...nu stiu ce sa zic...sper sa fi ajuns si la ea in stomacel macar o linguritza.Maine ne distram din nou...alte calcule,alta distractie,acelasi morcoveatza.
Treaba cu mancarea neracita pusa la frigider am citit-o si eu...chiar nu stiu ce sa zic.Bine ca mi-am amintit adinazot tu parca ziceai de supica congelata in niste pungi...nu mai stiu cum le ziceai zip?sau cum.Cum sunt si unde le gasim?Congelezi pireutzul sau cum faci...?
Am pus si pozici de la botez...as mai pune dar merge asa de greeeeu.Bei si m-am tuns si eu si m-am vocsit(cum zice un nepotel)....bai chiar asa...voi cred ca nu ma stiti pe mine blonda...tot ciocolata ma stitiCand am ramas gravi eram bloda de vreo 2 ani...si poi am zis sa nu ma mai decolorez...si l-am uniformizat ciocolata...dar as reveni la blond la vara...dupa ce ani la rand am fost negru cu toate nuantele(albastrui,verzui,movuliu...)si mi-am luat si placa...(de indreptat parul...nu altfel)fatima,adinazot...ce-mi recomandati pe langa...cele care folositi ce tratamnete aplicati(cristale lichide?)
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
doradora spune:
mama mama, ce domnisorica gata iesita de la stilist!e haioasa foc!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Roxanica2006-eu pun o masura de lapte sau de cereale direct in piure si amestec bine bine trebuie sa incalzesc tot ce-i dau ca altfel nu papa daca nu e caldut
Miraco-ce priveliste faina ai am si eu copacei infloriti dar nu am bradul wow ce par lung are printesa noi inca avem cheliuta
Desiree-si eu si eu la tort eu dau un de sampanie
Lavinia_p,Ramsan,Dana,Laura13,Porumbita-
Alexandra25-bine ai revenit,cum a fost?Mark a fost cuminte?vrem poze
pupam si celelalte mamici si bb-ii
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Apropo de supararea lui Desiree - fetelor, incercam sa gasim o modalitate cu felicitarile astea zilnice? Eu recunosc ca mi-e lene sa deschid la prima pagina sa vad a cui e ziua....asa ca nu prea fac urari, decat acolo unde tin minte in ce zi sunt nascuti bebeii . Asta, cand stiu ce data e, ca eu nu prea sunt "updated".
Nu stiu, ma gandesc ca una din noi sa intre pe userul comun si sa faca urarile o singura data in zi, sau ceva de genul asta.....vine cineva cu o propunere mai buna?
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
DA, DA, DA !!! SUBSCRIU!!! Ca io si asa ma simt vinovata ca nu zic "La Multi Ani" nici unui bb. Sunt uituca, n-am timp sa citesc tot, scriu rar, intru pe DC direct la ultima pagina citita... E dragutz sa ne uram una alteia chestii de suflet dar e asta criteriul dupa care ne apreciem una pe cealalta, sau e asta motivul pt care citim acest forum?
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
miraco spune:
Aproape am terminat si eu acfeaua...mmmmm si galusca nu se mai trezi.O astept sa pape.Multumim pentru aprecieri si va promitem si alte poze "coafate" ca in aia nu era nici pieptenata, cel mult netezit parul cu mana.Intre timp mai ascult si eu ceva muzica ...aviz amatoarelor genului www.youtube.com/watch?v=eXSIybSCSBs" target="_blank">rock.
Si am schimbat si semnatura, ca la cate prostioare facem parca ne sta mai bine cu asta.
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
Lavinia_P spune:
Desiree!
Si eu ca si Diana ma simt vinovata ca nu prea spun La multi ani.Si mai vinovata ma simt cand primesc urari pentru Mihaitza de la fetele constiincioase.
LA MULTI ANI BB OCTAVIAN!
Eu propun fiecare mamica sa-si anunte cu turle,trambitze si tort sarbatoritul si asha nu va mai fi omisa.
Aka, sanatate socrului.I-au descoperit cauza tensiunii?
Kokorina, Doamne, chiar prajitura?Mai ziceam daca incerca cu zeama de portocala sau ceva ce se da la 4 luni.Putea sa se inece cu faramitura aia.
Bambo,cine te-a consiliat in diversificare?Siminiceanu? Sau dupa carti si internet?
Miraco,ce faina e bebica ta, mai alesin sarafanul de blugi.
Dandusa,da ,Oana de Dia, tine de mult capul de afis al progreselor..bravo ei!
Reusim si noi intoarcerea spate-burta,dar inapoi e mai greu,mai bine plangem.Desi candva ii iesea usor si asta.
Azi a prins si albinutele din carusel-adica undeva mai sus-,si era extaziat.
"minunea mea"
lizzy spune:
quote:
Originally posted by danita
dandusel ......spun secret ... vreau si eu bb nr 2 ......dar nu cre ca prin metoda asta ;) :))
chris : aveam o prietena care zicea : prima nastere e mai grea ! la fel zicea ca si ea la primul copil se gandea la microbi si la tot felul ... cica la bb nr 2 nu s-a mai stresat atata si a fost mult mai ok . eu inca sunt ca tine :)) . cred totusi ca supica ptr primele luni tre facuta tot proaspata . eu fac in fiecare zi cate o portie ....
pupi
D
BeBelusca
asa-s si eu la bb2, ca prietena aia a ta... il cantaresc saptamanal, daca nu uit..., nu calculez cati ml baga/zi, nu-i mai iau temperatura toata ziua-buna ziua, nu-l mai schimb la fiecare 3 ore, noroc ca am kk exact 1/zi - acuma nu va inchipuiti ca-l las murat si flamand, ca nu-i asa, dar sunt muuuuult mai relaxata. aaa, si il mai las sa planga uneori, pe ianis nu l-am lasat nici 1 minut niciodata si il adormeam numai in brate, pana la 10kg.
pe marc il adorm in scoica, leganat, desi uneori plange asa cateva minute apoi se linisteste. si asta e parfum comparativ cu cele 40 min de carat ianis in brate+leganat (io ma leganam in mers!)+cantat cantecul ala idiot cu elefantii... offff, cand imi amintesc ce stresata puteam fi...
cat despre bb2... e minunat sa ai cel putin 2 copii. bravo celor care se gandesc la asta. dar va spun de pe acum, ori aveti ajutor - bona, mama, soacra, etc ori asteptati sa mearga bb 1 la gradi, sa se descurce un pic singurel la niste treburi - sa-si ia singur olita, sa pape singurel, si sa inteleaga/accepte macar notiunea "asteapta 5 min, vin imediat"...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag