Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by chris80

intrebare cu iz de chestie destul de urgenta, dar nu f importanta, nu e capat de tara: in capraru zice ca sa pui imediat in frigider supica, sa nu o lasi sa se raceasca, ca daca sta se inmultesc microbii, iar la rece nu e la fel de prielnic pt ei. eu stiam ca nu se baga cald/fierbinte in frigider. ce fac? ca mine sau cum recomanda capraru?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

eu stiu ca nu cald/rece pt frigider-adica sa nu se buleasca asta, nu mancarea.

am editat ca nu se intelegea

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare Sebastian de Anateo!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

legat de serbari...nu m am suparat deloc cand cineva mi a ratat bblu'...ar fi culmea sa tii minte atatea zile...de aceea de multe ori zic 'lma sarbatoritilor'. au fost dati cand am facut 'party' si tot nu zicea lumea nimic. ar fi culmea sa ma supar. parerea mea . nu mi-o pica tocmai bine dar...daca intru pe forum in ziua aia, eventual mai bat un obraz
teutz tare buzduganul cu telina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by chris80

intrebare cu iz de chestie destul de urgenta, dar nu f importanta, nu e capat de tara: in capraru zice ca sa pui imediat in frigider supica, sa nu o lasi sa se raceasca, ca daca sta se inmultesc microbii, iar la rece nu e la fel de prielnic pt ei. eu stiam ca nu se baga cald/fierbinte in frigider. ce fac? ca mine sau cum recomanda capraru?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

eu stiu ca nu cald/rece pt frigider-adica sa nu se buleasca asta, nu mancarea.

am editat ca nu se intelegea

Asa stiu si eu, ca se strica frigi

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

KOKORINA,
dai bataie socroseniei...,spune-le in fata alb pe negru ce gindesti ca sa nu mai ai nici urma de stres in tine...,tu tre' sa fii linistita ,sa-ti cresti puiutii,nu sa te enervezi cu handi de cumnata si soacra...,da-la cap in cap daca este nevoie...,baga-ti picioarele si pleca...,evita pe cit poti contactul cu ele,ca bine,se vede ca nu-ti face...,din contra...,plus ca asta va da si voua intre soti,discutii,care ,daca nu le-ai vede prea des pe cutre...,n-ar exista aceste discutii...,zau asa ...,da-le la spate...
DESIREE,
ce rau imi pare ca te-ai suparat...,imi pare rau ca nici eu nu ti-am urat pentru Octavian...,dar o fac acum...,sper sa-ti treaca supararea..."LA MULTI ANI,BB OCTAVIAN"
TEUTZ,
eu ajung pe la 13.30,te astept la intrare

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chris, depinde si ce frigider ai.. adica daca e de-ala de nu trebuie dezghetat, ca se descurca el singur, poti sa bagi mancarea calda in el, nu se intampla nimic. daca e de-ala mai vechi, nu merge. si se strica si mancarea....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa
[Dia,
pe unde umbli?
Ai plecat pe undeva de Paste?Am vazut aseara poza Oanei cu "deshtul",in gurita....,vai...eu zic ca-i precoce...,pe bune...,din cite stiu ,dupa apucatul jucariilor cu mina...,apucatul picioruselor este urmatoarea etapa si abia apoi suptul "deshtului",urmatoarea etapa...,dar voi vad ca luati etapele la goana ...,cind vom ajunge si noi din urma?Oana este singurul bebe cu "deshtul" in gurita,nu?Felicitari!!!

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

dandusica, ca te-ai gandit la noi ... umblu creanga si nu mai apuc sa scriu... de abia apuc sa citesc, sunt tot in urma si pe cand ar tb sa raspund nu ma mai lasa fata ... deh, sunt la stapan ... ne plimbam f mult, cam 5-6 ore zilnic si cand ajung home sunt franta, mai ales ca tati vine tot pe la 9-10 seara si atunci ne luam cu baitza, etc... iar dimineata tb sa recunosc ca dorm si eu in rand cu Oana pana la 11-12
cat despre picioare, ne muncim la ele de vreo luna, dar performanta de a baga deshtu' in guritza o reusim doar de vreo 2 sapt. ... cred ca toti vor incepe sa descopere picioarele curand, dar prioritate vor avea cei care sunt lasati cu picioarele goale, fara sosete, asta e cheia succesului in cazul de fata [:))]
in alta ordine de idei, vazut poze cu crinuta cu palarie, e mooortala... si eu am cautat sa-i iau Oanei, dar inca nu am gasit ceva sa-mi placa... perseveram
felicitari pt hotararea de bb2... o sa te urmez si eu curand, numai sa am liber de la dr... desi mi-e un pic groaza, ca s-ar putea sa am probl si la bb 2 si sa tb sa stau la pat... si ce ma fac atunci cu Oana? mai vedem... dc nu ar fi problemele astea, as pune-o de bb2 cand ar face oana 1 an

chris, eu zic sa faci cum stii tu, ca nu-ti ia capraru un alt frigider dc ti se strica ca bagi mancare calda inauntru

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

miraco, nu se vad pozele

ralumat
, vazut poze cu cele 3 gratzii si puii lor... frumoase toate si puii dulci si cuminti mai ales (asa se vedea din poze, sa nu ziceti ca nu-i asa )

desiree, tu apuci sa zici la multi ani la toti copiii de pe forum? ca noua nu cred ca ne-ai zis, si nu ne-am suparat

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, OK!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu imi vine sa cred ce idioata cu i mare, urias, sunt: am mers la baie, ca era f urgent, fara sa dau focul mai incet la supa. in maximum 10 minute, cand m-am intors, supica mea se evaporase complet!!!!! m-as lua singura la palme, dar concret nu rezolv nimic.
asa ca o sa mai pun o data la facut, pt ora 5. fetelor, o sa faceti si voi supa in cantitati f mici, ca asta e situatia-nu procedati ca mine!!!!
multumesc mult de raspunsuri, si eu la fel gandeam, o sa o las-cand voi avea ce-sa se raceasca.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput