Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am doua poze noi si smechere...hehehe

..si mai trebuie s-o pup pe Desiree ca s-a hotarat sa ramana printre noi si bine-a facut!....uite......si felicitari pentru cele 2 liniute roz si petnru implinirea unui an de cand n-ai mai fumat!!!! Mare realizare...Bravos......la mine se va implini un an de la aceste 2 evenimente pe 22 aprilie!

Editez ca mai vreau s-o pup tare si pe Dianocica care are curajul de-a spune lucrurilor pe nume de cele mai multe ori, desi, asa cum bine-am experimentat si eu, gura bate ! Eu ma abtin de la orice alte comentarii!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dianocica, fata draga nu e bine sa tii in tine...pai de ce nu mi-ai zis ca am IGNORE ca poate nu mai pierdeam vremea aseara sa te felicit ca te-ai lasat de fumat, sa ii spun LA MULTI ANI lui dmic cu ocazia zilei lui de nastere, sa raspund la temele propuse de tine ( apropo, treaba cu cremele de fata ale bebeilor s-a mai discutat o data...)

..da vad ca ai timp berechet... frunzaresti mesaje de acum o luna..

ce te-a deranjat cel mai tare ca m-au felicitat toate fetele? ca mi s-a raspuns cu dragoste? asta nu ai putut ignora nu?

pai eu am propus ( si eu si alte fete) atunci sa se scoata chestia cu felicitarile si pupicurile, o sustin si acum..da nu am fost ascultata..asa ca m-am conformat regulii generale..dar stii vorba fabulei...NOI VREM EGALITATE DA NU PENTRU CATZEI ( adica eu eram catzelu daca ma intelegi )..aici m-am suparat eu.. ca daca se uita se uita..da unii nu au fost uitati si altii da...chiar tu ai spus ca e frustrant si eu ti-am dat dreptate !ceea ce nu ai inteles tu niciodata este ca noi aici suntem o comunitate, cu un scop comun: informarea..nu barfa, nu rautatea, nu iesirea in evidenta...

eu te rog frumos atat: nu mai transformati acest forum in mahala, in rautati care nu au efect pozitiv..mesajul tau nici pe departe nu se compara cu cel al Doniei care a fost lipsit de rautate , care m-a facut sa-mi reconsider un pic atitudinea fata de fete...dar tu ce speri sa obtii? lauri? uite ce obtii de la mine.....si te rog din suflet ignora mesajele mele in continuare !

e usor sa jignesti, e usor sa faci pe cineva sa se simta marginalizat, e usor sa pui la colt...dar e atat de greu sa faci pe cineva sa fie fericit atunci cand e trist !eu vreau sa multumesc fetelor care mi-au suportat piticii,stiu ele care sunt ! poate am exagerat, poate nu...

hai ca iar mi-am stricat ziua !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
aaaa..... helaaaaauuuuu????? de cate ori pana acu' ti-am zis ca doarme toata noaptea??????????? :)))))) acu' nush sa zic de partea cu trezitu'- s-o mai trezi el, da' daca n-are sotzietate.. cred ca adoarme la loc :))

Bai..ma mut si eu in cartierul vostru dc acolo noaptea e de 12 ore... in partea asta a orasului mai mult de 6 ore n-are....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Stati asa sa ne intelegem....din moment ce am zis chiar eu ca a fost o greseala, e clar ca n-o voi mai repeta! Multumesc tuturor celor care m-au "complimentat", acum ma simt de o mie de ori mai vinovata. Da` macar e bine ca trag invatamintele de rigoare...:) Acu` sa nu intelegeti ca asteptam sa fiu felicitata, dar macar indulciti putin nota...ca, de dat cu capu` de pereti, ma dau si singura....nu-i nevoie de ajutor.:)

carla2005, ti-am admirat "goanga"...mi-am si imaginat cum arata cu bucatica de muschiulet in guritza, devorānd-o.:)
Cred ca e buna si varianta aleasa de tine, sa-i dai morcovel cat voi mancati.

aelita, multumesc pt. raspuns. Eu ii dadeam puiului Biotics (sau alte chestii care trebuiau dizolvate) in laptele meu.

asiza , cu siguranta nu se va mai repeta faza!:)

Sunt de acord cu ultimul mesaj postat de desiree...desi ea e deranjata de tonul mesajelor mele.:) Bine, sunt de aceeasi parere...in linii mari, nu ma bag in chestiunile care nu ma privesc si pe care nu le cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai sa ma laud si eu, ce numai voi. Si mandra mea s-a intors azi de pe spate pe burta de vreo 2 ori, odata chiar sub ochii mei, dar n-am avut inspiratia Doniei sa fac poze ca ma furase peisajul.

Dianocica sa ne luam de mana ca si ale mele maini tot cam asa arata.

Maaaai si ce poze am vazut! S-a intalnit Clujul cu Constanta! Si unde? In Buc! Mai si ce frumos sade Crinuta inconjurata de cavaleri!

Donia legat de diversificare sa nu te bazezi prea mult ca mai stiu ceva de la Di ca eu stau cam prost la capitolul memorie. Da' las ca ne descurcam noi cumva mai ales ca mai sunt si alte fete.

Vad ca sunt discutii despre apa. Vreau sa va spun ca eu lui Di in prima vara nu i-am dat apa si nici ceai (ceai cred ca a baut doar de vreo 5 ori si astea in ultimele 6 luni) - in schimb a avut tzatzi la
discretie -si i-a tinut si de sete si de foame.

Hai ca va pup ca maine chiar am o zi plinaaaaa!
Va doresc o noapte linistita!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitari Cristi si Eric,pentru rostogoliri...,la mai multe

Noi sintem bine...,azi am avut o zi pliiinnnaaaa,am fost in Herastrau cu fetele si a fost suupppeeerrr,mai vremmm...,apoi am ajuns acasa pe la 18 si ceva ...,am dat titza la fata ca murea de foame...si am plecat cu mama in Cora sa luam pampersi...Ne-am plimbat ca doua nebune,am umplut doua cosuri(de-alea mici) si cind sa ies...,ma uit la ceas...,ce ziceti?...era 21 .30,pai eu la ora aia trebuia sa fi inceput baia ...,am zis ca nu sintem sanatoase la minte io' ca io' ,da' mama,femeie cu scaun la cap...,casca gura prin toate cele...de zici ca nu mai vazuse alea ,alea...si apoi urla la mine...,ca o dor picioarele si ca din vina mea am stat asa mult...Pina acasa nu i-a tacut gura...si acasa cind am ajuns ,baga repede si fa baita la copil...,da-i sa pape titza si norocul meu ca am luat doua borcanase de la Hipp cu piure de morcovel...,ca nici ca mai aveam cind sa-i fierb toate cele...,doua nebune...,io' si mama...
Intr-un fel ma bucur ca am intirziat cu toate...,pentru ca am reusit sa-i dau sa pape la 4 ore si vreau sa spun ca a supt cum n-a mai supt ea de mult timp...,am sa incerc pe cit pot sa repet faza...,numai ca morcovul nu-i place bai nene...,se strimba de zici ca-i acru...si tresare asa...,cind ii bag lingurita in gurita,ca si cum ar fi rece...,da nu este...
Nu stiu ce sa fac...,sa ii pasez doar cartof?...ce-o insemna strimbatura asta?...,ca nu-i place stiu...,da' sa o las fara morcov vreo trei zile si apoi sa reiau?Ce ziceti?
De mar copt intreba cineva...,eu stiu ca este recomanat si chiar mai recomandat decit sucul de mar...,dar eu ,personal nu am incercat sa-i dau inca...,o sa incercam si noi curind...Eu ,una ,incerc sa mai trag de timp...,sa nu-i bag mincare multa si apoi sa ma trezesc ca nu mai vrea titza...,o iau cu pasi mici spre adevarata diversificare...,deocamdata ii dau la prinz o masa de cereale cu lapte...si seara o masa de supa crema cu morcov sau ce-o mai vrea de acum incolo...,in rest numai titza...si mentionez ca aceste doua mese... de care va spuneam...,nu au depasit 90 ml...,ma refer la cea de cereale...,ca supa crema ,nu a mincat mai mult de 3 lingurite si ieri si azi...,deci este binisor deocamdata...

AELITA,
s-o legan? asta mi-ar mai lipsi...,macar ea adoarme singurica ,mititica...,ca de nu chiar ca ma duceam la nebuni...La noi ,problema este ca se trezeste de 2-3 ori...si asta de curind...,nu ca nu a adoarme...Bine macar ca pina acum am avut si eu noptii mai bune... citesc aici pe la fete...,ca se poate si mai rau...si intr-adevar...,chiar simt ca Crinuta este un copil foarte cuminte...,degeba spun eu ca a avut colici 2 luni jumate...,ca ,daca stau bine sa ma gindesc...,fata de alti bebei nu a fost chiar asa de rau...Eu nu stiu cind am auzit-o plingind pe ea...,cind o apuca miriie...,nici macar de foame nu plinge...,pai tot sa mai faci copii asa,nu?
MADALUTA,
deci ne pregatim de cotzaiala...,super...,ti-am zis...,noi am programat intilnirea amoroasa ,peste 7 luni si un pic...aaaaa si am uitat s ava spun ...,noi vrem tot fetita...
DIANOCICA,
nu miriie mititica...,mi-e asa un drag de ea...,de-mi vine sa o maninc...Azi ,cind am plecat din Herastrau,David al lui Ralumat,era putin cam agitat...,asa ca l-am luat eu in brate sa-l linistesc si Crinuta statea in scaunul lui...,nu a scos o vorba...si am facut ceva pina acasa...cu traficul din Buc si cu idiotii din doatare..., de mi-i luase Ralumat pe toti la injuraturi...( este tare la volan...)...,Crinuta se uita la noi si statea linistita...,chiar ne gindeam noi...,daca incepe si ea...,sa vezi show...,noroc ca nu a fost asa...,ca altfel...
LAVINIA,
cum rezisti cu programul asta de noapte?
ASIZA,
puuuupici de la Buc
DONIA,
sa stii ca mi-a pierit tot cheful sa mai scriu cum eram eu obisnuita..."poop"...,ca sincer mi-ai adus aminte de o filipineza cu care stateam in cabina si de cite ori se duce la toaleta...,imi spunea ce urma sa faca...,p sau p...,de-mi venea sa ma urc pe pereti...,ce naiba ma interesa pe mine?!?,da' femeia dusa'...,ulterior m-am certat cu ea pe tema asta si mai multe teme... si asta mi-a adus aminte de ea...asa ca n-am sa mai scriu ca sa nu-i mai vad fatzau in mintea mea...,brrr
ARIADNA,
si eu zic ca nu-i normal sa maninci in fata lui,pentru ca ei au inceput sa se uite cu pofta sau cel putin impresia asta ne-o da...Eu,una maninc pe rind,cu mama...,ca de lasat singura in camera nu se mai pune problema...,cum ma vede ca am facut un pas sa ies...,cum miriie...,nu mai vrea sa stea singura sub nici o forma...si sincer nu-mi vine sa maninc in conditiile astea...,asa ca sta mama cu ea pina termin eu... si apoi stau eu cu ea si maninca mama...,daca ma vede ca duc sticla sau cana la gura se uita la fel...,deci orice bag in gura...,vede...,asa ca mai bine evit...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Uff...am trimis mesajul inainte de a incheia. As mai avea destule de scris, dar ma duc la culcare....deja am pierdut jum. din perioada in care puiul doarme fara intrerupere. Ma gandesc cu groaza ca iar alternez cele 60-120 de minute de somn cu cele 10-15 (sau mai multe) in care sta copilul la san. In plus, tot timpul imi amintesc toate intrebarile si probl. pe care as dori sa le discutam exact atunci cand nu pot scrie.....iar acum, am "lipsus" din nou.

Nu mai retin cine imi zicea aseara (scuze pt. memoria proasta) ca prepara formula intr-un minut, avand apa masurata in biberon (in incalzitor)....Aparatele astea nu incalzesc laptele (apa) la temperatura optima de servire (37 grade)?? Ori laptele praf se adauga la 50-60 de grade....apoi e nevoie sa fie racit putin ca sa-l poata bea bebe.Ma rog, poate n-am inteles eu bine...desi, ma indoiesc. Vreau sa-mi cumpar si eu un incalzitor, de asta mi-am amintit de acel mesaj....are cineva vreun sfat in privinta asta? Nu tin neaparat sa fie nu-sh` de la care firma, as dori doar sa fie rezistent...si nu foarte scump, ca nu arunc cu milioanele chiar dupa toate chestiile.

Noapte buna!

Mergi la inceput

dandusa, din pacate...la noi nu prea se poate aplica chestia cu servitul mesei..cu randul. Poate doar seara, cand e si sotzul meu acasa. In rest, cam asa e si la noi : cum ies pe usa, cum maraie...si nici mie nu-mi arde de mancare in conditiile amintite. Daca nu apuc sa mananc cat doarme, de multe ori mananc dupa orele 14:00 (prima masa din ziua respectiva). Bine ca ai parte de ajutor, la noi n-are cine....

Acum chiar ca ma bag in pat, mai am doar vreo ora de liniste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

dianocica, fata draga nu e bine sa tii in tine...pai de ce nu mi-ai zis ca am IGNORE ca poate nu mai pierdeam vremea aseara sa te felicit ca te-ai lasat de fumat, sa ii spun LA MULTI ANI lui dmic cu ocazia zilei lui de nastere, sa raspund la temele propuse de tine ( apropo, treaba cu cremele de fata ale bebeilor s-a mai discutat o data...)

...acum chiar mi se pare ca exagerezi...,sincer...
...ce legatura au felicitarile pe care le-ai facut cu cele scrise de ea?...,nu vreau sa crezi ca te pun la "colt",dar mesajele reproduse de ea sint scrise de minutza ta...si nu frunzareste la mesaje toata ziua...,pur si simplu scoate la iveala doua lucruri care se bat cap in cap...,de ce nu esti sincera si spui ca s-a intimplat sa ne judeci gresit?...si ai vazut foarte bine si reactia noastra de dupa ultimul mesaj al tau...,in care erai suparata...,deci nu are nimeni nimic cu puiul tau...,asta ti-a fost clar...Eu am inceput sa ma satur de atitea discutii inutile...si fara sare...,chiar nu cred ca este momentul sa mai pui si sare pe rana...,mai bine incerci sa recunosti ca asta se mai intimpla si nicidecum sa o acuzi pe ea de una,de alta....,zau asa...,parca n-am fi mature...,parca am avea 10 ani...,ce-i asa grav in toata situatia asta?...,ca eu ,una si sa ma pici cu ceara nu-mi dau sema...Plus ca aici se discuta si se rediscuta toate temele posibile si imposibile...,doar de aia sintem aici...,ca daca ieri am discutat de supa-zeama si am incheiat subiectul ,miine ,poimiine ne bate Madaluta ca ea nu stie ce sa faca...si atunci ...ce facem?...mai discutam o data...,de o sa ajungem sa discutam si cind o-m albi despre asta...,doar deaia este forumul...,nu?...eu asta stiu...S-a uitat,s-a reparat...si gata...,acum ca ea ti-a aratat mesajele tale anterioare...,ai luat foc...,ei si gata...,asta este...,zi si tu ca n-o sa mai faci...

Bai nene,parca am fi aici de ieri ,de azi...,ce atitia nervi?...da' mai bine stiti ceva...si acum ma adresez tuturor mamicilor de fulguleti...,ia de azi sa va suparati si sa ne lasati...,sa reveniti cind va veti reveni...,ce atitea stai nu pleca...,stai ca n-am vrut sa zic asta...,cine vrea sa inteleaga bine...,cui ii face placere si mai bine...,cine nu...,pa si la gara...Oare eu,nu sint tot om ca voi???...eu de ce n-am avut nici o pasarica ???...poate ca am avut nu stiu ce impresie din nu stiu ce mesaj...,dar citint un ulterior mesaj mi-am revenit subit...,nu cred ca ma place toata lumea...,dar asta este...,nu dorm cu voi in pat si nici nu cinta cocosul meu stiti voi unde...,intru aici din placere ...si nu ma forteaza nimeni...,de aia moooooor si "scade carnea pe mine" cind vad astfel de situatii...,a nshpea persoana nemultumita...,bai nene ,mai pastrati-le si pentru voi...,ca nu tre' sa spunem chiar tot acilea,zau asa...Eu n-am avut senzatia ca cineva nu imi ureaza...,pentru ca...,pozele mele nu au fost nu stiu ce...,cineva mi-a raspuns nu stiu cum...,da ia haideti sa ne revenim...,ori ...,ori...,ca asa nu se mai poate...O plimbare in jurul blocului,un dus rece,o bere de la gheta,o tigare...si inapoi la birfa...sau mahala...,whatever,important este sa ne intoarcem...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danduso esti mortala! Nici nu stiu ce sa mai zic ca-mi cad ochii in gura de somn, da' tot trebuia sa-ti spun prima (sic!) ca te-am citit si mi-ai placut, asa ca daca se face vreun fan club trebuie sa fiu prima pe lista.
"pa si la gara" - la asta m-a apucat rasul de mi-a iesit berea (fara alcool!) pe nas.
Da' de ce nu dormi, te tine iar Crinuta treaza?

Bai maine e vineri 13, sa nu va gasesc acilea cu mainile una in parul alteia. DAR e si ziua lui fiu-meu si se anuleaza vineri 13, facem chef, papam tort, asa ca daca vreti tort sa faceti bine sa ne urati (de bine! ).
V-am pupat!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput