Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
Donia spune:
luly si asiza, felicitari si alor vostri pentru progrese, mai, dar azi a fost o zi mare pentru fulguleti! Clar, maine trebuie sa dam de baut si pe chestia asta.
asiza e smecheros tare Denis, si iti seamana leit! (vezi sa-mi spui si tu la fel cand mai vezi poze de-ale lui Cristi
- da' eu vorbesc serios, iti seamana!)
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ralumat spune:
Buna dimineata! O cafea maaaaare dupa un somn luuuuung! Bai nene, care mi-ati deochiat copilul, ca eu cred ca asta a avut ieri? Dandusazicea cu delicatete ca David a fost un pic agitat.
Stiti ce inseamna un pic? Aproape 2 ore de tipete ascutite si plans, fara nici o alinare.Nu ceai, nu suzi, nu dragalitul Dandusei, nu cantat, nimiiiiiiic. Asta pana draga de Dana i-a zis "Tatal nostru" si inca ceva (apropo,propun inca o tema: ce descantece de deochi stiti?) si cam la 10 -15 minute a adormit feciorul. Dormea la pieptul ei si suspina in somn. Mie mi se stransese stomacul de ingrijorare, am vrut sa ma opresc la urgenta cu el. Mai ales ca ma gandeam ca o fi facut vreo enterocolita de la suculetul de mere pe care incepusem sa-l bag de 2 zile (intre simptome a avut si voma cu mucus). Inca o data muuuulti 

pentru Dandusa care a fost draguta si ne-a adus pana acasa, ca eu eram varza- am condus super prost, am incalcat o groaza de reguli (inclusiv claxonat pietoni pe trecere), am injurat cat am putut (deschideam geamul si urlam la ei
) si in toata nebunia asta......Crinuta a stat cuminte in scaunul de masina si nu a scos un sunet! M-am convins acum ca exista si bebelusi cuminti si am inteles si de ce Dandusa vrea bebe2. Continuand odiseea, David a dormit neintors acasa. Vreo 5 ore, l-am trezit, a ras biberonul si s-a culcat la loc. La 6 alt biberon, iar somn pana pe la 8.30. Acum sta in fundul gol pe pat si se chinuie sa prinda niste jucarii din jur. Iar eu, care il astept dupa "modelul Donia", am aparatul la indemana, poate se intoarce.....
Haideti ca revin mai tarziu, cu felicitari si raspunsuri....pana atunci, vreau sa-i spun Ariadnei ca eu nu fac laptele praf la 50 de grade. De cele mai multe ori apa e la 37 (sau asa cred, ca nu am termometru de mancare) - amestec laptele si i-l dau. Si are 4 luni jumate a cate 6 biberoane (sa zicem o medie) pe zi.....nu pare sa-i fi facut rau.
A, si de cremele de fata s-a mai vorbit...dar NU de cremele de protectie solara. Si pe mine ma intereseaza ce sa achizitionez.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Am revenit, ca sta calm cu o suzi unsa cu glicerina.
Asa...contrar credintelor noastre, eu sunt de parerei ca bebelusii nu au cum sa pofteasca. Pai daca nu cunosc alte gusturi, la ce sa pofteasca? Normal ca se uita asa la noi, ca pentru moment noi suntem lumea lor. Normal ca balosesc, ca e varsta...incep sa iasa dintisorii. Maica-mea are o vecina cu un bebe de 3 ani care de exemplu nu a primit niciodata Coca-cola, desi parintii beau la greu. Intotdeauna i s-a spus ca in pahar e bautura pentru oameni mari. SI nu a poftit, nici nu a cerut....desi are 3 ani si cunoaste mult mai multe gusturi.
Acum iar mi s-a pus un pitic pe creier- pai cu ce sa-i prepar formula? Eu folosesc apa plata fiarta si racita , de cele mai multe ori Bucovina, cateodata Izvorul Alb. Chris, unde e apa aia pentru bebelusi? Si cat costa? Ca daca imi zici de cutiile de apa de la Humana.....
Apropo, felicitari pentru noua casa! Sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de rasete de copii. Acum te poti gandi fara grija la bebe2.Sa ne mai povestesti si noua ce imbunatatiri faceti si ce achizitii, poate cand terminati ti se face mila de noi si ne pui si noua niste poze.....macar asa, pentru sufletul celor ce viseaza.....
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
carla2005 spune:
Asa sa vin cu varianta explicativa la bucatica de carne care i-am dat-o sa o "guste", eu eram convinsa ca nu o va baga in gura, i-am dat-o doar sa ii simta mirosul si eventula un pic gustul, cand am vazut-o cu bucata in gura nu nimeream sa i-o iau mai repede! Plus ca am citi -tot pe net-ca la copii care nu accepta diversificarea este bine sa ii iei cu tine la masa, asa devin curiosi si incep incet incet sa accepte si altceva! Eu tot timpul i-am dat fructe in mana pe post de jucarii, le-am spalat bine , curatat , analizat sa nu poata sa rupa bucatele cu care sa se innece-si ia-m dat acolo in carut alaturi de lingurita cu care incep diversificarea , castronelul minuni din astea sa se obisnuiasca cu ele! Fructele i le dau sa le simta ea la pipait la miros...nicdecum sa manance-va dati seama! Zice ca bbi sunt foarte sensibili la mirosuri, la textura alimentelor, etc, plus ca eu mai fac o kestie pe post de jucarii...i-am taiat bucatele din diverse materiale, am cumparat panglicute colorate ( cam de 10-15)de la mercerie-se gasesc tot felul de chestii, din matase din catifea...etc...si i le dau sa le pipaie, unele le-am dat cu parfumurile mele, a lu tati ... sa vedeti ce incantata este, ce le analizeaza! O mangai pe manute cu bucatele de matase ( asta mi-a ramas de la perdele), blanita( asta am de la o haina)-blanita nu i-o las laindemana ca imi e sa nu inghita firicele! O tin cu mine in bucatarie cand gatesc...asta pana se fac aburi si e nevoie sa dau drumul la hota! Creierasul lor cica analizeaza tot! Asa m-a dus pe mine capul din ce am mai citit si mi s-a parut logic!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
carla2005 spune:
NU i-am mai dat banana Alexutei...azi i-am facut mar copt pe care nu l-a vrut sub nicio forma!!!

Maine incerc cu supa! Daca nu mai facem pauza o perioada si poate pana la 1 an reusim sa mancam si noi ceva care nu e alergen sau nu are eu stiu ce alte contraindicatii!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
madaluta spune:

...si la noi noaptea a avut 12 ore....
Mor de drag...Cred k fi-miu m-a auzit k ma plang k doarme doar 6 ore si ce si-a zis.."ia sa ma fac baiat cuminte si sa dorm 12 ore".....A adormit pe la 20 tot asteptandu-l pe tati....., am sarit peste baita k nu s-a mai trezit...totusi la 12.30 inainte sa ma culc eu l-am schimbat si i-am dat un biberon( dar el nu cred k a realizat) si apoi somn pana dimineata la 8....E..ce ziceti de asa program???
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
Da' de ce nu dormi, te tine iar Crinuta treaza?
Bai maine e vineri 13, sa nu va gasesc acilea cu mainile una in parul alteia. DAR e si ziua lui fiu-meu si se anuleaza vineri 13, facem chef, papam tort, asa ca daca vreti tort sa faceti bine sa ne urati (de bine!).
V-am pupat!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Crinuta mea dormea dusa de la 22.30 ,dar eu,cum nu intrasem toata ziua pe forum...,aveam chef de stat la calc...
Eu ,una,m-am tuns
,asa ca nu prea are de ce sa ma apuce...,daca a vrea cineva...,sa ma apuce
LA MULTI ANI,CRISTI!!!
,sa cresti mare ,sanatos,sa faci tumbe din ce in ce mai multe...,sa o asculti pe mami si pe tati...si pe Roxana,uneori...
Abia astept sa mincam tort ,ca pe noi seara ne apuca pofta de dulce...,taman cind intra mami sa ne dea...
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
asiza spune:
Aka, n-am putu dormi de grija c-am uitat sa-ti raspund
...infarix hexa/penta nu e totuna cu pentaxim...2 vaccinuri diferite...infarixul are ceva in plus fata de pentaxim, nu stiu exact ce! 

Adinazot si Madana!!!!!!...hai bagati chef, chiar daca e vineri 13...si cu ocazia asta il pupacesc tare tare si pe Cristi de Donia!!!!...
Dandusa,
...ca din suflet ai scris mesajul ala!!!![]()
Gata, plec...revin diseara...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
Si noi, si noi.....
CRISTINEL si la cat mai multe intoarceri!!!!!! Donia, sari cu tortul....![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Si pana nu pune A_dejubiciul in functiune.....
pentru intoarcerea lui Eric....Apropo, trebuie sa mai recunosc ceva: cand am plecat din parc, m-a intrebat Cristi cum il cheama pe bebele vostru? Iar eu....am raspuns "motanul"
. Hai,d a drumul la bici!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

).