Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
dianocica spune:
donia mai tu chiar esti o tipa pe cinste. stiam eu de ce investesc in freziile alea....si le mai zici si frumos tare....iar relaxatul....ce vesel e ca i a reusit.....
acum totusi sa nu faceti asa toata ziua...ca si noi am facut de vreo 3 ori si gata...se poate, uite, dar trebuie sa ma mentin....
relaxat...![]()
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
a_deju spune:
donia.. congrats!! :)) era sa zic si-un "poop", da' m-am abtinut :)))
motanu' doarme... e zi afara, si el doarme.. doamne ajuta :) ca sa fiu sincera, cred ca ii era sete... urla, am bagat tzatz, n-a vrut, facut repede o gura de suc, n-a vrut, in pana de idei, am bagat un ceai.. l-a lins, si-a cazut la datorie... hai sa zic ca a fost noroc de data asta, dar mi-am dat seama ca nu stiu ceva, si anume: acu' ca tot vine/a venit vara (.. ca la ce temperaturi imi baga accuweatheru' de sapt viitoare, ma sparii :) ), si suntem in diversificare, cum rezolvam problema cu setea??? si mai exact, ce le dam? apa? ceai? suc? - dar sucul nu cred ca e de sete, decat diluat cu f multa apa....... si tot la capitolul "in calduri" - la 24-26 de grade afara...mai trebuie sa-i dau ceai cald????? mi-e sa nu-mi smulga biberonu' din mana si sa mi-l tranteasca fix in crestet:)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ariadna30 spune:
Buna seara, fetelor!
Am zis aseara ca o sa scriu mai mult azi, dar nu m-a lasat piticu`. Dupa ce am terminat ce aveam de facut prin casa (cat a dormit el), l-am pus in carut si ma apucasem sa scriu; si am scris...doar antetu`.
S-a smecherit Bogdanel...daca sunt cu spatele la el, mâraie si nu-i chip sa ma concentrez aici (nici la citit..si nici sa scriu). Tace doar cand imi intorc fatza catre el si imediat ii cu gura pana la urechi. ![]()
madaluta, imi pare rau ca-ti pierzi laptele. Macar jumatate din laptele papat intr-o zi e laptele tau? Pana acum nu i-am dat mai mult de 300 ml formula pe zi, dar nu stiu cat papa la san....sper sa fie hranit corespunzator. Nu stiu ce sa zic in privintza laptelui meu...tot m-am gandit ca nu mai e bun, de se trezeste atat de des noaptea. Dar au fost si nopti in care a dormit si 5-6 ore continuu....hranit numai cu laptele meu.De vreo 3-4 zile m-a capiat : dupa orele 3:00 se trezeste aproape din ora-n ora. Totusi, nu cred ca foamea e motivul, ca si dupa ce-l alaptez se foieste....cred ca-l doare burtica din cauza gazelor.Asa e in fiecare dimineata....daca n-ar fi problema asta, cred ca ar dormi mult mai mult.
De metode ce sa zic....Am baut la ceaiuri, de mi s-a acrit.:) Ceaiul de chimion si anason e bun pt. stimularea lactatiei; si feniculul e bun in combinatie cu celelalte doua. Eu am luat si un ceai de la Hipp, dar n-am observat nici o schimbare....cu toate ca in perioada aia luam si spirulina (si asta stimuleaza lactatia, cica). Apoi am luat Galactogil....la prima cutie a dat ceva roade, dar apoi am facut pauza si s-a cam dus laptele. Degeaba am mai cumparat 2 cutii, n-a mai fost ca prima data. Alte metode nu mai stiu, sper sa-ti foloseasca astea. Galactogilul e destul de scump (in jur de 50 RON), in cazul meu n-a meritat "investitia".
Cred ca e bine cum ai procedat cu cerealele. Eu am inceput cu "orez si porumb cu lapte" (Milupa) si...nu prea stiu cum sa i le dau. I-am pus prima data o masura de cereale in laptele pe care i-l dau acum (NAN 1), dar m-am gandit ca poate fi prea concentrat asa...din mom. ce contin si ele lapte.Apoi, am inlocuit o masura de lapte cu una si apoi cu doua de cereale (cam asta e cantitatea care se adauga la 30 ml apa).
Trimit asa mesajul, ca nu stiu cat mai apuc sa scriu pana se trezeste copilu`.
roxanica2006 spune:
FELICITARI, CRISTI SI ERIC PENTRU ROSTOGOLIRI !!!
Aelita, fata frumoasa, am pozele la semnatura! Multumesc oricum pentru atentie si imi pare bine ca te-a amuzat poza cu david intelectual.
Asiza, noi am facut Pentaxim , si la 2 luni, si la 4, de fiecare data l-a comandat dr. si a costat 1.100.000 lei vechi.
Alexandra, mai voiam sa te intreb daca ati cumparat ceva pentru mark din Ungaria , am inteles ca sunt niste magazine pentru copii absolut bestiale, cu lucrusoare ieftine.
Super intalnirea fetelor mai mult sau mai putin "capitaliste" (adica din capitala)!!
Ruxandraaaaaaaaaa, tu cand vii din vacantza??Hai ca noi am si uitat de vacante, a iesit si mirosul ala de-ti place tie -de gratare si brad - din haine, iar voi tot petreceti?? Da-i cinstit asa??
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
A_deju, hai ca iar m-am tavalit de ras citind mesajul tau si vizulaizand motanul, care iritat tranteste mamei nestiutoare sticlutza cu ceai cald in cap...
eu stiu ca apa nu e voie pana la 1 an, deci ramane ceai neindulcit
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Yagmur spune:
Salutare,
Eu chiar credeam ca apuc sa citesc din urma dar nici o sansa.
Scriu pe fuga...
Azi am fost in parc si m-am vazut cu Ralumat, Dianocica si Dandusa si bebeii aferenti.. A fost SUPER!! Fetele sint extradordinare iar cei mici niste dulci. Sper sa mai apuc sa repet asta, desi avem atatea de facut.
Luchitza e ars de soare, dar se pare ca nu-l deranjeaza.. a papat 220 ml si acuma doarme dus.
Ma duc sa imi ajut prietena la papa si sper sa apuc sa revin mai incolo.
Mi-e tare dor de voiiiiiiiiii!!
Va pupacim dulce, dulce, dulce...
Danutz - poate sambata mai mergem in Herastrau - poti ajunge? Si daca si alte mamici sint interesate, poate ne adunam mai multe..
Pupici again...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Ariadna30 spune:
a deju, felicitari pt. rostogolire! :) N-am inteles un lucru....tu nu alaptezi exclusiv? Ce nevoie mai ai de biberoane (ca tot vb. ca n-ai facut nici unul pana acum), daca alaptezi?:)
Azi am facut o tampenie, sper sa nu i se intample nimic rau copilului. Luam masa cu zmeu` si era si copilul cu noi in bucatarie, asezat in carut. Nu e prima data cand mi se pare ca Bogdanel se uita pofticios la noi....atunci cand mancam, ma simt cam aiurea in momentele alea, de parca as manca pe ascuns.Nu-sh` cat pricepe copilu` din toate astea, dar tot aiurea ma simt cand mananc in fatza lui....iar el se uita fix la mine si imi studiaza atent miscarile. Asa...n-am ce face si-i zic zmeului ca inghit cu noduri cand ma uit la copil si ii urmaresc reactiile. La care el : "da-i si lui putin...pe buze, ca n-are ce sa se intample". N-am rezistat tentatiei...si m-am conformat; i-am dat si copilului...in total cam o lingurita de ciorba de perisoare.
Si ar mai fi vrut mititelu`....asa isi mai lingea buzele, ca-mi venea sa-l mananc cu tot cu fulgi.:) Sper sa nu se intample ceva....doar putina zeama i-am dat.
Donia spune:
Multumesc, multumesc! 
Acum Cristi doarme rapus, cred ca l-a epuizat intoarcerea.
roxanica, de ce nu e voie apa pana la 1 an?
a_deju, eu cred ca nu trebuie ceaiul cald, ba as spune ca mai degraba i-as da apa, asa ii dadeam Roxanei dupa ce am inceput diversificarea, ca ea ceai n-a vrut sub nici o forma.
dianocica, cine stie daca mai pup vreo intoarcere... am si poze, gata! Da' tu n-ai zis nimic... sau nu mai stiu eu, ca acum aud prima data ca si d s-a intors. Felicitari domnule dmic!
E atat de fain Cristi, sta in centrul de activitati la care are oglinda si vorbeste cu baiatul ala chipes de acolo din oglinda... ii zambeste si ii gangureste, e mortal!
Si sa consemnam pentru viitor ca tot azi dimineata si-a bagat suzeta singur in gurita, si in continuare se amuza cu manevra asta.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
beeei, cum adica nu e voie apa pana la un an? pai ceaiu' cu ce e facut? adica zahar inteleg sa nu. deci nici suc..nu? ca are zahar...da' apa? mi se pare tare aiurea...zic si eu, ia spune ne tu si de ce, roxanica.
donia acum vreo cateva sapt s a intors si el, de trei ori intr o zi. si cam asta a fost....
eu nu pot sa cred. ciorba de perisoare? dumnezeule! eu ziceam ca alea ale mele cu sarmalele sunt niste glume....cu bataie lunga...e-te nop. ce te opreste atunci sa i dai vin? daca tot pofteste...doamne, zeama de carne? eu nu i as da nici la un an...
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
roxanica2006 spune:
Donia, am citit informatia asta cu apa tocmai in articolul despre diversificare pus de Aelita la semnatura ei. uite:
Ce lichide se introduc
• Alimentul lichid ideal pentru bebelusi ramane laptele. Daca vrei sa introduci apa, pediatrii o recomanda de la varsta de 1 an (apa plata sau apa fiarta si racita). Pana atunci laptele, ceaiul, supa sau sucul de fructe ii sunt suficiente bebelusului. Apa minerala poate avea un continut prea ridicat de calciu sau de sodiu pentru rinichii bebelusului, inca incomplet dezvoltati, asa ca citeste eticheta inainte sa o cumperi.
Dar dupa cum ne spuneai tu i-ai dat apa roxanei si uite ca e sanatoasa, frumoasa, isteatza. incep sa cred ca unele informatii de genu' asta nu au un suport tocmai solid. La urma urmei si ceaiul e tot din apa preparat, doar mai arunci acolo un plic cu ciubotica cucului, trei frati patati sau alte ierburi..
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai