Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
madaluta spune:
Alexandra25; mi-ati facut pofta de soare, mare,baie....vreau si eu...
Mark este un dulce k rade toata ziua.Eu sunt innebunita dupa copiii care rad mereu. darius e la fel, numai k la vedera aparatului de fotografiat devine instantaneu serios si nu stiu dc am 1-2 poze cu el zambind...
chris: sa stapaniti sanatosi casa si sa o umpleti cu chiote de veselie mereu!
desiree:si mie darius imi mananca barbia cand o prinde. Ma tine cu mainile de fata si cu gura pe barba mea....
Inelul gingival nu-i incape in gurita k este sub forma de trifoi si are "frunzele" prea mari....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
asiza; noi la botez am primit de la nasa un costumas f dragut desi e turcesc( eu una n-am nimic impotriva provenientei atat timp cat sunt dragute,caci de rezistenta nu ma intreseaza k nu le imbraca pana la pensie doar).Pantalonasul si vestuta sunt dintr-un raiat f finut , iar bluzita , caciulita si totoseii din atlaz, cu danteluta.Costumasul e pentru 6 luni si e facut de firma Idilibaby
(nu-mi spune nimic numele asta ,dar au si site cu numele ei)Am facut eu cateva poze poate te inspiri daca nu gasesti in magazine.
Madalina +
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Donia...si eu ma inscriu pe lista "mamelor cu ultimul copil diversificat"..Eu chiar credeam k sunt ultima...si singura...
Eu nu alptez exclusiv, dar astept sa facem macar 4 luni...
Madalina +
poze Darius
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
alexandra_25 spune:
Teutz...

Madaluta...cand eram gravida aveam o pofta de ras si eram toata ziua cu gura la urechi...si prietenele imi spuneau ca Mark se va naste razand....e s-a adeverit cat de cat...nu s-a nascut razand dar si el e mereu vesel...!
Nici eu nu am inceput diversificarea dar totusi un sfat de la mamele cu experienta....ce imi propuneti pentru inceput...noi facem imediat 5 luni!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
dianocica spune:
repede, pana nu se trezeste va pun o poza fooooarte tare de azi. pana sa ne vedem cu fetele s a foit, dupa aia ne am luat la tzaca tzaca si ma miram de mananca copilu' asa bine...pai daca venise ora...da' io mama denaturata...sa ne fi vazut pe toate ce vorbeam de dulciuri....se incinsese discutia....
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
Donia spune:
dianarus, frumosi copii ai! Ce frumos picteaza Ianis si ce elegant era... cu ce ocazie?
dianocica, e incredibil! Aseara am fost la un pas atat de mic sa-i cumpar o jucarie in genul ala lui Cristinel. Si dupa ce am tot studiat-o am zis sa mai astept, ca ii luasem deja altceva. O sa incercam si noi cu ea.
aelita, noi n-am avut probleme cu constipatia, de fapt cu scaunul tare, desi si eu am mancat miel din greu si inca mananc.
De groaza ce povestesti tu acolo, dar nu stiu ce sfaturi sa iti dau.
luly si anateo, deci si voi tot cu alaptatul... buna treaba, o sa mai putem discuta si noi despre diversificare cand ne-o veni vremea, mai ales ca voi aveti primii copii mai mici, va amintiti mai multe decat mine...
auras, ce frumos ai povestit despre Ancuta, o si vedeam cu manutele intinse... si cu degetele rasfirate pe fata... Cristi vad ca iubeste in egala masura degetele si suzeta, desi cel mai des adoarme cu suzeta, insa in timpul zilei e fericit cu degetele, mai degraba.
Succes la dentist!
roxanica,
de la o lingurita de suc de morcovi ai trecut direct la criticat nora... da' grabita mai esti ![]()
dandusa, Dr. Spock e capul rautatilor, eu sunt mic nu stiu nimic... Poate ne zice Lavinia, ca eu de la ea stiu, eu n-am Dr. Spock.
Ca sa-mi dau si eu cu parerea, poate e bulversata Crinuta de atatea schimbari din viata ei, nu stiu... plecarea lui tati, emotiile tale, mutarea... Imposibil sa nu-si regleze programul pana la urma, ca ea era exemplu de cumintenie. Sigur nu-i ies dintii?
carla, ghinion cu banana, stii legea lui Murphy, ce e bun e ori imoral, ori ilegal, ori ingrasa... ori e alergen, am putea adauga... spor la supita daca asta urmeaza.
Ma cheama stapanii, ma duc o tzara sa le mai slujesc.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
aelita spune:
haha ia uitati aici la David Mihai al Roxanei !
Roxanica2006,vrei sa ai pozele la semnatura? daca da,da COPY mai jos la tot carnatul,si apropii parantezele drepte (toate patru) ,eu le-am lasat spatiu.
[ url="http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762326316150#page1" ]David Mihai [ /url ]
dianocica,tare poza cu cei patru muschetari!
alexandra ce furmosi sunteti amandoi in piscina!
si nu te mai gadni la prostii,ca nu il lasa Mark la agatat!! le musca de nas ! plus de-asta,tu crezi ca lasa el o asa mamica frumoasa si vesela pt una cu ceva kile mai putine?? pai cu kilele face casa ?
www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.
Donia spune:
dianocica, ce fain ati aliniat fulguletii... de fapt mai mult la iepurasii din Bambi m-a dus gandul cand i-am vazut...
a_deju, felicitari pentru intoarcere! Gata, mai taiem de pe lista un relaxat...
alexandra, lasa-l sa se uite.. si sa-si puna pofta-n cui
, ca-i vine si lui vremea...
Cu diversificarea propun sa mai stai pana la 6 luni, eu asa voi face, la fel am facut si la Roxana.
Centrul Oradei mi-a placut, mi-a amintit putin de Brasov. La Felix am fost cu parintii 6 ani la rand, tineam minte bazinele in aer liber, dar ma miram ca a fost vremea de baie... si cand ieseati din apa va imbracati? Nu va era frig?
Si la 1 Mai erau bazinele alea multe, vreo 12-13, parca?
E cumva prin zona un fel de gradina botanica cu nuferi multi? Si cu un lacusor cu pesti rosii? Sau o incurc cu cea din Cluj?
asiza, n-ai poze cu centrul Clujului?
ruxandraaaa, sa aduci pooooze muuuulteeee diiin Sinaiaaaa! Aoooozi?
Bai fetelor, nu mai scrieti "te poop", "va poop", va rog eu, ca in engleza "poop" inseamna caca
Va roog eu
.. ca eu fiind setata pe doua limbi citesc "te... hm...
kk"
madaluta, stai linistita ca nu esti ultima cu diversificarea, uite cate mamici sunt nominalizate deja
E drept ca si eu imi cam faceam griji, dar de ieri pana azi m-am linistit, ca au scris mai multe fete ca mai asteapta.
dianocica spune:
voi starni iar discutii dar efectiv nu pot sa ma abtin. sunt unii mai finutzi ca mine care, desi au observat, nu au zis nimic...eu nu sunt asa finutza si atunci zic....
quote:
de acord cu tine, prea multe iubiri, felicitari, urari, se acorda prea putina importanta celor din afara bisericutzelor care se creeaza din acele "simpatii"! avem timp sa felicitam fete care nu mai posteaza si nu avem timp (sau chef) de cele care au nevoie !
sincer acum, la odisee eram mai unite..acum sunt deja convinsa de asta, mai ales dupa cele intamplate cu dolores. Fara suparare, putem sa ne gratulam si pe mess, si sa ne pupam !
sper sa nu dau nastere la mai multe discutii si asa am un gust amar !
asta era acum o luna.acum...
quote:si mai departe stiti....
a sa vedem..cine ne-a felicitat de ziua noastra? cum..doar Aelita? mai citesc o data, ca sa nu ma fac de ras...doar Aelita !
m am foit nu stiu cat daca sa trimit mesajul asta sau nu, daca nu cumva s o las moarta-n papusoi ca asa i sta bine...dar nu pot. pt ca tot dand ignore si tot vrand sa evit certuri si discutii ajung sa nu imi mai faca placere sa intru pe forrum si sa tot dau ochii peste cap si altele...si daca unii se scandalizeaza cand nu e cazul, eu sa nu zic nimic nici atunci cand e? o fi el bunul simt mama zmeilor da' nici sa cazi de prost...
aceasta piatra de pe inima fiind luata vreau sa va spun ca a fost o zi absolut extraordinara, vazut luchitza smecher foc, iti venea sa l mananci. si in carucior nou care l prindea foooarte bine . ne am luat cu vorba de nu intelegeam de ce mananca d asa cu foc...cand colo...se facuse ora...
pana la urma au mancat toti bbii in parc...un soare arzator...plus niste vant nasol pe langa lac...d doarme dus si acum dupa ce a mai bagat o masa...dar iata, m a auzit...alexandrooooo jap jap. cum sa fiu suparata pe tine? intri tu mai rar si eu te uit la pupaturi
dar nu sunt suparata...diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
Donia spune:
dianocica, cand mi-ai spus ce te... incurca... deranja... nemultumea... etc la mine a fost un lucru bun, ca am avut ocazia sa ne lamurim si sa inlaturam prejudecatile. Deci eu zic ca daca ai de spus ceva e bine s-o spui, asa a facut si desiree ieri, azi urmezi tu, maine... cine mai stie? Nu mai departe de ieri am aplicat si eu metoda asta cu desiree, ne-am lamurit si acum sunt mai usurata.
Eu sunt pro discutat subiectele care trebuie lamurite, dar sa nu cadem in pacatul certii. Sa comunicam e bine si constructiv, sa ne certam e rau si aducator de energii negative.
In alta ordine de idei va anunt ca astept si eu felicitari (alooo, se aude in toate colturile lumii?), ca mai taiem unul de pe lista relaxatilor. Cand nimeni nu mai spera s-a intors si Cristi de pe burta pe spate, si am si imortalizat evenimentul.