Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
Ariadna: si eu cred k voi pierde laptele caci darius suge din ce in ce mai putin...Nu stiu ce sa fac sail mai alaptez in continuare. daca ai vreo metoda care da roade spune-mi si mie , te rog.
Cat despre cereale eu ii dau de vreo luna fulgi de orez desi dr imi recomandase tapioca.dar cum asa ceva n-am gasit am inceput cu orez.Nu ii dau cu lingurita ci ii pun in biberon, la masa de prans. am inceput intai cu o lingurita la 120 de ml..apio am continuat-o progresiv, iar acum ii pun in biberon tot atatea masuri cat si lapte. e o formula adoptata de mine, da sunt multumita k nu e nici prea gros nici prea subtire si merge prin biberon.probabil dupa ce vom implini 4 luni vom da si alte cereale si combinatii sa vedem ce ne spune dr,desi eu nu as mai vrea sa ii dau pt k e destul de plinut pt varsta lui( cred k are spre 8 kg)
Si eu sunt de acord sa ne amintesca cineva de sarbatoritii zilei si cine e cel mai sigur k nu uita decat mamicuta lui(ei)?
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
fetili, s-a intors motanu'... adica de pe-o parte pe ailalta.. l-am lasat la activitati, pe spate, l-am gasit aproape pe burta :) distractie mare si veselie :) va dati seama ca acu' numa' asta presteaza.. si trage neshte chiote.... dragu' lu' mama de pisoi :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Felicitari...s-a cam dus linistea odata cu intorsul pe burta, a mea se intoarce si apoi se impinge in picioare sa inainteze si ramane intepenita in cap (mainile nu le misca si deobicei apuca sub ea) si sa vezi urlete de nervi!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"
alexandra_25 spune:
Buna dimineata...ma bucur ca v-au placut pozele...
Dandusa....

Danita,Adinazot,luly,Bebinuta....

Babomletta....
...sper ca ai vazut ca ii place berea fara alcool...![]()
Asiza
...bine v-am regasit...mi-a fost tare dor de voi...da am fost cu parintii mei...suntem nedespartiti!Si apropo de unghiile facutenu cred ca ai vrea sa stii pe ce graba mi le-am facut si cum....adio bibilit...![]()
Roxanica...mii de pupici...
...o sa-i spun lui Marius....
...

Sincer imi e si frica...sa vedeti cum roiau gagicile la bazin dupa el si cica il intrebau:"vai dar ce baietel frumos...dar cum il cheama,cat timp are...era vorba de Mark dar cred ca asta era un mod de a agata!Si eu cum arata acum...ca si o balenuta...pe mine cine sa ma agate...![]()
Donia...si eu alaptez exclusiv...dar am o mare problema ca de la un timp ma uit la el cu ce jele se uita la noi cand mancam....se poate sa-i fie pofta??????
Si totusi mie mi se pare ca nu se satura cu lapticul...
Bazinul de la Felix e in aer liber dar e imprejmuit de cladire,asa ca e mai ferit,apa este fierbinte...a fost o adevarata relaxare sa inot mai ales ca si anul trecut am fost,pe cand era Mark in burtica dar nu am putut sa ma scald ca asa mi-a zis ginecologul!
Primele poze sunt facute in centrul din Oradea,cele pe leagan sunt la pensiunea unde am stat,restul sunt pe la mall-ul lor care se numeste Lotus!
Madaluta...ma bucur tare mult ca ti-a fost de folos...si ca v-ati simtit bine la tara....

Dianarus...mai da ce baieti frumosi ai...sa-ti traisca...si Marc e frumos foc...tu asa l-ai trecut in certificat?nu cu K?...
Desiree....
...pentru bb Octavian...pe mine ma ierti nu?..eu am fost pe dinafara forumului 4 zile...

Dianocica..cred ca tu esti suparata pe mine...asa am eu impresia...

Gata s-a trezit "smecheria mica"..ma duc la el...
Revin
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
Dandusa, stii ca eu de 4 luni jumate nu am dormit mai mult de 3 ore noaptea?Adica cred ca au fost vreo 5 nopti in total cand au fost 4 ore.
Va citesc pe voi si am senzatia ca numai noi am mai ramas in situatia asta.Si ziua tot la 2-3 ore papa.Si numai san.
Eu zic sa te bucuri ca vrea sa pape si sa o lasi ca isi va reveni.Si baga si tu ziua somnic langa ea.Eu asa rezist..las si aspiratorul in mijlocul camerei daca e nevoie ,si ma pun langa el la somn.
Eu nu am ce-i face.Si nu ma scol ca se foieste..l-am lasat si incepe concertul oricum as da-o.
"minunea mea"
asiza spune:
Intrebara pentru fetele care-au administrat vaccinul PENTAXIM la bb-i: Cat v-a costat? L-ati cumparat de la farmacie si v-a fost doar administrat de medicul pediatru sau a venit chiar medicul cu vaccinul?
Pupam...
Revin diseara, sper, cu mai multe povesti!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Teutz spune:
Salutare, mamici si bebici!
Am inceput si noi diversificarea cu cereale. Am luat "Orez si porumb cu lapte" de la Milupa. Aseara i-am dat patru lingurite si le-a halit imediat! Azi dimineata i-am facut doua linguri de cereale cu apa si i le-am dat cu lingurita, ca asa ne-a zis tanti doctor, sa nu fie prea lichide, din cauza refluxului gastric. S-a infipt in ele de mai avea putin si-mi manca si lingurita. Cred ca, daca ii dadeam inca de doua ori pe atat, tot ar mai fi vrut, dar o luam incet. Dupa masa cu cereale si san nu a mai vomitat deloc!
Ieri m-am intalnit cu Dandusa si am vazut-o pe iubita de Crinuta, care e o dulce si o cuminteee, de-ti vine sa o mananci!
Dianarus, ce flacai ai! Sa-ti traiasca! Trebuie sa fii tare mandra de ei!
Alexandra, e mortal Mark! In toate pozele e cu gura pana la urechi! Bine ca ii place berea fara alcool.
Chris, felicitari pentru apartament! Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l amenajati asa cum doriti voi!
Aelita, imi pare rau ca Sofia se chinuie atat, saracuta! Nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca noi nu ne-am confruntat cu asa ceva.
A_deju, felicitari pentru rostogolire! Sa te tii de acum incolo!
Desiree, vazut bebe Octavian, super dulcic si haios!
Referitor la trezitul bebeilor noaptea, si Alexia se trezeste de vreo saptamana de doua ori pe noapte, ca sa manance.
Pe la 1.30-2 si pe 3.30-4. Apoi se trezeste la 7.30 si gata, nu se mai culca! 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Teutz spune:
Miraco, ai o fetita extraordinar de frumoasa! Ce mult perisor are! Vrem si noi!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
anateo2004 spune:
asiza,eu i-am facut lui seba pentaximul la 2luni(si pe langa si engerixul),a fost pana in 1,4mil.l-am luat de la helpnet si i l-a facut doctora acasa.
va plangeti de sculari dese,si noi intram in club,de vreo 3sapt se scoala de cateva ori pe nopte
si nu ma ridic din pat decat cand incepe sa miorlaie.azinoapte s-a sculat doar odata
,dar in schimb a facut fimea pipi in pat si a trebuit sa schimbam asternuturile
,asa ca daca nu e unul e celalalt.aviz amatoarelor![]()
doradora spune:
stau si ma intreb de unde atata stapanire pe mine cand e vorba de soacra: nu mai conteaza de ce, important e ca a avut nevoie de soferul personal azi-evident eu-trecem peste asta, iar la intoarcere, desi pisi dormea in scaunul scoica, s-a apucat sa ii vorbeasca, ceea ce nu ar fi asa criminal, ca si acasa ii merge tv-ul mereu, dar sa o si ia de manuta si evident ca fata s-a trezit. eu nu tin musai ca daca doarme sa nu se mai auda nici un zgomot, dar da-o dracu de treaba, trebuie sa o trezesti gratuit, ca asa ti s-a pus pata ?!?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
anateo2004 spune:
mai fetelor unde ati gasit voi soacrele astea
,a mea,Dumnezeu sa o odihneasca, era o femeie cu mult bun simt.chiar daca uneori nu i-au convenit hotararile mele-referitoare la cresterea teodorei-le-a respectat intocmai fara sa comenteze.