Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Vreti sa-l vedeti pe David cum adoarme ? Am plecat la plimbareee! Paaa

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Las' ca ziua si asa n-ai altceva de facut...,decit sa stai cu el...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

eeee, mai crosetam si io de-un goblen, ceva..... a se citi:
:))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

roxanica.... n-am vazut poza :(( cred ca nu e pe public....
si nu pot sa ma abtin.... yagmur.... mi-e dor de voi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

aelita incearca cum au spus fetele ...cu putin ceai de musetel! Sau suc de fructe...piersica e buna ...dar si asta e alergena !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

No, am pus-o pe public!
Acum chiar ca plecam!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

doamne,carla,ce povestesti tu acolo....ma ingrozesc.
mai ales micuta aia care vrea lapte si nu ii da,doamne,doamne !!! mor de mila ei.am auzit de toate,dar asa ceva,ca ce inseamna aia sa ii dea lapte ,nu am auzit nici la femeile alea de la tara care dau sarmaua-n mana.dar ce zic eu de la tara,ca defapt orasencele sunt mai rau,ca sucul de portocale de acolo vine,nu de la tara!of..bietii copii.
si asa sunt intoarsa pe dos ca am vazut la tv o stire cu un bebe de 2 luni,maltratat,cu lovituri grave la cap,si au zis ca i-au salvat viata,dar va ramane cu urmari IREVERSIBILE .nu au spus,ce,dar va dati seama,vaz,auz,mers..cine stie ce are afectat ! cum poti,doamne,lasa asa ceva pe pamantul asta????deci nuii e de ajuns cat a suferit 2 luni cu asemenea oameni,mai ramae si pe viata cine stie cum !!! cu ce au gresit copiii astia???
eu simt ca ma spintec in doua cand aud asa ceva.

dandusa,cred ca ai incercat si tu toate metodele posibile si imposibile sa doarma noaptea saracuta.cred ca ei sunt pe toane,fac uneori ce ii invatatm,dar fac si multe de capul lor,cu tot programul pe care li-l facem noi...Nu stiu ce sa iti zic...leagan-o

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: si noi vrem bb 2 cam tot la iarna...Poate o sa fim colege si la odiseea viitoare( bineinteles daca ne iese noua din prima si nu cumva tb sa mai asteptam inca 6 ani k la darius...)

Desiree:aha..ati serbat fara noi....Pai trebuia sa bati toba si sa faci galagie sa ne spui k este party k veneam cu mic cu mare....Uite eu va invit de acum sambata la petrecere , k de..facem 4 luni...
Octavian......

miraco: mai da ce plete si ce ochi frumosi aveti....ne innebuniti... Hai k ochi avem si noi..da par, ioc...nu ne dati si noua cateva suvite? contracost bineinteles...

De vreo luna vad k se tot vorbeste despre diversificare..eu citesc tot, da pe o ureche imi intra si pe alta imi iese daca noi inca nu am inceput....Sa vedeti ce o sa va bombardez cu intrebarile de sambata de cand trecem si noi la altceva( inca nu stiu la ce, k azi sau maine vorbim cu tanti doctorita)..Sa nu dati cu roshii si sa imi spuneti k s-a mai discutat...va previn...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Fetelor citit tot pana acum, vazut poze cu bebei, pus poze in albumele cu BB. Ada doarme, am hotarat sa o culc in fiecare zi cel putin o data in casa, ca nu mai dormea decat afara. Asa ca intre orele 11-12-13 trebuie sa doarma in casa. Afara iesim dupa si seara inaite de baita pe la 18, 19.

Aka ma bucur ca socrul tau este mai bine, dar cred ca va trece destul de repede semipareza asta, cel putin asa a fost la bunicul meu.

Alexandra se pare ca v-ati dstrat bine la Oradea, ati fost si la Mall-ul lor, cum ti-a placut? Am fost si eu o data in drum spre BM.

Dandusa, Ada se trezeste asa de ceva vreme, dar ii dau papa si doarme mai departe. De o saptamana de cand mananca de 3 ori noaptea s-a ingrasat cam 350g, ceea ce e mult in conditiile in care in ultimele saptamani a pus tot cate 100-150g.
Eu sper ca le va trece faza asta cu trezirea noaptea cand vor mai creste putin.

Referitor la sarbatoritii zilei, recunosc ca nici eu nu prea am participat la asta, in ultimele luni am rat o data pe luna la toti sarbatoritii LMA si cam atat. Mi-a facut placere ca Ada a fost felicitata de ziua ei si sincer admir mamele care fac asta zilnic, insa eu sunt de parere ca fiecare sa faca cum vrea: sa ureze zilnic, lunar, anual, la anuntul mamei, important e sa nu ne suparam.

S-a trezit printesa, revin.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Hai ca doarme goanga si dadu logoreea in mine!!

Fetelor m-am gandit sa-i dau Alexutei mar copt...asta ca tot sunt la capitolul marmota :)))!!! A dat cineva pana acuma mar copt? Poate asa i-o placea!
Am mai vrut sa zic ceva dar a zburat neuronul!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

fetili, s-a intors motanu'... adica de pe-o parte pe ailalta.. l-am lasat la activitati, pe spate, l-am gasit aproape pe burta :) distractie mare si veselie :) va dati seama ca acu' numa' asta presteaza.. si trage neshte chiote.... dragu' lu' mama de pisoi :)

Mergi la inceput