Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! pregatit suc si doua lingurici de spuma de banana, buuuuuuun, n-am rezistat si am lins blenderu' :)
ieri a fost o zi de doi lei... vorba vine, ca nici pe aia doi lei nu i-as da pe cati draci mi-am facut.. vreme naspa, n-am putut sa facem nika, la plimbare n-am fost ca ne umpleam de noroaie, am trecut pe la nasi, n-am rezistat decat vreo juma' de ora, c-au inceput urletele... carut n-am gasit si nici nu mai caut, nu mai vreau si gata... la hawaii am renuntat, ca n-are bara de protectie in fata, nu se lasa pe spate decat asa, intr-o dunga.. si ca sa fiu sincera..nici nu m-a mai impresionat asa tare, except culorile care chiar sunt funny, in rest mi s-a parut chiar mai slabut decat cel in care rulam acutalmente... de pe site nu pot sa comand, ca daca nu-mi incape in portbagaj, n-am cui sa dau in cap cu el, decat mie eventual :) deci... m-am lasat pagubasa.... da' tot imi vine sa-mi bat obrazu' in oglinda, ca n-am fost in stare sa iau de la bun inceput un trio... cow and chicken, doi in unu', asta-s eu :)
mihai pleaca in germania cateva zile pe la jumatatea lu' mai, si eu ma ingrozesc de pe-acuma... eu inca NU am facut never ever baie singura la copil, si inca NU am pregatit niciodata un biberon cu lapte... nu c-ar fi mare scofala, asta cu biberonu' adica, ca la baie...deja ma gandesc cat de stinky poa' sa fie un copil nespalat trei zile :)) c-as fi in stare :))
ehhh.. macar azi e frumos afara.. iar luam mamaia la pas marunt :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Azi am reusit sa coloram in portocaliu{de la morcov} si linguritza de silicon.

...si noi ,si noi...,aseara i-am facut supa-zeama de legume si i-am pasat morcovul pentru prima data...,trei lingurite a mincat pitika si gata...,lingurita este la fel de portocalie...,ca si a ta...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

vroiam sa mai zic de aia cu sarbatoritii zilei.... imi cer scuze, mai ales ca stiu cu siguranta ca n-am zis la foarte multa lume.... memoria mea este inexistenta... iar pe prima pagina nu m-am uitat niciodata ca sa tin cont de chestia asta....... rusinica :) stiu cateva date, recunosc ca sunt ale fetelor din constanta, si mi-au mai ramas vreo doua-trei lipte pe retina, pt ca erau apropiate cu ale motanului :) ideea e ca subscriu la faza cu LMAuri pt 1 an... sa vezi atunci ce party-uri o sa tragem pe-aici :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

deci asa,dandusa , si voi dupa trei linguritze stati cu burtica in sus de satule, la noi idem. Imi vine sa tampesc cand aud de cantitati industriale, gen 150 piure de legume sau suc de fructe? cum , dom'le? CUM??? Si inca n-am priceput, cum se masoara 150 piure de legume?? Ca doar il dai cu lingurita?

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

nici noi nu onoram invitatia in Herastrau ...la 3 avem programare la dentist cu kiki ...poate reusim altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aura, tinem pumnii la dentist, sa n-o doara pe kiki, sau acum e curajoasa mititica??

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

dandusa... tu stii programul nostru... cred ca a fost noroc chior, ca altfel nu-mi explic... pe de alta parte, nu doarme deloc ziua... doar la plimbare, si atunci dupa 10 min de urlete :) ai incercat sa o tii mai mult treaza dupa-amiaza? dar.... vorbesc si eu ca sa n-adorm.. mi se pare destul de penibil sa tii un bebe treaz, cand e evident ca vrea sa doarma :) mai ales ca mai mult decat nervi (si la tine, si la ea) n-ai ce sa obtii.... incearca totusi, daca ai cum, sa o faci sa manance mai mult la masa de seara... dar nici pt asta nu am o reteta magica... motanu' cred ca s-a nascut stiind ca trebuie sa doarma noaptea :) cu biberonul tot n-aveti niciun rezultat, nu??? offfff.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna!
Rapid, ca nu ma lasa, dar vad urgenta .....

[red]Aelita/red], asa facea David de la laptele praf care nu i-a priit. Pur sis implu pietricele. I le scoteam cu termometrul ca sa-l ajut.....solutia: lactoza pentru constipatia de lapte praf. Nu da dependenta si poate fi folosita pe termen lung. Noi am folosit Humana Milkzucker. Se pune in biberonul cu lapte. Si in vreo 6-8 ore maaaaxim, face moale garantat. Cand i-am schimbat formula de lapte, David s-a reglat si a facut scaun singur. Dupa operatie a fost foarte constipat, facea numai stimulat, dar nu chiar asa....cu pietricele cum facea inainte. I-am pus lactoza in biberon si l-am reglat. Acum face iar singurel.

Fetele, iertare!!!!! V-am citit, dar nu am timp de raspunsuri, David e cam plangacios.Va pup.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Donia

miracooo ce bine mi-a prins sa ascult piesele pe care le-ai pus, saru'manusitele coana! Si chiar ma gandeam ca Sambora suna ca Bon Jovi, si chiar cu Bon Jovi (una din iubirile mele) m-ai servit a doua oara!
Ah, parca simt ca imi creste cate putin moralul, ca ma simt obosita si deprimata zilele astea... poate ar mai prinde bine si niste vitamine.

carla, felicitari pentru banana papata, pe vremea Roxanei nu era alergena, dar cine mai stie acum? Oricum, ideea e ca orice aliment poate sa fie alergen pentru bebelusi, tocmai de aceea se introduce doar un aliment o data, sa se poata observa reactiile.

De acord cu felicitarile de LMA, dar totusi, daca vreau sa felicit un copil care nu s-a anuntat, pot? E voie de la stapanire?

dianocica, zgomotul e una, bun, am avut si eu niste jucarii zgomotoase pentru Roxana, ieftinute si colorate si m-am ... "cacao" pe mine cand am vazut ca din ele au inceput sa iasa un fel de pietricele, ieseau pe unde sunt gaurile prin care trece ata, elasticul sau ce-o mai fi... Asa ca la gunoi cu ele... si incercat altele. Deci grija mare!

Gata ca plec la gradi , mai am de citit si cand ma intorc sper sa va prind din urma ca voi aveti avans de 7 ore.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Esti tare...eu zic ca poti felicita pe cine vrei...ca daca uita si mamica lui ca e ziua bblului?!! Mie mi s-a intamplat luna trecuta sa-mi aduceti voi aminte!!!!

Am vorbit cu pediatra..cica sa NU II MAI DAU BANANA ca e alergena, poftim aspect, mancam si noi in sfarsit ceva si nu e voie..eram preciiiisaaa!!! Acum incepem cu supa!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Desiree eu am nascut la 11,04, dar acum aproape 5 luni!!! Deci avem ore apropiate!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput