Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

No sara buna, dragele mele!!!!

Vazui ca draga Desiree e suparici! Nici eu n-am mai spus demult bb-ilor...DAR asta NU inseamna ca nu-mi sunt dragi ei sau mamicile lor! Pur si simplu am uitat si va spun drept ca nu mi se pare asta cel mai important motiv de a intra pe forum...Eu va anunt de acuma ca voi mai felicita bb-ii la aniversarea unui anisor, apoi la 2, la 3 si tot asa pana la adanci batraneti (ale noastre desigur)..., DAR REPET ca sa fie clar, nu din rea intentie, ci pur si simplu pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau ca cineva sa se simta neglijat sau mai putin iubit!... Asadar, pupam tare Desiree, care e mamicutza mai sensibila si sa nu dea Domnu' sa-i urmezi sfatul lui Dolores (pe care-o ) si sa nu mai apari pe aici ca-i vai de tau! Vazut si pozici cu Octavian, care e super barbat! Mie mi-a placut cel mai mult pozica cu "hora bucovineana" ......

Revin...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

si eu care speram ca nu o sa vezi supariciul meu si nu o sa ma tragi de urechi...ca stiu ca ustura rau de la bicele tale !!!

acu iaca normal ca m-am nervozat cu nervii din cap cand vazui atatia pui felicitati..numa puiu meu nu-l gaseam pe nicaieri.....si eu credeam ca nu vaz bine de la prea multa bere de Paste...

ar fi bine daca nu ne-am mai felicita deloc..decat anual..da vorba Doniei parca poti sa opresti lumea sa nu se felicite daca asa are chef? mai ales intre prietene !!!

si nu scapati asa usor de cumatra...abia m-am invatat cu bicele !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

alexandra, bine ai revenit!! ff.f.f frumoase pozele, se "simte" ca v-ati distrat bine. Marius al tau parca e un baietel de liceu, asa tinerel arata, iar Mark ramane cel mai smecheras dintre fulguletzi.
asiza, nu stiu ce idei sa-ti dau referitor la costumatia de botez, dar totusi blugii nu mi se par potriviti pentru un asemenea eveniment, nu sunt eleganti. Prin Cj precis vei gasi ceva tare frumos, poti cumpara separat o camasa eleganta si apoi o pereche de pantalonasi. s-a intors sora ta acasuca???
chris, sa stapaniti sanatosi noua casutza, sa fiti fericiti alaturi de pisi a voastra!
danita, n-am primit nimic...
LA MULTI ANI, SEBA !!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

inainte sa ma duc la culcare vreau asa, ca tot vorbeam de felicitari

sa o felicit pe diana pentru ca nu a mai fumat si sa o tina Dumnezeu asa

sa o felicit pe asiza ca nu o sa mai fumeze

sa ma felicit pe mine ca ieri s-a facut un an de cand am stins ultima tigara..si un an de la cele doua liniute rosii....

sa ii spun Doniei ca data vitoare sa ma traga de urechi daca ma intreaba ceva si nu ii raspund..si ca ne mai nervam noi da important e sa avem maturitatea sa trecem peste...

fetelor care am mai ramas nediversificate..eu chiar ca trebuie sa salvez toate discutiile despre diversificare de aici ca nu tin minte nimic si daca daca m-oi apuca peste 2 luni sa pun probleme care se discuta acum..cred ca ma iau fetele la ...

asiza, dar nu nasa se ocupa de toaleta bebeului dupa botez? eu asa stiam..cel putin treaba asta a fost in grija nasei la mine..si s-a lovit de aceeasi problema...ca aia ii arata costumase de peste 3 luni si ea spunea ca are nevoie de costumas de 6 luni..in fine ..a rezolvat-o ea...

da eu zic sa ii croiesti ceva pe masura daca ai unde ..furi modelu si dai la croit pe masura uriasului...

gata, va pup din mers ca imi pica ochii...

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

in sfarsit am citit ultimele pagini. dar sunt asa obosita ca nu mai tin minte ce vroiam sa raspund...

aka imi pare rau de tatal tau, cu rabdare si medicatie sunt sigura ca se poate face ceva pt vorbire. multa sanatate!

asiza... cum spunea cineva... prima nastere e mai grea... lasa cosmarul nasterii acolo unde-i e locul, in trecut. zi si tu, n-ai mai face aceeasi chestie inca o data numai ca sa-l ai pe denis?

chris80, felicitari pt apartament. si mult succes (si rabdare) la amenajat. asta e partea naspa de tot, sunt asa multe de facut!

cine era cu congelatul... mai multe fete... mie (si lui ianis) mi-a placut sa-i fac supa si legumele, daca nu puteam zilnic ii faceam la fiecare 2 zile.

si apropos de diversificare, desi nu a implinit inca 4 luni, azi am facut si noi primul pas: prima portie de cereale. 20 ml lapte+2 lingurite cereale de orez, facut piure, dat numai cu lingurita si, culmea, l-a papat pe tot si mai vroia!

pana maine... pa si pusi ca pic de somn

si sunt mami singura cu 2 muschetari pana vineri seara! tati e la brasooooov

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sar`na mamicile
dandusa exact peste 8 luni fix fix ?..cam asa m-am gandit si eu.....daca astept mai mult imi trece cheful...dupa ce termin cu Dani cu scutece si biberoane si merge la gradi.... nu stiu eu cat chef o sa mai am s-o iau de la capat...
Bebyta eu mai reincalzesc lapticul...daca-i vorba de-o ora doua... mai mult nu-l tin
Ralumat si eu vreu scaun Polly, in Ro cat costa ? ca aici cam 150
Kokorina adica socrosenia a vrut sa-ti haraneasca pruncu si tu te opui ?... bunatate de chec...
Chris sa fie-ntr-un ceas bun...venim la inaugurare

Cat despre diversificare... noi suntem tot la cereale
Ia uitati ce am gasit pe net

Combinatii incorecte
Cereale cu produse lactate sau carne= gaze
Fructe cu legume=gaze
Fructe cu carne=gaze
fructe cu cereale sau lactate= gaze

Combinatii corecte
Doare fructe=nu se produc gaze, digestia este eficienta
cereale cu legume= nu se produc gaze
paste cu legume=nu se produc gaze
Peste sau carne rosie cu legume=nu se produc gaze

Asiza ... respectele nostre......ai batut recordul cu atatea mesaje unu dupa altu...Pupacim baietzoiu si mamica

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

iaca fac si io ce n-am facut...

poze de luna aprilie, va rog... serviti

pe toate si pe toti

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

dianarus78, dandusa, a deju, danita, Bamboletta, multumesc pt. raspunsuri.
Deocamdata...ii dau, seara, orez si porumb cu lapte (Milupa). Cu asta am inceput, merg asa inainte; dupa ce voi termina cutia, probabil voi trece la altele.

Mi-am amintit ceva....Parca ieri intreba bebyta daca mai poate da copilului formula preparata in urma cu 40 de min. sau ceva de genu`...Nu mai retin unde am citit un articol pe tema asta... mamicile care hranesc bebeii cu formula erau sfatuite sa prepare hrana pt. o zi intreaga si s-o depoziteze in frigider, ca sa nu mai stea s-o prepare cand copilul "anunta" ca ii este foame. Nu-sh` ce sa zic....pe toate cutiile de formula pe care le-am cumparat pana in momentul de fatza scrie ca se serveste imediat dupa preparare....si ca se arunca resturile. Cu tot regretul, cred ca foarte curand voi ajunge sa-mi hranesc copilul numai cu formula.Habar n-am ce s-a intamplat, pana acum o sapt. aveam suficient lapte. Tot de vreo sapt. Bogdanel mananca mult mai putin noaptea, iar ziua tot putin. Daca inainte se trezea cam de 2 ori pe noapte si sugea cate 15-20 min. in ritm sustinut, acum se trezeste si de 4-5 ori, dar abia daca suge cate 5 min. ...si atunci mai mult doarme decat mananca. Cred ca asta e motivul principal care a dus la diminuarea cantitatii de lapte.Am incercat sa recuperez prin muls, dar nu tine figura...in cel mai fericit caz scot 100 ml (peste zi, cam 55-60 ml). Asa ca...vreau sa intreb fetele care isi hranesc bebeii cu formula cum procedeaza noaptea cu prepararea lapticului. Pana acum era simplu : cand piticu` se foia si dadea semne ca se va trezi, il luam in brate si-l puneam la san....si nu apuca sa se trezeasca. Dar...ce ma fac daca va trebui sa trec pe formula si noaptea? Chiar daca pastrez apa fiarta in termos, tot ia ceva timp racirea (pana la 50-60 de grade -pt. adaugarea formulei....si apoi pana la temp. optima de servire) si sigur se trezeste copilu` pana termin. Daca ar adormi din nou dupa ce papa, n-ar fi o problema....dar cine stie cum se va manifesta.

Merg la culcare, ca am restante serioase la somn. Poate reusesc sa scriu mai mult maine. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna seara,fetili!!!acu am terminat un teanc de rufe de calcat,nu de alta da mi-a facut obs socrosenia....e adevarat ca la modul dragut,adik sa vina ea sa mi le calce k a vazut k am multe.....ea cica se plimba cu fata prin casa dar bungheste tot ce misca .....!in fine,eu sunt super agitata cu botezul,sper sa iasa bine.
ARIADNA ,fata mea se trezeste o data noaptea ,pe la 4 sa manance si in 1 min e gata lapticul.e drept k am incalzitor unde tin biberonul cu apa gata pregatita,adik masurata.si noaptea doar masor laptele formula.de altfel ,la fel procedez si ziua.
fetelor care dati cereale la bebei,cum e mai bine sa le dam ,seara in biberon sau piure ?nu de alta dar eu tare as vrea sa scap de masa de la 4 dimineata si ma gandesc k o cereala la ultima masa o satura mai bine pe noapte.ce ziceti?
va pup si va doresc o noapte buna!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai ca acum am terminat treaba la bucatarie si am zis sa mai trec si eu pe la voi ca mi-e ca o sa ma uitati de tot .
Donia sunt si eu pe aici, asa ca inscrie-ma si pe mine in grupul vostru "mama cu ultimul bebelus diversificat".
Alexandra mi-ai facut pofta de o balaceala. Da' las ca vine ea vara.... Mi-au placut f. mult pozele mai ales ca Mark e in majoritatea cu gura pana la urechi .
Chris s-o stapaniti sanatosi !
Dandusa felicitari pt planificare.

Asaaa, acum despre alte subiecte discutate pe aici.

Eu am de gand sa-i fac mancare zilnic (in prima faza) chiar dc sunt tot timpul in criza de timp pt asta o sa-mi fac timp. Eu nu am congelat niciodata mancare gatita si sper sa nu fiu nevoita sa ma apuc s-o fac.

In alta ordine de idei am vazut multe mamici care sunt deranjate de remarci de genul "vai ce mic e"/"vai ce slabut e" si vreau sa zic ca le inteleg perfect chiar dc la noi problema era un pic invers, adica la Di lumea imi zicea "vai ce grasunica!" de ma adusesera la disperare si pe mine si pe sotz de ajunsese sa creada ca Di este obeza si era in stare s-o puna la regim. E adevarat ca Di n-a fost niciodata slabuta dar nici f. grasa insa datorita falcutzelor (care ieseau si mai bine in evidenta cu caciulite cu urechi pt bb)toata lumea facea remarci de acest gen. Si eu ma ofticam mai ales ca erau alti copilasi mai greuti decat Di dar carora nimeni nu le zicea grasuti. Oricum acum s-a inaltat destul de mult si este, zic eu, bine dezvoltata, nu este slabuta dar in nici un caz grasuna, chiar dc se mai gaseste cate cineva sa comenteze atunci cand se uita la falcutele ei. Eu deja nici nu-i mai bag in seama asa ca fetelor nu va mai consumati pt asa ceva - important este ca bb sa fie sanatos si sa se dezvolte bine.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Sa va mai spun si despre ce face(sau nu face) Isa. Se agata cu manutele de tot ce prinde (jucarioare, paturica, bluzita, parul meu samd), pedaleaza de zor, ar fi in stare sa faca toata ziua abdomene (e tare fericita cand ii dau mainile ca sa se ridice in fundulet). Nu se intoarce de pe o parte pe alta (dar se "antreneaza" serios pt asta ). Cred ca o sa-i iasa dintisorii in curand pt ca roade tot ce prinde - nu-i mai ajung mainile ei a inceput sa le roada si pe ale mele. Inca plangem in carut, dar deja am identificat 2 tipuri de plans : 1. de somn - si din plans se transforma pana la urma intr-un cantat si in final adoarme; 2. de plictiseala - si atunci nu am ce face decat s-o iau in brate.
Peste zi dormim destul putin si din pacate inca nu avem un program fix.
De 2 nopti si-a scos masa de la ora 3 si se trezeste la 6.
Acu' chiar tb sa va las ca-mi pica ochii-n gura si deja parca nici nu mai sunt prea coerenta.

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput